Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Jak poderwać dziewczyne ??
Anonymous - Czw 03 Lip, 2003 16:43
Temat postu: Jak poderwać dziewczyne ??
jak poderwać dziewczyne jestem nie śmiały i nie lubie zgromadzeń więc nie piszcie o dyskach itd. Help plz !!
malutka-13 - Czw 03 Lip, 2003 17:27
Temat postu: napisz jej liścik
Obecnie sa wakacje, ale jak np. ona chodzi z Tobą do klasy lub do szkoły, to na którejś lekcji przeslij jej liścik np. o tresci "czy moglibyśmy gdzies razem wyskoczyc???" Jeśli nie chodzi z Tobą do szkoły itp to jesli ma komórę to zdobądź jej numer i napisz jej sms-a o tym, ze jest atrakcyjna i czy np. ma wolny poniedziałkowy wieczór. Dziewczyny lubią być zdobywane, obsypywane prezentami itp. Spróbuj coś z tego.
Kornelia - Czw 03 Lip, 2003 20:13
Temat postu:
a lubisz grac w karty?? zaproponuj nie wielkiej ilosci osob w gre w flirta towarzyskiego (oczywiscie w tym jej) a wtedy juz pojdzie ci jak z platka
powodzienia...
Anonymous - Nie 17 Sie, 2003 13:56
Temat postu:
pokarz jej ze cos do niej czujesz zacznij zwracac na nia wieksza uwage kiedy ona to zauwazy i nie bedzie miala nic przeciwko tylko bedzie jej sie to podobalo popros ja o chodzenie moze bedzie twoja powodzenia
Maciek - Nie 17 Sie, 2003 20:16
Temat postu:
ehehe
ty chlopie mash taki problem a ja mam zupelnie odwrotny problem :/
o to chodzi ze czesto sie zdarza ze jak normalnie gadam z dziewczyna <przynajmniej taki mi sie wtedy wydaje> to zarazem ja podrywam
mam taki flirtowski harakter
i to tez niejest szczescie
bo ostatnio przez cos takiego na obozie "poderwalem" 3 dziewczyny :/
a tylko 1 mi sie podobala
i mialy potem do mnie pretnsje ....
i niepomoge ci niestety chlopie bo jak ja kcem poderwac dziewczyne to ide i z nia gadam
Druh Paweł - Nie 17 Sie, 2003 20:26
Temat postu:
Myślę Maciek, że właśnie pomogłeś Timowi.
Nic na siłę.
Po prostu porozmawiać, dać się poznać i czekać na efekty.
Druh Paweł
Narvana - Pon 18 Sie, 2003 10:10
Temat postu: hie
taaa porozmawiaj potem rozmawiaj coraz coraz cesciej....komplemenciki mów częstooo ale nie za często!! ehieh tak bez okazji kup kwiatka i daj i powiedz ze jak go zobaczyles od razu przypomnial ci ja!! heieh nie no tak serio to rozmawiaj!
Rumianek - Sro 20 Sie, 2003 10:41
Temat postu: a mooożeee...
A może się Tim z nią zaprzyjaźnij? To chyba najbezpieczniejszy "sposób" Dlaczego? Bo możesz ją wtedy poobserwować - jaka jest dla Ciebie, dla innych... jeśli będziecie sobie odpowiadać to powoli będziecie sobie coraz bardziej bliscy - to może potrwać ale chyba nie ma lepszego sposobu... Tym bardziej że miłość bez przyjaźni nie jest miłością.
Pozdrawiam serdecznie
Anonymous - Sro 20 Sie, 2003 10:44
Temat postu:
a ja mam podobnie pogadam i chłopacy na mnie lecą oczywiście młodsi ale mam kłopot jak zdobyć chłopaka z klasy?
Narvana - Sro 20 Sie, 2003 11:58
Temat postu: .....
NO NA MNIE TEZ SAME MALE DZIECIAKI LECA Z MOJEGO PODWORKA TO TAKIE 2 CHLOPAKI MALEEEE!!!!!!!!! A ZE SZKOLY TEZ TACY 2 tylko ze jeden nawet taki fajny, superowo mi sie z nim gada (tylko na gg z nim gadalam ale coz) no ale juz mu na szczescie przeszlo...........
Cytryna - Sro 20 Sie, 2003 14:01
Temat postu:
Wiesz najlepsza okazja do poderwania dziewczyny moim zdaniem jest na dyskotece. Ale jeżeli ta opcja odpada to możesz napisać do niej list miłosny i wrzucić to skrzynki. Podpisać się jako cichy wielbiciel...trochę tajemniczości nikomu nie zaszkodzi. A dziewczyna z pewnością przez cały czas będzie myślała od kogo może być ten anonim. Powodzenia
A tak poza tym to moim zdaniem młodsi też są fajni...no przynajmniej niktórzy. Ale najlepiej jednak jest mieć chłopaka w swoim wieku, albo starszego. Nie wiem jak to jest z młodszym bo takiego nigdy nie miałam
Anonymous - Wto 26 Sie, 2003 23:02
Temat postu:
Maciek witaj w klubie nieświadomych podrywaczy. Nie wiem może to chłopacy na mnei lecą, ale i tak czuje ze poprostu flirtuje z nimi choć nie jestem zainteesowana takowymi. ... i to rzeczywiscie nie jest takie fajne jakby się zdawało
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group