Dzieci OnLine
INNE PYTANIA - Mango czy inne
olKa - Wto 01 Lip, 2003 17:35
Temat postu: Mango czy inne
lepiej kupowac w tele zakupach mango czy w innych tele zakupach??????????????????????????????????chyba w mango niz w innych bo w innych moga byc potróbki.W mango kupilam pojemniki prózniowe.i jestem naprawde zadowolona
Lilly - Pią 04 Lip, 2003 20:04
Temat postu:
Po pierwsze: Temat nie jest związany z tematem forum, więc powinien zostać przeniesiony gdzie indziej.
Po drugie: Ja nie wiem, gdzie lepiej kupować, bo nie kupuję. Uważam, że takie coś, to strata pieniędzy, ponieważ w telewizji zawsze się kłamie, już choćby o tej silikonowej rękawicy, na którą niby żaden wrzątek nie działa, a ja już odkryłam kilka rzeczy (zwróccie na nie uwagę, podczas oglądania tej reklamy) na które się za pierwszym razem ogladanie nie rozpoznaje:
1. Kiedy facetka odkręca tą żarówke, to na pewno ona została tam wsadzona, tuż przez filmowaniem i dlatego nie była gorąca.
2. Kiedy facetka wyciąga te danie z piekarnika, to one na pewno już dawno ostygło, więc było zimne.
3. Przecież to jasne, że rękawica z materiału się spali, myślą, że jesteśmy idiotami?!! Każdy to przecież wie!
A pozatym inaczej wygląda reklama produktu, gdy leci, tak jak producent to ustalił to "niby cacko", a inaczej, gdy tę reklamę omawiają przez ok.20 min. ludzie-wtedy bardziej się w coś wierzy.
Po trzecie:Jeżeli naprawdę jesteś zadowolona z tych pojemników, to się cieszę, że cie nie oszukali. Przecież ludziom, którzy wypowiadają się o tych produktach, producenci musieli zapłacic, by się tak o tym wypowiedzieli.Nic nie jest idealne.
Anonymous - Pią 04 Lip, 2003 20:23
Temat postu:
Lilly popieram Twoją wypowiedz, ale co do tej rękawicy to może się nie pali bo jest pokryta azbestem
ale tak na serio z takiego typu zakupami masz absolutną racje.
deg - Pon 07 Lip, 2003 21:28
Temat postu:
Azbestem chyba nie, bo azbest jest rakotwórczy. Ale faktycznie - azbest się nie pali
Generalnie wszystkie TVsklepy sprzedają zwykle niezbyt dobry sprzęt w straszliwie zawyżonych cenach.
Marcinek - Pon 07 Lip, 2003 23:52
Temat postu:
Właśnie sobie popijam piwko i patrzę co wy tutaj piszecie
. Ja powiem krótko: to co jest w telezakupach to zwykły chłam...
Marcinek - Pon 07 Lip, 2003 23:56
Temat postu:
Może ja od razu napiszę, że z tym piwkiem to tylko żart, żeby nie było textów w stylu: "masz 13 lat i pijesz alkohol!?"
panienka_wierzba - Wto 08 Lip, 2003 10:55
Temat postu:
moja ciotka kupiła sobie ten taki pasek na odchudzanie na kiermaszu, i zapłaciła 25 złotych, a działa, cacuszko, w tych tv zakupach to kurde sprzedają je za 199 czy 250
Gościówa - Pią 18 Lip, 2003 18:15
Temat postu: tele zakupy
Moja mam tez kupiła jedną podróbkę i działa bardzo dobrze. A kupiła ją dwa razy taniej niż sprzedają w mango. Ale co prawda to prawda. Niektóre rzeczy w tym mango sa przydatne i dobre tyle że drogie.
Alice_10 - Sro 27 Sie, 2003 19:11
Temat postu:
Telezakupy mango to jedna wielka bzdura!Ja odkrylam jeden blad w tej rekawicy.
1. kiedy ona odlewala wode od garnka z normalnymi rekawicami to ona specjalnie puscila okrywe,a kiedy z super silikonowymi rekawicami trzymala!
2.kiedy reklamowali sprzet do gotowania na parze ...kiedy odkrywala normalny garnek to powiedziala"para moze byc niezdrowa",a kiedy odkryla sprzet do gotowania na praze i lecialo z niego para powiedziala"a..para nam nie przeszkadza"!
3.kiedy wkladala rekawice do mikrofalowki chciala udowodnic ze rekawice nie rozposzcza sie wlozyla je i liczyla 10 sekund(i to szybko)i wyjela rekawice z mikrofalowki ,a w 10 sekund nic sie nie podgrza!
znam jeszcze wioecej ale je zapomnialam
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group