Dzieci OnLine

Pomoc w lekcjach - testy z historii

gacek - Pon 14 Lis, 2005 10:48
Temat postu: testy z historii
Czy jest tutaj ktoś kto chodzi do V klasy i miał test z historii na temat podział dziejów ludzkości, cywilizacja i państwa,miasta starożytne-życie ridzinne itp? Może ktoś mial taki test i podpowie czego można sie spodziewać Smile
Kinga - Pon 14 Lis, 2005 11:00
Temat postu:
Gacek forum to zbieranina ludzi z roznych szkoł Wink w calej Polsce i nie tylko
Nauczyciele sa rozni jedni maja spaczenie do dat inni do faktów, jedni daja wiecej pytan opisowych drudzy same pojecia

Moge domyslac sie ze nauczycielka bedzie chciala zebyscie umieli: dokonać podziału ludzkości na ery, opisać cywilizacje i zycie rodzinne
Moze wyjasnic pare pojec z cywilizacji

No nie mam pojecia Razz
nasty_girl - Czw 02 Mar, 2006 19:09
Temat postu:
wiekszosc nauczycieli przygotowuje je samemu, do roznych ksiazek itd, wiec nie mozemy ci pomoc.
kasia0001 - Wto 07 Mar, 2006 18:28
Temat postu:
Przeglądalam raz zeszyt z historii z podstawowki .. dosyc nie dawno i tam bylo cos o cywilizacjach.. chybaa .. bo jestem wzrokowcem ;p.. ale czy testy mialam nie wiem.. wiesz co ja na Twoim miejscu popytalabym sie innych uczniow z innych klas ze sszkoly.. napewno znajdzie sie jakas klasa która ma takiego samego nauczyciela.. a moze juz pisali ten test i Ci powiedza co bedzie? A moze poprostu dadza ci gotowca ( chociaz watpie raczej w takim wieku takiego czegos nie ma ;p).
'' ... - Masz dla mnie jeszcze jakieś rady
- Więcej nie! ...'' <- Z filmu Tylko mnie kochaj heh ;p

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group