SONDY ANKIETY - Jak wam minoł rok 2005 Nacia - Sob 07 Sty, 2006 17:17 Temat postu: Jak wam minoł rok 2005
HEJ!
Pisze bo piszę Chodzi mi tylko o ankietę. A co do nowego roku, życzę wam wszystkiego najlepszego!!! ♥ JEśli chcecie ćoś dodać to dodajcie TomcioMag - Sob 07 Sty, 2006 20:50 Temat postu:
rok 2005 był typu:
Rok jak każdy beznadzieja!!!!
mam nadzieje ze chociaz nastepny bedzie typu :
Da sie przezyc P choredusze - Nie 08 Sty, 2006 10:30 Temat postu:
w 2005 bardoz dużo się w moim życiu zmieniło.. baaardzo dojrzałam psychicznie. nasty_girl - Nie 08 Sty, 2006 18:42 Temat postu:
z tym co napisala choredusze sadzac po jej postach nie dokonca sie zgodze, a co do mnie.. nie byl zly... ale co do paru rzeczy, licze na to ze ten bedzie lepszy.
i niech autorka tematu wyedytuje to minol.. ;/ choredusze - Nie 08 Sty, 2006 21:51 Temat postu:
nasty, nie znasz mnie i nie masz pojecia jaka jestem wiec nie komentuj:) nasty_girl - Nie 08 Sty, 2006 21:52 Temat postu:
nie znam, ale swoj charakter w pewnym stopniu prezentujesz tutaj, no chyba ze tu kogos udajesz, szpanujesz itd, ale patrzac na twoje posty to nie widze w nich ani odrobiny dojrzalosci.. choredusze - Pon 09 Sty, 2006 07:47 Temat postu:
nic tu sobą nie prezentuje, wcale sie nie staram i wczesniej pisalam posty raczej z nudow, zeby sie posmiac.
nie znasz mnie ani troche, szanowna kolezanko, gwarantuje ci to. Tremere - Pon 09 Sty, 2006 07:55 Temat postu:
Nasty, bzdury klepiesz. W takim razie mnie poznałyście jako egoistkę, prowokatorkę, chamicę i co jeszcze? I pewnie taka jestem na codzień.
Bajka, net to net, real to real. 2 światy. choredusze - Pon 09 Sty, 2006 08:07 Temat postu:
absolutnie zgadzma sie z Tremere. :/ jesli to forum tkos beirze na powaznie to niehc idzie do psychiatry;] tzn. te tematy w ktorych sie komus pomaga rozwiazac problem są jak najbardziej na powaznie, ale te klotnie? darujcie. bueheheh Martula - Pon 09 Sty, 2006 17:31 Temat postu:
Bardzo dużo zmian między innymi:
-4 razy się zakochałam(Nieszczęśliwie)
-Poznałam kilkadziesiąt osób(Czasami wartych czasami nie...)
-Odnowiłam starą przyjaźń z koleżanką z klasy (Ada-Loviiii )
Itp. heh i nawiązałam dobry kontakt z Mateuszem nasty_girl - Pon 09 Sty, 2006 18:20 Temat postu:
owszem, nie wszystko co piszecie moze byc prawda, ale po tym co czytam kojarzysz mi sie, z niedojrzala, probojaca szpanowac itd... i nawet jesli jestes inna, po prostu tak mi sie przez swoje posty kojarzysz i za taka bedziesz przezemnie uwazana... twoje zmiany chlopakow co chwile, puste posty, itd itp.. Shaunri - Pon 09 Sty, 2006 18:51 Temat postu:
Tremere/Choredusze - Mimo wszystko ludzie oceniają was (Wasze internetowe ego, zwał jak zwał...) na podstawie waszych postów, a jak widać mają o "choreduzse" niezbyt wysokie mniemanie (Tak ona siebie pokazuje w internetowym świecie...). Jak was widzą tak was piszą...
PS: Choredusze - to twoje zdjęcie w avatarze : )? nasty_girl - Pon 09 Sty, 2006 18:57 Temat postu:
jej zdjecie jest zdaje sie gdzies w albumie.. a to stanowczo nie ona Tana14 - Wto 10 Sty, 2006 16:12 Temat postu:
Mnie rok minoł nawet dobrze... pomijając nieszcześliwą miłość :/ ale tak to sopx
A tak jeżeli tu pisze chciała bym napąknąc że temat : JAK WAM MINOŁ rok 2005 ;/ ale co toam to się wytnie Tremere - Wto 10 Sty, 2006 21:30 Temat postu:
Mogą mnie odbierać jak chcą, jak widzą. Nie obchodzi mnie to. Tutaj pozwalam sobie na więcej, bo mogę. W realu nie. DarkAngel - Sro 11 Sty, 2006 16:51 Temat postu:
Mnie minął spoko nawet. Wszytko z moim kochaniem wychodziło. Prócz końcówki ale za dużo by o tym pisać Blanka - Sro 11 Sty, 2006 17:28 Temat postu:
Hmmm...
Bywało róznie. .. początek sam był średni- zerwałam z chłopakiem bo uznałam, że to nie to... spodobał mi się inny i... dlatego srodek roku byul straszny (od marca)... na koniec jednak ulozylo sie wspaniale=) i jest tak dalej=)...
A ja Wam życze dziś (tak mne coś wzieło)- byście zawsze potrafili cieszyć się=) nasty_girl - Sro 11 Sty, 2006 20:01 Temat postu:
Tremere napisał/a:
Mogą mnie odbierać jak chcą, jak widzą. Nie obchodzi mnie to. Tutaj pozwalam sobie na więcej, bo mogę. W realu nie.
udawanie kogos kim sie nie jest jest glupota, czyli ze co? tu jestes soba, a na codzien pozorujesz kogos innego? Papierowa Tęcza - Pią 13 Sty, 2006 00:47 Temat postu:
ta kurde, pogryźcie się. Ja uważam jak Nasty, że mimo wszystko człowiek w internecie chociaż troche prezentuje swoją osobę i nie ma czegoś takiego, że totalnie się nie utożsamia kogoś z tym co pisze. Chyba że jest to Wojtek i też ma 12 lat. choredusze - skoro piszesz tutaj cos po prostu z nudow to lepiej nic nie pisz bo w ten sposob tylko zasmiecasz forum ==.