Mała napisał/a: |
jestem jego pierwsza partnerka jesli chodzi o to.
To, że 90% nastolatek puszcza się po równo daje [cenzura], i pije alko,pali faje żeb przyszpanować, nie znaczy że musze być wnich ja. |
Shaunri napisał/a: |
A mi oceniać - Bo wiem jak jest w społeczeństwie. Dziewczyny uprawiają seks coraz wcześniej (Ogólnie dzieci, bo jak już nazwać 13 czy 15 letnie dziecko...?), bo uważają że są wyjątkiem. A GÓWNO, żaden wyjątek, tylko kolejna taka sama dziewczyna. Nie jesteś puszczalska? A mi tam wystarczy twój wiek i już.
|
A mi oceniać - Bo wiem jak jest w społeczeństwie. Dziewczyny uprawiają seks coraz wcześniej (Ogólnie dzieci, bo jak już nazwać 13 czy 15 letnie dziecko...?), bo uważają że są wyjątkiem. A GÓWNO, żaden wyjątek, tylko kolejna taka sama dziewczyna. Nie jesteś puszczalska? A mi tam wystarczy twój wiek i już.
A pomoc jaką mogłaś otrzymałaś, na więcej nie licz, bo z twoich postów wiecej nie da się wywnioskować, podsumowując: - Brak techniki - Stres chłopaka - Spróbuj czymś innym - Albo idźcie do poradni... Ah nie, bo to przecież dzieci... No fakt... ; ) |
Tremere napisał/a: |
Czyli ja to rozumiem tak - masz 15 lat - jesteś dziwką. Masz 21 lat - o, tutaj ci już wolno. |
Tylko że ta 21 letnia kobieta może być mniej dojrzała niż ta 15-tka. , bo dzieckiem jest i 13 latek i może być nim również 30 latek. |
Keeveek napisał/a: |
tylko że osoba pełnoletnia jest w pełni odpowiedzialna za siebie... |
ale skoro odpowiada za swoje czyny to może robić co zechce. |
bo gdyby wiedzieli o tym jej rodzice to chłopak pewnie by miał przesraaaane. Bo ona jeszcze NIE ODPOWIADA, póki co to jej rodzice.. i ona raczej nie jest na tyle dojrzała by zamieszkać sama itp |
tip: nie cytuj w całosci poprzedniego postu w temacie |
przy okazji EDIT "ochuw achuw" ?? nawet nie wiem jak to odczytać ![]() |
zresztą , skoro to robi a jej nie wychodzi to raczej z dojrzałością to sięnie wiąże, ZWŁASZCZA , że nie bardzo ma pojęcie o temacie (orgazm, erekcja) , nie wie co z czym i jak i jeszcze pyta o to publicznie na forum. |
ale ona nawet nie wie JAK to zrobić! zresztą pisała, że dobrze wie gdzie mu jest najlepiej itd więc ciekawe jak długo już to robią... |
pisałem coś o cytowaniu postu? _-_ niektórych to nie nauczysz.. |
złe wspomnienia z dzieciństwa? np koleżankę rodzącą dziecko w szkole na korytarzu, piętnastoletnią, tak, to chyba coś w ten deseń
EDIT zapomniałem dodać, że przeżyła poród ![]() ![]() |
bo gdyby wiedzieli o tym jej rodzice to chłopak pewnie by miał przesraaaane. Bo ona jeszcze NIE ODPOWIADA, póki co to jej rodzice.. i ona raczej nie jest na tyle dojrzała by zamieszkać sama itp
|
bo gdyby wiedzieli o tym jej rodzice to chłopak pewnie by miał przesraaaane |
Mroczny_jogurt napisał/a: |
Nie pozwalaj sobie smieciu bo po rodzinie sobie jechac nie dam |
Cytat: |
1. faza wstępna czyli faza wzrostu napięcia seksualnego
2. faza plateau - pozornego niczego dziania się, przynajmniej jeśli chodzi o zmiany w energii seksualnej, z francuskiego plateau - wysoko ale równo jak na płaskowyżu, właśnie w takim stanie jest wówczas podniecenie 3. punkt kulminacyjny, wytrysk u mężczyzny 4. faza spadku napięcia, podniecenie spada do punktu wyjściowego |
Tremere - Widzę że idealiści z was - Wygrałaś kiedyś w totka? Podobna szansa jest spotkania dziecka (młodzież... ; ) ) kochającego prawdziwą - dojrzałą miłością. |
Wg. mnie to głupie stopniować miłość jak i ból.
|
Dzieci kochają rodzciów- to też miłość. |
i nie wolno stopniowac kto moze kochac prawdziwa miloscia a kto nie. nie ma prawdziwej milosci. jest tylko milosc i zakochanie. zakochanieto proces w mogzu, gdy widzimy jakas osobe i przypisujemy jej cechy, potem albo czar pryska albo rodzi się miłość. proste |
Kinga napisał/a: |
sprostowanie trzecie: za dawnych czasów uważano 14 latki które nie zadawały sie z chłopcami za niedojrzałe i że cos z nimi nie tak, przypadków miłości romea i julii były tysiące a oni mieli dokładnie po 14 lat. |
Kinga napisał/a: |
sprostowanie drugie miłość nie ma w sobie nic wyjątkowego...może sie przytrafić kazdemu |
czy ja wiem. to tylko kolejna próba zawładnięcia nad światem. ech, ja nie potrzebuję grać w simsy by móc szczytować ![]() |
Zwierzętami kieruje instynkt, wyłącznie. |
Wiem, jest wspaniały.
Niestety, jestes jeszcze za młody, zeby wiedziec, że oprócz seksu istnieje jeszcze MIŁOŚĆ, |
Z pewnoscia moj facet jest lepszy od ciebie, w wielu rzeczach. |
Tremere - Jeśli twój chłopak jest zbyt młody żeby wiedzieć że oprócz seksu jest także milość, to co z niego za chłopak : )? |