Dzieci OnLine

Komórki - MP3....kupno.

Karolina(KINA) - Sob 19 Lis, 2005 00:31
Temat postu: MP3....kupno.
Powiedzcie mi...Czym sugerować się przy kupnie mp3?
Jaka powinna być średnia „pjemność”? (zupełnie ise na tym nie znam)
Anonymous - Sob 19 Lis, 2005 11:05
Temat postu:
Nie znam się na tym szczerze Razz
Ale najważniejsza jest pamięć
plejer - Sob 19 Lis, 2005 11:58
Temat postu:
mp3 to format audio, mp3 PLAYER to odtwarzacz...

ja mam creatvie muVo 512 i polecam, w ogole polecam serie muVo bo jest relatywnie tania a bardzo dobrej jakosci, i firmowa a nie jakis no-name. Ja potrzebuje 512, ale ogolnie tak 256-1gb starcza, bo 128 to troche za mało Wink

zalezy tez od ciebie, ile tej muzyki chcesz ze sobą miec, ja na 512 swoim mam ok 120 utworów dobrej jakosc, wiec na 256 zmiesci ci sie ok 60, wybor pojemnosci zalezy jak pisałem w sumie tylko od wymagan uzytkownika.

i dalej, pamietaj ze lepiej kupic odtwarzacz firmowy, jak creative wlasnie, niz pozniej płakac ze pamięć padła i odtwarzacz mozna do kosza wrzucic Wink
Anonymous - Sob 19 Lis, 2005 16:36
Temat postu:
Czytalam że Creative mają w sobie wirusy =/
altruista - Sob 19 Lis, 2005 16:51
Temat postu:
Stokrotka napisał/a:

pieprzenie.

jezeli chodzi o pojemnosc, to wg mnie 512 to to czego potrzebujesz - zmiescisz wszystko co w chwili obecnej masz ochote przesluchac, a i tez nie przeplacisz za miejsce ktorego nie wykorzystasz
plejer - Sob 19 Lis, 2005 17:37
Temat postu:
altruista napisał/a:
Stokrotka napisał/a:

pieprzenie.

indeed.

predzej może miec w sobie wirusa czy inny syf taki chinski no-name z allegro nazywany SUPER HIPER ODTWARZACZEM aniżeli sprzęt firmowany nazwą, która od wielu lat kojazy sie z najwyższej jakosci sprzętem audio, szczegołnie tym zwiazanym z komputerami, wiec tego typu domysły są uhh smieszne Wink

i popieram przedmówce jak juz wspominałem o 512, ja szczerze mówiac mimo bardzo pokaznej biblioteki muzycznej, na ktora poteżnego iPoda by trzeba, posiadam właśnie 512 i zmiescilem tam wszystko co jest mi potrzebne do szczescia, i tak nie wszystko przesłucham bedac poza domem ;p
Martula - Sro 23 Lis, 2005 20:27
Temat postu:
Mam pytanie a ile to kosztuje?
Szukałam na Allegro ale nic ciekawego nie znalazłam...
Nie mogę znaleść takiego jak Sandra maaa (Jej jest poprostu super!) LoL Chyba poproszę na święta...

opętana - Sro 23 Lis, 2005 20:30
Temat postu:
ceny są zależne od producenta, im lepsza marka tym droższy
Martula - Sro 23 Lis, 2005 20:34
Temat postu:
opętana napisał/a:
ceny są zależne od producenta, im lepsza marka tym droższy
A mógłby ktoś podać cene Rolling Eyes bo się zastanawiam czy warto poprosić o to rodziców...
Anonymous - Sro 23 Lis, 2005 20:40
Temat postu:
200zł to jest taka kwota, będąca kwotą minimum z jaką się trzeba liczyć[za tyle można mieć 256mb MuVo].
Martula - Sro 23 Lis, 2005 20:42
Temat postu:
scv napisał/a:
200zł to jest taka kwota, będąca kwotą minimum z jaką się trzeba liczyć[za tyle można mieć 256mb MuVo].
Aha Smile Jeszcze muszę się zastanowić.I jakoś rodziców przekonać...
pola - Czw 24 Lis, 2005 19:20
Temat postu:
Ja się za bardzo na MP3 nie znam. Sad
Anonymous - Czw 24 Lis, 2005 19:25
Temat postu:
pola napisał/a:
Ja się za bardzo na MP3 nie znam. Sad

Jak się nie znasz, to po co piszesz Question
Anonymous - Czw 24 Lis, 2005 19:39
Temat postu:
a)bo jest,uhm,niezbyt bystra
b)bo chce nabic
c) jedno i drugie,najbardziej prawdopodobne
Kinga - Czw 24 Lis, 2005 20:36
Temat postu:
Pola jeszcze raz cos takiego i dostajesz osta ... informuje oficjalnie
Anonymous - Pią 25 Lis, 2005 18:20
Temat postu:
ja mam CreAtive Zen Micro wchodzi 5 gb. Jestem z niego zadowolona radio,dyktafon czarna magia jeszcze nie umiem go nawet obsługiwać biggrin
malinka.m - Nie 27 Lis, 2005 14:09
Temat postu:
Mój brat jakiś miesiąc temu kupił sobie MP3, ale nawet nie wiem gdzie i za ile. Wiem jedno, chyba kupił od kogoś bo jest używany;) A teraz ciągle kupuje baterie, nawet z pilota wyciągnąWink
Kinga - Nie 27 Lis, 2005 14:11
Temat postu:
malinka.m napisał/a:
Mój brat jakiś miesiąc temu kupił sobie MP3, ale nawet nie wiem gdzie i za ile. Wiem jedno, chyba kupił od kogoś bo jest używany;) A teraz ciągle kupuje baterie, nawet z pilota wyciągnąWink

