Ant0n napisał/a: |
![]() |
stotka napisał/a: | ||
to znaczylo za czy przeciw? |
kradziejka napisał/a: |
bożeno - nie rozróżniasz jednej rzeczy jesli ja umieszczam swoje zdjęcie to robie łaske a nie łaski robią mi uzytkownicy inni ze skomentują akurat mnie a nie ściane za mną czy obrazek obok. |
Cytat: |
ale jak ktos ma zamiar napisac pod zdjeciem przedstawiającym kogos wyglądasz jak glupi gruby burak to nie moze napisac jestes nie w moim typie nie podoba mi sie to zdjęcie albo nie pisac nic? |
Ant0n napisał/a: |
a album tez nie spelnia funkcji bo a) nawet wielu odwiedzajacych nie wie o jego istnieniu b) nie mozna prowadzic takiej otwartej dyskusji e nie wiem jak to wytlumaczyc, ale widac wyraznie po albumie, w ktorym komentarze to tylko suche i nieciekawe krotkie teksty. w czym Ci to, kradziejko, przeszkadza, ze ktos by tam pisal? moze usuniemy wszystko, zeby przypadkiem ktos nie napisal czegokolwiek niezgodnego z tematem? |
Cytat: |
w albumie mozna pisac max 512 znaków, zapewniam Cie ze to duzo nikomu jeszcze nie brakowało, pozatym to ma byc komentarz a nie wywód na temat problemów społecznych, z resztą co szkodzi pogadac z Bożeną, moze da sie to zwiększyc?
o istnieniu albumu bardzo łatwo sie dowiedziec jak sie napisze odnosnik do niego, istnieje zawsze w tym samym miejscu, w panelu tam gdzie sie loguje. mozna napisac ogloszenie itd cóż za problem? ZAINTERESOWANI sie zawsze dowiedzą i go znajdą w albumie są emoty jest mozliwosc dyskutowania wiec nie wiem czemu posty tam są suche, a w naszych zdjęciach to jakie? mokre?Razz nie rozumiem tego argumentu, tak samo mozesz prowadzic dyskusje i zwaz ze nie ulegną one przedawnieniu |
Tsej napisał/a: |
czyzby wszystkie zdjęcie pojawiające sie jedynie w linkach operowały także na terenie albumu...a może sie myle...i po której ty stronie stoisz...? naiwnej czy słusznej ![]() |
Tsej napisał/a: |
nie wiem jakie siano ciągnie kradzieja do kasowania...czy to powoduje jakieś orgazmy takie kasowanie? sam chętnie bym spróbował jeżeli tak, ale nie ejstem modem
jaki w tym jest Twój interes jeżeli przejdzie ustawa po naszej myśli to bedzies zmiała mniej roboty...zupełnie tego nie rozumiem, zwykła zawiść? |