DOJRZEWANIE - "Jablko adama" u dziolhy? adam(o)_1991 - Pon 28 Lis, 2005 14:12 Temat postu: "Jablko adama" u dziolhy?
Siema.
Jak wiemy podczas dojrzewania chlopcy(czyli ja) maja mutacje glosu i wtedy jest w gardle takie jablko adama, bo sie chyba krtan rozszerza.No i chodze tera do 2 gim i na lekcji anglika chodza tez dziolhy(z innej klasy).No i jedna ma tez jakby takie "jablko adama".
To co ona jest mutant jakis?Babo-chlop?Czy ona tez przechodzi mutacje? Infernal - Pon 28 Lis, 2005 14:31 Temat postu:
Cześć.
Jak mi wiadomo, na pewno dziewczyny nie posiadają jabłka Adama, ani po ani przed okresem dojrzewania. Może po prostu jest tak zbudowana. To jest wielka niewiadoma :]
Pozdrowienia
Inferno Boy Anonymous - Pon 28 Lis, 2005 15:42 Temat postu:
Cytat:
To co ona jest mutant jakis?Babo-chlop?Czy ona tez przechodzi mutacje?
Moze po prostu połknęła kontownik, lub pochodzi z Aruby, a jak powszechnie wiadomo wszystkie kobiety maja jablko adama w tamtych stronach. Zapytaj się jej skad pochodzi, mysle ze wiele to wyjasni. adam(o)_1991 - Pon 28 Lis, 2005 19:22 Temat postu:
To chyba raczej nic do tego skad pochodzi bo pochodzi z polski! askawtn - Wto 29 Lis, 2005 20:50 Temat postu:
Myślę, że jest to spowodowane ilością testosteronu we krwi, czyli hormonu męskiego (Nie ździw się, nawet kobiety mają męskie hormony, a mężczyźni żeńskie ;P) To on czasem powoduje, że kobietom rosną wąsy. Pewnie w przypadku tej dziewczyny spowodował on przyrost krtani