Kupowanie baterii sie nie oplaca, lepiej kupic akumulatorki i ladowarke
DarkAngel - Nie 27 Lis, 2005 15:10
Temat postu:
Ja mam Creative Zen MicroPhoto.Jest super i jestem bardzo zadowolona.Jak go kupiłam zastanawiałam się czy nie przepłaciłam ale po krótkim czasie przekonałam się, że to był dobry wybór.
sami10 - Wto 07 Lut, 2006 20:47
Temat postu:
ja mam Creative Muvo 512mb i jest super.
dobre są też 268mb ( srebrne)
Creativy są the best!
opętana - Sro 08 Lut, 2006 18:21
Temat postu:
W tym temacie sie nie szpanuje, ten kto go założył prosił o pomoc czym sie sugerować przy kupnie. A i odnawianie tego tematu raczej nie ma sensu
scorpo27 - Sro 15 Mar, 2006 14:31
Temat postu:
Zgadzam się z przedmówcą.
Święta już minęły i nie wiemy dalej czy dostałaś ten MP3 Player czy nie. Wink

http://s7.bitefight.pl/c.php?uid=60898
Anonymous - Sro 15 Mar, 2006 16:56
Temat postu:
scorpo nie przesadzasz z linkami do bitefight?
Marcia10 - Nie 19 Mar, 2006 17:42
Temat postu:
Odpowiem na pierwsze pytanie:
Ja szukam odtwarzaczy MP3 o pojemności (czy tam pamięci) nie mniej niż 256mb (czy czegoś tam). Polecam allegro
mała 13 - Nie 28 Sty, 2007 10:54
Temat postu:
nie wiem czemu piszecie ze takie niefirmowe mp3 sa badziewne ??

ja mam takiego i wcale nie narzekam !

przynajmniej dałam za niego 100zł a nie powyżej 200zł.

kupowałam go na allegro Very Happy
Memi - Nie 28 Sty, 2007 11:36
Temat postu:
eee..... ja sobie kupiłam za 100 zł i juz mi sie słuchawki popsuły. Sad Badziewie i to jakie, jak nie kupisz za 400 zł to nie posłuchasz.
Słupek - Nie 28 Sty, 2007 11:38
Temat postu:
Weź dobre słuchawki, plik z dużym bitrate i odsłuchaj go na obu odtwarzaczach (na Twoim niemarkowym i np. iAudio), różnicę na pewno odczujesz (już pomijając fakt, że niemarkowy odtwarzacz dobrych jakościowo plików nie ruszy).
Memi - Nie 28 Sty, 2007 11:43
Temat postu:
Oj....
Lepszy odtwarzacz mp3, marki Odtwarzacz niz nic.
W sumie to... to mi jest niepotrzebne. A iAudio to ja w życiu na oczy nie widziałam.
Słupek - Nie 28 Sty, 2007 12:47
Temat postu:
Nie dziwię się, bo to mało znana marka w Polsce. Cena odtwarzaczy jest zbliżona do iRiverów, jakość też porównywalna. Jakbym ja kupował teraz odtwarzacz, zdecydowałbym się właśnie na iRiver albo iAudio.

Jeszcze w temacie zachwalanych tutaj Creative'ów i iPodów - wmówiono Wam, że to nie wiadomo jaki sprzęt, a w rzeczywistości to raczej średnia półka jakościowa (zadziwia mnie zwłaszcza uwielbienie dla iPodów, są gorsze od innych odtwarzaczy z tej samej półki cenowej [największe przegięcie to iPod Shuffle, żeby wydoić więcej ze szpanerów, zaoszczędzono nawet na ekraniku], a mimo to sprzedają się jak świeże bułeczki).
mała 13 - Nie 28 Sty, 2007 13:14
Temat postu:
wiecie ja nie jestem jakims znawca muzyki. mi wystarczy to ze gra itd. nie potrzeba zeby odtwarzalo z niewiadomo jaka jakoscia. a nie jestem sklonna zeby tac 4stowy z mp3 ktory i tak po jakims czasie mi sie znudzi
Słupek - Nie 28 Sty, 2007 13:31
Temat postu:
Mi się muzyka raczej nigdy nie znudzi. Ba, przez całe życie nie odsłucham wszystkiego czego warto słuchać.
Marcia10 - Nie 28 Sty, 2007 13:50
Temat postu:
W maju kupilam sobie MP3 o pojemnosci 512 MB, nie jest zadnej znanej firmy. Dalam za nia 139 zl do tego byla ladowarka do akumulatorka, akumulatorek i dwie pary sluchawek. Na razie spisuje sie znakomicie, wszedzie prawie ja biore, a sluchawek jesio nie wymienilam
mała 13 - Pią 02 Lut, 2007 15:23
Temat postu:
Marcia10, kupowałas na allegro ??
bo ja tez kupilam odtwarzacz marki Odtwarzacz, dwie pary sluchawek, tylko nie bylo ladowarki i akumulatorka bo wycofal facet. dalam za niego 99zl

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group