Dzieci OnLine

O Forum - Twórczość

Anonymous - Wto 08 Lip, 2003 17:53
Temat postu: Twórczość
Wydaję mi się, że niektórzy forumowicze mają ukryte talenty pisarskie. A więc proponuje zrobić dział poświęcony naszej twórcczości pisarskiej i poetyckiej na którym forumowicze będą mogli oceniać innych forumowiczów. Oczywiście uwzględniam, że moja skromna osóbka mogla by być moderatorem gdyż niektóre treści mogły by być niedozwolone, albo odrażać innych forumowiczów.
Marcinek - Wto 08 Lip, 2003 23:29
Temat postu:
Hmm... to raczej nie dla mnie Razz
Ulka - Sro 09 Lip, 2003 09:40
Temat postu:
Dla mnie chyba też nie, chociaż może troche...
panienka_wierzba - Sro 09 Lip, 2003 14:57
Temat postu:
a mi ten pomysł, przypadł do gustu, bo ja mam pare wierszów, i czekam na opinie biggrin
Anonymous - Sro 09 Lip, 2003 15:38
Temat postu:
Ja tak samo Wink
ToJa - Sob 12 Lip, 2003 14:20
Temat postu:
Pomysł jest świetny! Co prawda nadesłane utwory są na stronie ale nie można ich oceniać.
Nie wiem tylko czy zrobić to tutaj czy na drugiej części witryny którą robię. Na razie to testy. Jest tam straszny bałagan i co chwila coś się zmienia. Ale możecie zajrzeć. Część już działa jak powinna. Można będzie dodawać swoją twórczość w odpowiednich działach. Inni mogą to oceniać, wysyłać mailem, drukować. Zarejestrowani użytkownicy mogą też założyć swój Dziennik. Tam też można pisać a inni mogą komentować.
Robię to bo tam ludzie mają więcej luzu (he he a ja pracy). Sami mogą dodawać dowcipy, przepisy i inne takie tam...
Ale to Wasz wybór. Jeśli połapiecie się w tym bałaganie i będzie pasowało to zrobimy to tam. Jeśli nie to zrobię forum.
To strona:
http://dzieci.best.pl/centrum
menek - Sob 12 Lip, 2003 14:38
Temat postu: Re:
Witajcie!

No AGA!!!!
Przyłożyłąs się...
Gratuluje!
Moja ocena:
25/10 Wink
ToJa - Sob 12 Lip, 2003 14:44
menek napisał/a:
Witajcie!

No AGA!!!!
Przyłożyłąs się...
Gratuluje!
Moja ocena:
25/10 Wink

Szybki jesteś! Laughing
menek - Sob 12 Lip, 2003 14:47
Witajcie!

Szybkość to jedna z moich zalet Wink

P.S.
Już się zarejestrowałem.

A i gratuluje pomysłu.
ToJa - Sob 12 Lip, 2003 14:54
menek napisał/a:
Witajcie!

Szybkość to jedna z moich zalet Wink

P.S.
Już się zarejestrowałem.

A i gratuluje pomysłu.

Najpierw był pomysł... A teraz pluję sobie w brodę. Laughing
PHP to dla mnie chińszczyzna. Szlag mnie trafia jak coś nie działa. Ale to niestety trochę jak narkotyk. Zaczęłam i jakoś nie mam sumienia zostawić tego. Takie głupie myślenie... A jakoś tam będzie... He he jakby samo miało się coś ponaprawiać czy zrobić Wink
yenk - Sob 12 Lip, 2003 23:06
ToJa napisał/a:
PHP to dla mnie chińszczyzna. Szlag mnie trafia jak coś nie działa. Ale to niestety trochę jak narkotyk. Zaczęłam i jakoś nie mam sumienia zostawić tego. Takie głupie myślenie... A jakoś tam będzie... He he jakby samo miało się coś ponaprawiać czy zrobić Wink

Chińszczyzna? Nie jest tak źle. Co fakt - przyznam, że trudne (bo sam nie potrafie, tylko troche, musiałbym się podszkolić biggrin). I tak sobie jakoś poradziłaś, bo oparłaś wszystko na banalnym php-nuke

Co do pomysłu - Ja mam troszkę swoich wierszy z których dziewczyna była zachwycona, ale oczywiście nie mogę ich ujawnić... Smile
ToJa - Sob 12 Lip, 2003 23:36
yenk napisał/a:
Co do pomysłu - Ja mam troszkę swoich wierszy z których dziewczyna była zachwycona, ale oczywiście nie mogę ich ujawnić... Smile

A może dziewczyna byłaby jeszcze bardziej zachwycona gdybyś te wiersze opublikował z dedykacją dla Niej?
yenk - Nie 13 Lip, 2003 17:13
ToJa napisał/a:
yenk napisał/a:

A może dziewczyna byłaby jeszcze bardziej zachwycona gdybyś te wiersze opublikował z dedykacją dla Niej?

Nie sądzę, raczej niechciałaby, aby ktoś je wogóle znał... ja tak samo...
panienka_wierzba - Nie 13 Lip, 2003 21:24
Temat postu:
a może zrobicie, jednak coś takiego na tym forum, oczywiście nie mam nic przeciwko tamtemu, ale z tym jestem po prostu jusz bardziej obeznana i wiecie, tamto by może też mogło zostac, proszę się tylko zastanowić nad propozycją.
Pan_Feanor - Pon 14 Lip, 2003 10:59
Temat postu:
Zmienilibyście grafe na forum.......

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group