PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Ja mam 13 lat a ona 24 i za................... Anonymous - Sob 05 Lip, 2003 16:18 Temat postu: Ja mam 13 lat a ona 24 i za...................
Ja mam 13 lat a ona 24 i zakochałem sie w niej ciągle o niej myśle co mam zrobić. Anonymous - Sob 05 Lip, 2003 17:31 Temat postu:
Szczerze? Dać se spokój... Tim - Sob 05 Lip, 2003 18:54 Temat postu:
To normalne w wieku dojżewania że młodsi chłopcy zakochują się w bardziej rozwiniętych dziewczynach napewno spodoba ci sie jeszcze ktoś w swoim wieku Lilly - Nie 06 Lip, 2003 09:24 Temat postu:
Gość: Tak łatwo se dać z tym spokój nie jest. Przecież, jeżeli się w kimś zachocha, to trudno jest się odkochać, nie?
Mati: Popieram Tim'a. To normalne, że chłopakom w twoim wieku podobają się starsze dziewczyny. Niektórym się nawet własne nauczycielki podobają, i co? Głowa do góry, ale możesz się rozejrzeć za innymi w twoim wieku-może ktoraś się w tobie podkoch-u-je? Tim - Nie 06 Lip, 2003 10:24 Temat postu:
dlaczego w moim poprzednim poście jest *nie wyrażaj się* skoro ja napisałem Z A K O C H U J Ą a nie **** kto sprawdza takie żeczy komp czy człowiek bo błąd kompa zrozumiem ale człowiek to ja tego nie rozumiem Marcinek - Pon 07 Lip, 2003 00:02 Temat postu:
Tim: forum samo wstawia cenzure np. gdy jest wyraz z.a.k.o.c.h.u.j.e to forum w nim widzi słowo h.u.j i cenzuruje, jak widać stuczna inteligencja jest omylna...
A rada dla matiego: To zapewne tylko chwilowe zauroczenie i napewno Ci przejdzie... Ulka - Pon 07 Lip, 2003 08:57 Temat postu:
Też tak uważam. Ona jest kobietą, ma piękną figure itp. To tylko zauroczenie. A nawet gdyby nie to tak szczerze: Myslisz ze ona zwróci na ciebie uwage?? Daj sobie na luz. Znajdź kogoś w swoim wieku. deg - Pon 07 Lip, 2003 21:41 Temat postu:
Mati: A co ona o tym myśli? katarzyna - Pon 21 Lip, 2003 17:32 Temat postu:
znam takie przypatki gdzie pary sa takie: babka ma 31 a facet 20!!! Axe - Pon 21 Lip, 2003 18:53 Temat postu:
Cytat:
znam takie przypatki gdzie pary sa takie: babka ma 31 a facet 20!!!
Ty mówisz o dwóch dojrzałych osobach, a tu jest 13 i 24.
Choć kiedyś czytałem, że nauczycielka urodziła swojemu nastoletniemu uczniowi dwójkę dzieci. I podobno chcieli być dalej ze sobą. Nigdy nic nie wiadomo.
Pozdrawiam Anonymous - Sob 02 Sie, 2003 21:51 Temat postu:
zakochaj sie w kim innym ... inaczej naprawde trudno jest tak ot odkochac sie w kims P Gościówa - Nie 03 Sie, 2003 14:04 Temat postu: przyjazn i seks
Sądze że raczej jest mała szansa ze ona cos czuje do ciebie. Daj sobie spokoj to tylko zauroczenie a w zyciu jeszce wieleee osob ci sie spodoba i to w odpowiednim wieku dla ciebie ! Kamix - Sro 06 Sie, 2003 18:23 Temat postu:
Mati rozzumiem ze ci sie podoba ale to napewno nie milosc daj se spokuj chociaz rozuemiem cie ze trudno ci zapomniec ale watpie zeby ona odwzajemnila te uczucia