TomcioMag napisał/a: |
-rzucanie krzeseł przez okna -rzucanie kwiatków przez okna -sikanie na gąbke -sikanie do kwiatkówk -sikanie od kosza -podkładanie pinesek na krzesłą nauczycieli -rzucanie petardami po szkole -nasranie na krzesło i postawienie przed salą.... itp itd..... |
Kinga napisał/a: |
kogo masz na mysli ? |
Shaunri napisał/a: |
Kinga - Ciebie na przykład... |
"Któregos dnia biggrin gdy babka wyszla z matmy biggrin wyrzucilismy wsyztskie nasze rzeczy przez okna. Tzn najpierw ktos mi wyrzucil katomierz to ja tej osobie piornik biggrin pzoniej lecialo wsyztsko plecaaaki etc etc ... babka byla zdziwiona dy wrocila biggrin ... "
Połowa klasy by poleciała razem z rzeczami... |
Tremere napisał/a: | ||
Dokładnie. Kinga, albo chodzisz do szkoly specjalnej, albo do jakiegoś starego molochu, ale gdy ja chodziłam do gimnazjum [co bylo juz dobre 5 lat temu] nie było może kamer, ale kible były sprawdzane. I nie wierzę, że NIKT nie zorientował się kto zakleił kibel plakatami. No fuckin' way, ja w to nie uwierzę. Postaraj się bardziej. |
nasty_girl napisał/a: |
tremere.. jak moglas niby 5 lat temu skonczyc gimnazjum? raczej nie mozliwe... |
Keeveek napisał/a: |
uważam, że wyrzucanie rzeczy nauczyciela przez okno jest debilizmem, jednak wyrzucenie nauczyciela itself jest poparte logicznie. |
{wide wywalenie rzeczy nauczyciela przez okno}.
|
ewamarchewa napisał/a: |
Na szkolny festyn przynieśli piwo |
Ikej napisał/a: |
-wyzywanie pani od najgorszych |
Laki napisał/a: |
Wyrafinowane to.. ;/ Szkoda gadać.. |
Cytat: |
Now iesz do mojej klasy chodzą najwięksi chuligani osiedla |
Ikej napisał/a: | ||
Now iesz do mojej klasy chodzą najwięksi chuligani osiedla |
nasty_girl napisał/a: | ||||
pewnie chodzisz z dumnie uniesioną głową |
Słupek powiedz mi co zmienia mundurki bo moim zdaniem nic. nie bedzie zadnej roznicy oprocz tego ze beda chodzic tak samo ubrani |
ewamarchewa napisał/a: |
Nauczycielka kazała koledze namoczyć gąbkę. Namoczył. Ale nic o wyciskaniu nie wspominała... |
DeaDAngeL napisał/a: |
- pokazanie [cenzura] nauczycielce; |
DeaDAngeL napisał/a: |
- pokazanie [cenzura] nauczycielce; |
mała 13 napisał/a: | ||
a jak to zrobił/zrobiłeś ? |
A podobno ja brzydko piszę... |
nasty_girl napisał/a: |
Marcia, nie rozśmieszaj mnie, bo ci jakiś plastyk dał 5 a nie 6, czy coś w tym stylu, a ty narzekasz.. |
Marcia10 napisał/a: | ||
4 zamiast 5. I plastyczka. Slupek, a ten facet byl surowy w ocenianiu? Bo z tego co slyszalam ( a slyszalam duzo :D) zawsze nauczyciele od geografii sa surowi do przegiecia... |