PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Jak zrobić pierwszy krok Moli - Czw 24 Lis, 2005 18:08 Temat postu: Jak zrobić pierwszy krok
Podoba mi się jeden chłopak z klasy. Często ze sobą gadamy na luzie i nie mamy z tym problemu, zawsze mamy jakiś temat do rozmowy. Tylko że ja naprawdę się w nim zakochałam, ale on chyba tego nie widzi. Jest moim dobrym kolegą, to wszystko. Czasem mi się jednak zdaje, że ja też mu się podobam, bo często na mnie patrzy i przy mnie zachowuje się inaczej, gdy jest z kumplami - jest po prostu miły. Ale problem jest taki, że oboje jesteśmy nieśmiali i chyba nikt nie zrobi pierwszego kroku, żeby jakoś się to dalej potoczyło. Macie jakieś rady? Anonymous - Czw 24 Lis, 2005 18:21 Temat postu:
Poszperaj troche w forum i napewno coś znajdziesz
Tego jest mnóstwo Anonymous - Czw 24 Lis, 2005 18:24 Temat postu: Dobra radapola - Czw 24 Lis, 2005 19:07 Temat postu:
Daj mu jakieś znaki.Pokaż że nie jesteś tylko kumpelą do rozmowy ale też fajną dziewczyną.
OD Gabry
°ORTOGRAFIA :/!!° Anonymous - Czw 24 Lis, 2005 19:16 Temat postu:
pola napisał/a:
terz
(Gleba) opętana - Czw 24 Lis, 2005 21:29 Temat postu:
Z chłopakami zazwyczaj tak jest, że sie inaczej zachowują gdy są z dziewczynami niż w swoim gronie;]
Cytat:
Jest moim dobrym kolegą, to wszystko.
Hm, chyba sama sobie odpowiedziałaś. Może to tylko kolega? Anonymous - Czw 24 Lis, 2005 21:57 Temat postu: http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=95Shaunri - Pią 25 Lis, 2005 23:54 Temat postu:
Poznaliście się w szkole? To sobie daruj. Nie zakochałaś się w nim, tylko zauroczyłaś a to różnica. Przypominam, że w szkole każdy człowiek zachowuje się inaczej niż "naprawdę"... wystarczy kogoś poznać prywatnie, tyle rzeczy człowiek się dowie że hej...