Jakże się zdziwiłem, gdy okazało się, iż to one właśnie wyręczyły mnie z zakupu (drogiej bądź co bądź) elektronicznej zabawki - Sylwucha dosiadła się do mojego formicarium i wyciszyła... karmiła mrówki :> Codzienne pytania i proźby o możliwość opieki nad nimi, przekonały mnie, że mogą być świetnym (a żywym i ładnym) zamiennikiem dla elektroniki.
 Jakże się zdziwiłem, gdy okazało się, iż to one właśnie wyręczyły mnie z zakupu (drogiej bądź co bądź) elektronicznej zabawki - Sylwucha dosiadła się do mojego formicarium i wyciszyła... karmiła mrówki :> Codzienne pytania i proźby o możliwość opieki nad nimi, przekonały mnie, że mogą być świetnym (a żywym i ładnym) zamiennikiem dla elektroniki.
 Czy sama myśl o mrówkach w domu, jest dla Was bardziej interesująca, bulwersująca czy pomijana z uśmiechem obojętności ?
 Czy sama myśl o mrówkach w domu, jest dla Was bardziej interesująca, bulwersująca czy pomijana z uśmiechem obojętności ?  

ladniej wyglada to po pierwsze
 ladniej wyglada to po pierwsze

Nie każdy jest stworzony z potrzebą obcowania z przyrodą w taki sposób do jakiego zachęcam i spox
 Nie każdy jest stworzony z potrzebą obcowania z przyrodą w taki sposób do jakiego zachęcam i spox  

, ale kicha z tego wyszła - A co będzie, gdy te robactwo rozlezie się po mieszkaniu i zetnie ci tyłek? Mało masz mrówek na działce? - i skończyły się marzenia.
 , ale kicha z tego wyszła - A co będzie, gdy te robactwo rozlezie się po mieszkaniu i zetnie ci tyłek? Mało masz mrówek na działce? - i skończyły się marzenia.     | Curtus napisał/a: | 
| Junior   Bo widocznie nie masz ochoty na kontakt z "tym światem" który prezentuję - nie dziwię się... mnie np. przeraża sama myśl o buchalterii w firmie - w takim razie nie dotykam się papierków    Nie każdy jest stworzony z potrzebą obcowania z przyrodą w taki sposób do jakiego zachęcam i spox   Kinga   Różnica jest taka, jak pomiędzy wigilijnym karpiem pływającym w wannie w przeddzień "gwiazdki" a ławicą karasi w zarośniętym oczku wodnym w ogrodzie... sama sobie resztę dopowiedz, pytaj, bądź poczytaj gotowe już artykuły  | 
 moze to wynika z tego ze kontaktu z naturą mam az zanadto
 moze to wynika z tego ze kontaktu z naturą mam az zanadto  Kilka kroków do Parku narodowego a na podwórku staw z rybkami ( nie oczko ) :DDD piesu ... i dlatego nie potrzebuje otaczac sie wieksza iloscią natury ;P
 Kilka kroków do Parku narodowego a na podwórku staw z rybkami ( nie oczko ) :DDD piesu ... i dlatego nie potrzebuje otaczac sie wieksza iloscią natury ;P