Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Ja mam 13 lat a ona 24 i za...................

Anonymous - Sob 05 Lip, 2003 16:18
Temat postu: Ja mam 13 lat a ona 24 i za...................
Ja mam 13 lat a ona 24 i zakochałem sie w niej ciągle o niej myśle co mam zrobić. Embarassed
Anonymous - Sob 05 Lip, 2003 17:31
Temat postu:
Szczerze? Dać se spokój...
Tim - Sob 05 Lip, 2003 18:54
Temat postu:
To normalne w wieku dojżewania że młodsi chłopcy zakochują się w bardziej rozwiniętych dziewczynach napewno spodoba ci sie jeszcze ktoś w swoim wieku Wink
Lilly - Nie 06 Lip, 2003 09:24
Temat postu:
Gość: Tak łatwo se dać z tym spokój nie jest. Przecież, jeżeli się w kimś zachocha, to trudno jest się odkochać, nie?

Mati: Popieram Tim'a. To normalne, że chłopakom w twoim wieku podobają się starsze dziewczyny. Niektórym się nawet własne nauczycielki podobają, i co? Głowa do góry, ale możesz się rozejrzeć za innymi w twoim wieku-może ktoraś się w tobie podkoch-u-je? Wink
Tim - Nie 06 Lip, 2003 10:24
Temat postu:
dlaczego w moim poprzednim poście jest *nie wyrażaj się* skoro ja napisałem Z A K O C H U J Ą a nie **** Evil or Very Mad kto sprawdza takie żeczy komp czy człowiek Question bo błąd kompa zrozumiem ale człowiek to ja tego nie rozumiem Evil or Very Mad
Marcinek - Pon 07 Lip, 2003 00:02
Temat postu:
Tim: forum samo wstawia cenzure np. gdy jest wyraz z.a.k.o.c.h.u.j.e to forum w nim widzi słowo h.u.j i cenzuruje, jak widać stuczna inteligencja jest omylna...
A rada dla matiego: To zapewne tylko chwilowe zauroczenie i napewno Ci przejdzie...
Ulka - Pon 07 Lip, 2003 08:57
Temat postu:
Też tak uważam. Ona jest kobietą, ma piękną figure itp. To tylko zauroczenie. A nawet gdyby nie to tak szczerze: Myslisz ze ona zwróci na ciebie uwage?? Daj sobie na luz. Znajdź kogoś w swoim wieku.
deg - Pon 07 Lip, 2003 21:41
Temat postu:
Mati: A co ona o tym myśli?
katarzyna - Pon 21 Lip, 2003 17:32
Temat postu:
znam takie przypatki gdzie pary sa takie: babka ma 31 a facet 20!!!
Axe - Pon 21 Lip, 2003 18:53
Temat postu:
Cytat:
znam takie przypatki gdzie pary sa takie: babka ma 31 a facet 20!!!

Ty mówisz o dwóch dojrzałych osobach, a tu jest 13 i 24.

Choć kiedyś czytałem, że nauczycielka urodziła swojemu nastoletniemu uczniowi dwójkę dzieci. I podobno chcieli być dalej ze sobą. Nigdy nic nie wiadomo.

Pozdrawiam
Anonymous - Sob 02 Sie, 2003 21:51
Temat postu:
zakochaj sie w kim innym ... inaczej naprawde trudno jest tak ot odkochac sie w kims RazzP
Gościówa - Nie 03 Sie, 2003 14:04
Temat postu: przyjazn i seks
Sądze że raczej jest mała szansa ze ona cos czuje do ciebie. Daj sobie spokoj to tylko zauroczenie a w zyciu jeszce wieleee osob ci sie spodoba i to w odpowiednim wieku dla ciebie !
Kamix - Sro 06 Sie, 2003 18:23
Temat postu:
Mati rozzumiem ze ci sie podoba ale to napewno nie milosc daj se spokuj chociaz rozuemiem cie ze trudno ci zapomniec ale watpie zeby ona odwzajemnila te uczucia Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group