Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Czy są dziewczyny o "tym" charakterze
Bilentoo - Sro 04 Sty, 2006 15:48
Temat postu: Czy są dziewczyny o "tym" charakterze
Od niepamętnych czasów pamiętam tekst "zagłaszcze dziewczyna na śmierć"
Czy naprawde są takie dziewczyny, które mają "pokręcone" z tym głaskaniem, przytulaniem itp ?
Anonymous - Sro 04 Sty, 2006 16:11
Temat postu:
tak są,w moim gimnazjum byla taka dziewczyna ktora na kazdej przerwie tuliła sie do chlopaka i go zagłaskiwala na smierc
Ona89 - Sro 04 Sty, 2006 16:53
Temat postu:
Potwierdzam
Sama chyba do nich należę. Pamiętam pewien wakacyjny dzień kiedy przyszły do mnie koleżanki no i jeden kolega, siedzieliśmy oglądając telewizję, a że ten kolega siedział obok mnie to się po prostu do niego przytuliłam, położyłam głowę na jego ramieniu i tak sobie siedziałam. Później wszyscy się zgrywali, że chcę odbić chłopaka koleżance, bo właśnie ze sobą kręcili, a ona w tym czasie była nad morzem, szkoda, że nie widziałam jej miny jak dostała sms, że się do niego przytulałam
Ale ja po prostu lubiałam się do niego przytulać, głskać go (tak... był też taki dzień, kiedy razem z koleżanką mało go nie zagłaskałyśmy na śmierć, biedny nie wiedział jak uciec
) itp. Niestety już się przeprowadził na inne osiedle i widuję go jedynie na szkolnym kotytarzu.
nasty_girl - Sro 04 Sty, 2006 17:33
Temat postu:
dziewczyny moze i potrzebuja wiecej czulosci, no ale bez przesady, pozatym raczej nic w tym zlego nie ma
Keeveek - Sro 04 Sty, 2006 18:02
Temat postu:
mnie tam przesadne pieszczenie mnie nie przeszkadza, może jestem inny
Tremere - Sro 04 Sty, 2006 18:18
Temat postu:
Chyba nic dziwnego w tym nie ma, kazda potrzebuje czułości.
Dziwne są dziewczyny zimne jak głaz, które potrzebują zaledwie peta, męskiego krocza i JAZDAAAA, świat jest piękny.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group