Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - Głupi nawyk

choredusze - Pon 09 Sty, 2006 08:02
Temat postu: Głupi nawyk
no więc moje dwie koleżanki cały czas mówią "perfidnie":/ uzywaja tego slowa nawet wtedy kiedy ono WCALE nie pasuje, a jak zapytalam je co to znaczy "perfidnie" to nie wiedzialy -.-' musialam im tlumaczyc. ale dalej uzywaja tego slowa non stop. juz mnie to denerwuje. one tez sie nie potrafia oduczyć mowienia, a wszystkich znajomych szlag trafia juz:P jak je mozna oduczyc tego?!
TomcioMag - Pon 09 Sty, 2006 13:43
Temat postu:
przy znajomych zapytaj je co te słowo znaczy , wstydu im narobisz i moze im przejdzie : p
choredusze - Pon 09 Sty, 2006 14:08
Temat postu:
juz je wczensiej pytalam i nie wiedzialy i im wytlumaczylam:P i teraz ebda wiedzialy:\
Shaunri - Pon 09 Sty, 2006 15:17
Temat postu:
Wolność słowa... Niech mówią co chcą, co Ci do tego?
opętana - Pon 09 Sty, 2006 15:25
Temat postu:
to z Nimi nie rozmawiaj
Tremere - Pon 09 Sty, 2006 16:54
Temat postu:
U mnie na uczelni ostatnio panuje moda na 'ALE GRUBO'. Dostaję bialej goraczki jak to słysze... grrr.
Nie oduczysz, w końcu tekst zrobi sie nudny i same zapomna Wink Albo i nie Neutral
Tana14 - Wto 10 Sty, 2006 18:04
Temat postu:
OStatnio w mojej budzie mówią ciągle lol biggrin i mnie tez takie słowka już wkurzają. MOja przyjaciułka rużne teksty ciągle mówiła, to sie wytnie ale mi zimno (nawet kiedy jest 25 stopni biggrin) aż wkońcu już tego nie mówi biggrin znudzi sie im to i wymyślą nowe powiedzonko biggrin
Anonymous - Wto 10 Sty, 2006 20:46
Temat postu:
"perfidnie" jest w porzadku.
choredusze - Wto 10 Sty, 2006 21:32
Temat postu:
ta, ale zeby uzywac po 10 razy w jednym zdaniu? poza tmy one same chca przestac, ale samo im sie to mowi i przez to wszyscy dookola sie stresuja, lacznie z nimi. jak mozna sie oduczyc mowienia czegos???
Shaunri - Sro 11 Sty, 2006 18:10
Temat postu:
choredusze - Pilnowac się i starac się tego nie mówic... Jak możnaby inaczej? Wstrząs elektryczny za każde takie słowo?

Tana - Zedytuj post, bo aż oczy bolą od tych błenduff ortograficznych...
Tana14 - Sro 11 Sty, 2006 18:46
Temat postu:
Przepraszam =) ale nie panuję nad tym (dyslektyk) zrozumcie Smile ale będę jeśli chcecie pisać w Wordzie Smile ale tak w ogóle ja gdy tłumaczę coś lub opowiadam ciągle w zdaniu mówię „no nie” a gdy naprawdę chcę coś powiedzieć dla mnie ważnego zaczynają mnie przedrzeźniać. Teraz wyczuwają kiedy powiem te dwa słowa i zaczynają mi wtrącać je i to nie jest miłe więc jeśli by ci coś takiego przyszło do głowy nie chciała bym być na ich miejscu bo często gęsto czuję się źle z tym. To nie moja wina że tak mówię po prostu bez opanowania to mówię może one też tak mają Question Albo są inne =)
nasty_girl - Sro 11 Sty, 2006 19:55
Temat postu:
Tremere napisał/a:
U mnie na uczelni ostatnio panuje moda na 'ALE GRUBO'. Dostaję bialej goraczki jak to słysze... grrr.
Nie oduczysz, w końcu tekst zrobi sie nudny i same zapomna Wink Albo i nie Neutral

dziwne... jescze niedawno mialas rok urodzenia wpisany 88, i na gg dalej masz.. a tu 86.. <lol>
sami10 - Wto 07 Lut, 2006 21:06
Temat postu:
u nas jest moda na [cenzura]
kiedyś też mówiliśmy LOL i [cenzura]ŚCIE
DarkAngel - Sro 08 Lut, 2006 09:50
Temat postu:
U mnie teraz króluje Dżizys czy Dżisys czy jak to się tam pisze Laughing A no i tekst w stylu "Ale dżaga".
Tremere - Sro 08 Lut, 2006 12:07
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
Tremere napisał/a:

dziwne... jescze niedawno mialas rok urodzenia wpisany 88, i na gg dalej masz.. a tu 86.. <lol>

Oo, panna chyba dobrze nie czytała.
Bo razem z Crimson lady udawałyśmy inne osoby? Razz A tamten nr gg to nie moj, nawet na niego nie wchodzę.
nasty_girl - Sro 08 Lut, 2006 15:32
Temat postu:
ze jako stasilena, mialas inna osobowosc to wiem.. ale jakos nie do konca wiarygodna jak dla mnie jestes.
Tremere - Sro 08 Lut, 2006 16:13
Temat postu:
Nic na to nie poradzę, a już guzik mnie obchodzi czy da ciebie.
justka007 - Sro 08 Lut, 2006 17:37
Temat postu:
Ja miałąm taką koleżankę, która wszędzie pisała:"BYć perfidnym jest perfidnie, bo perfidność jest perfidne" Dla mnie to jest bezsensu. Moze powiedz im, ze jeśli nie znaj a tego słowa to po co go używają?
Joel - Nie 21 Maj, 2006 20:07
Temat postu:
U mnie w gimna jest nawtk na LOL ; OMG (czyt. o maj gat Razz ) ; WCZAS ; JEDWABIŚCIE biggrin śmiac sie chce jak coś sie powie a TEN na to "wczas" Neutral
Dandżer - Pon 22 Maj, 2006 10:05
Temat postu:
ROZMOWA Z KUBY WOJEWÓDZKIEGO :

-masz dyslekcje i dysgrafię
-tak
-co to znaczy ??
- nie wiem
Cytat:
To tak samo jak z twoimi koleżankiami !!

Słupek - Pon 22 Maj, 2006 16:18
Temat postu:
adizur napisał/a:
ROZMOWA Z KUBY WOJEWÓDZKIEGO :

-masz dyslekcje i dysgrafię
-tak
-co to znaczy ??
- nie wiem
Cytat:
To tak samo jak z twoimi koleżankiami !!

Nie widzę związku z tematem. Masz dysleksję i dysgrafię? Bo w każdym temacie do którego zajrzę walisz straszne byki.
Dandżer - Pon 22 Maj, 2006 18:53
Temat postu:
To była tylko przenośnia !!!! I nie bądź przemądrzały !!!!
Słupek - Wto 23 Maj, 2006 17:52
Temat postu:
adizur napisał/a:
To była tylko przenośnia !!!! I nie bądź przemądrzały !!!!

A własnie ze będę Mr. Green To był cytat, nie przenośnia. Cytat nie mający żadnego związku z tematem, niepotrzebny tutaj. Naprawdę, to nie są wyścigi, nie musisz pisać w każdym temacie do jakiego trafisz, jeśli nie masz niczego w nim do napisania. Netykieta w epoce dzieci neostrady wciąż obowiązuje.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group