Kosta napisał/a: |
ten pomalowany na czarno i Bill |
Cytat: |
Oni są poprostu z****isci.Nie wyobrażam sobie życia
muzycznego bez nich.Polubiłam ich dopiero wtedy gdy byłam w Niemczech.Spotkałam ich w centrum handlowym i wzielam od nich autograf.Ucze sie juz 5 lat niemieckiego wiec swietnie sie z nimi dogadywałam a szczególnie z billem który jest słodki jak cukiereczek.Mamy wspólne zainteresowania.Oboje słuchamy ROCKA itd.Wiem kiedy bedzie ich koncert w Polen wiec juz sie nie moge doczekac.Napewno wam tego nie zdradze.Dostałam od nich specjalne wejściuwki za kulisy.Mam nadzieje ze ze mnie i z Billa coś bedzie.Juz sie nie moge doczekac.TOKIO HOTEL RULEZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Mam nadzieje ze ze mnie i z Billa coś bedzie.Juz
sie nie moge doczekac. |
Yan napisał/a: |
Zapewne graja ROCKA.Mowcie mi tak jeszcze. |
stotka napisał/a: |
mi z Niemcow to jedynie DJ Tomekk podchodzi... no i GA, ale oni po angielsku spiewaja;] |
Ja mieszkam w tym mieście co oni, chodze do tej samej szkoły, bo mój ojciec jest Niemcem a matak Polką. Chwilowo jestem w Polsce ale niedługo wyjezdzam. Już sie nie moge doczekać chociaż Polska jest niezla. Wy tu piszecie że macie ich fotki z internetu ja mam prawdziwe 2 lata temu chodzilam z Billem (jak miał więcej czasu) teraz Tom mi obiecał że jak sie skończą te wszystkie koncerty to będziemy razem. Powiem im że mają sporo fanek w polsce. Tłumaczenie jest w miare dobre jak bym miala więcej czasu to bym przetlumaczyla plyte cala ale jestem tylko na pare dni u babci. |
Tremere napisał/a: |
Może on jest kobietą? Coś na zasadzie Miriam w odwrotną stronę?
Kto wie... Normalnym hetero-mężczyzną, to na pewno nie jest. |
Gabra napisał/a: |
lol2 |
Kosta napisał/a: |
Eh ... paranoja. Jak na VIVIE lecą ich kawałki, to na dole pisze zawsze '' Kocham Cię Bill '' , '' Kocham Cię Tom '' , albo '' Kocham Billa, on jest tylko mój '' .... żałosne ;] |
stotka napisał/a: |
opetana - moze i Billa, ja tam sie nie znam;)
Gabra - jak kiedys gadalam z jakims gosciem na czacie o muzyce, poruszylam temat TH. On uparcie twierdzil, ze to jest METAL, a wokalista nalezy do jakiejs sekty ![]() ![]() I dziekuje bogu, ze tego w sobote na dysce nie puscili... |
DarkAngel napisał/a: |
Moja kumpela dostała świra na punkcie tego Gustava.Ma miliony jego fotek na kompie i chyba każdą gazetę w której jest chociaż troche o TH. To się nazywa mieć świra na punkcie kogoś. |
Kielbasa Chann napisał/a: |
wiem skąd się wzieła nazwa Tokio Hotel :]
(czytałam w brawo ![]() Tokio bo każdy z nich chciałby pojechać do Chin (Japoni?) a Hotel bo ostatni duzo czasu w Hotelach spędzali... ale niejestam na 100% pewna bo czytalam to kilka dni temu...a moze mi sie przysnilo? |
Papierowa Tęcza napisał/a: |
WYPRASZAM SOBIE NAZYWANIA TEGO GEJO-CIOSIA MANGOPODOBNYM! TO OBRAZA DLA JAPOŃSKIEJ SZTUKI RYSOWANIA ]:<
NIE OBRAŻAJCIE MANGI! (bo gryzę ;p) |
opętana napisał/a: |
bo tym pan(i)om mówimy nie ;] |
Tremere napisał/a: |
A widzieliście super mrocznego czadowego Billa w nowej fryzurze? Jaki on jest hard metalowy!
jeden dwaa a tutaj nie wiem, czy to chłopczyk czy dziewczynka... |
monia43 napisał/a: |
muzę mają spoko |
Marcia10 napisał/a: |
Kiesy pierwszy raz zobaczylam Billa na ekranie obstawialam z kolezankami czy to facet czy dziewucha. |
Shaunri napisał/a: |
Monik - Tylko... Właściwie przeglądając caly ten topic, głównym tematem jest wygląd Billa. Co jakiś czas przewinie się bardzo profesjonalne "Muzyka to kicz", więc... O_o |
Słupek napisał/a: |
Wykonawców pop ocenia się za całokształt |