| yenk napisał/a: | 
| Hmm... jakiegoś szanownego moderatorka prosze o jedno - dodanie opcji "NIE NAWIDZE ICH TROJE", bo tak to nie mam gdzie zagłosować  | 	
  to są(wyr aziłam, tylko to, co czułam:D)     | Nina_006 napisał/a: | 
| ich troje to gno** Upss.... | 
| Nina_006 napisał/a: | 
| Chester napisał/a: | 
| NIENAWIDZĘ ICH TROJE  | 	
| spontan napisał/a: | 
| nie lubie ich troje, dobrze ze sie ten zespół rozwiązuje:) dla mnie takie beztalencie jak wisniewski nie powinno ngdy wydac zadnej płyty. a tutaj sprzedał ich ponad 10 baniek. cos tu jest nie tak. ich troje to przypałowy zespół dico-polowy. | 
| sami10 napisał/a: | 
| Na koniec dodam jeszcze, że nazwiska pisze się z dużej litery, ale pewnie w szkole też Cię tego uczą, czy się mylę??  | 	
| MeGi111 napisał/a: | 
| szkoda, ze nie ma odpowiedzi: "ten zespol jest mi obojetny". nie przepadam za nim, ale tez nie mam nic przeciwko niemu. jest to jest, nie ma go tez dobrze... o gustach sie nie dyskutuje  | 	
| elfkaNenar napisał/a: | 
| to ona czasem źle śpiewa do tego czasem wyprzedza rytm, albo zwalnia... | 
| Malvina napisał/a: | ||
 A może to tak specjalnie ?;D  | 	
| Noid napisał/a: | 
| No ja to nienwidzę Ich Troje  | 	
| Mała napisał/a: | 
| jedyna rzecza jako ogladam jest program pana wojewodzkiego:) bo on wg mnie nieowija w bawelne.. | 
| Cytat: | 
| 
 "...A czy nie przeraża was to ? Mam na myśli tą sztuczność ? Sztucznośc w uczuciach ..."  | 	
| Cytat: | 
| 
 Czy nie przeraża was to że tak naprawde nie możecie odgadnąc uczuć innych nie wiecie czy usmiech ejst szczery czy chociaż ta osoba mówi TAK, nie myśli w głębi NIE  |