Dzieci OnLine

SEKS - First Time...:]

AniaXX - Wto 18 Paź, 2005 15:09
Temat postu: First Time...:]
Po ile chodzenia kochaliscie sie pierwszy raz? i gdzie to bylo:> ile mieliscie lub mialyscie lat:) zycze milego dnia!Smile Pozdrowiona dla ALL Very Happy
Karolina(KINA) - Wto 18 Paź, 2005 15:35
Temat postu:
eee...krępujące pytanie Very Happy Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Yarpen_Abbil - Wto 18 Paź, 2005 15:57
Temat postu:
A ja nie widze w tym nic krępującego szczególnie, że na forum jest się względnie anonimowym...

Jeśli o mnie chodzi, to ten First Time mam jeszcze przed sobą... Wink
Shaleniec - Wto 18 Paź, 2005 17:23
Temat postu:
jeszcze nigdy nie uprawiałam seksu Razz
Anonymous - Wto 18 Paź, 2005 18:03
Temat postu:
Jeszcze przed soba, ale nikt nigdy nic nie wie Razz
kicp - Wto 18 Paź, 2005 18:55
Temat postu:
tia, teraz 90% forum napisze 'jeszcze przed soba', bo przeciez o to chodzi w tym temacie ;]
Sebo - Wto 18 Paź, 2005 19:12
Temat postu:
a ja w wieku 18 lat, u siebie w domu, a po ile chodzenia to myśle, że zostawie to dla siebie:)
Anonymous - Wto 18 Paź, 2005 19:59
Temat postu:
Taaa... a małym druczkiem dopisane... Nawet jej nie znałem Wink

PS. widzicie stare konto biggrin
Sebo - Sro 19 Paź, 2005 06:32
Temat postu:
hehe bez przesady:) była to moja jedyna dziewczyna i jest do tej pory:)
Anonymous - Sro 19 Paź, 2005 12:30
Temat postu:
"za soba".
a opis uwazam za zbedny.
AniaXX - Czw 20 Paź, 2005 19:40
Temat postu:
Ja jeszcze jestem przed:P ale tak pytam z ciekawosci Embarassed Pozdrowionka Smile
Anonymous - Czw 20 Paź, 2005 21:31
Temat postu:
Takich tematów były tysiące jak nie wiecej
Anonymous - Czw 20 Paź, 2005 21:32
Temat postu:
Czy wiesz do czego sluzy przycisk szukaj? :Γ
Anonymous - Czw 20 Paź, 2005 21:36
Temat postu:
Żeby szukać tematów o masturbacji Razz
Anonymous - Czw 20 Paź, 2005 21:42
Temat postu:
Mniej wiecej
Mroczny_jogurt - Pią 21 Paź, 2005 07:23
Temat postu:
2 lata, w domu, 16 lat
...fasolka... - Nie 23 Paź, 2005 15:17
Temat postu:
gdzieś pół roku temu... mialam rocznikowo już albo dopiero 17 lat! a gdzie? no w domku! Love i nie żałuję...
Maciek - Sro 21 Gru, 2005 18:04
Temat postu:
16 lat
niedlugo bylem z paniena
sylwester

no i bylo fajnie
poprostu seks to fajna sprawa
kochajmy sie ile wlezie ... Laughing
An!oł3k - Sro 21 Gru, 2005 20:39
Temat postu:
Ja jeszcze cnotka niewydymka Laughing
No więc narazie nie mam zamiaru tegozrobić, bo za młoda jestem, kurcze bez przesady, zeby w tym wieku;/ Moja znajoma to już 3-4 razy to robiła;/ a drug a znajoma w ciąży;/ Heh co się dzieje na tym świecie..... Rolling Eyes
Mroczny_jogurt - Sro 21 Gru, 2005 22:32
Temat postu:
oh straszne, Twoja znajoma? juz 3- 4 razy? ale dziwka nie? uwazaj, nie zadawaj sie z nia bo sie jeszcze tym zarazisz..
Blanka - Czw 22 Gru, 2005 16:42
Temat postu:
Ej... według mnie wiek nie jest ważny, ale powiązana z nim dojrzałość fizyczna, psychiczna i emocjonalna! EŚLI KTOŚ CZUJE, ŻE JEST GOTOWY TO KTO MU ZABRONI? Oczywiście ważne jest by zrobić to z odpowiednią osobą i by tego nieżałować później... partnerzy muszą według mnie znać się na tyle długo by sobie ufać całkiem... ktoś powiedział mi kiedyś "to najwięcej co możesz dać, co może dać człowiek, więc zastanó się komu to dajesz..." . Każdy sam decyduje tym... nie powinniśmy krytykować (chyba ze zrobila to dla szpanu), a jesli jest w ciazy to pewnie jej trudno więc zamiast krzywic powinnas sie pomoc powiunnas jej pomoc jakos...

A co do tego... nie robiłam tego jeszcze=). To jeszcze nie mój czas.
DarkAngel - Czw 22 Gru, 2005 16:57
Temat postu:
Ja mam jeszcze mój pierwszy raz przed sobą. Ale myślę, że już niedługo. Zaczynamy z moim chłopakiem powoli to planować9jesteśmy ze sobą od prawie roku-niedlugo rocznica).
uwazam ze ten pierwszy powinien byc dobrze przemyslany i z osoba ktora juz dobrze znamy i mozemy jej zaufac. Nie powinno byc to pod wplywem chwili. Dla mnie chore jest, że dziewczyna idzie do łóżka z chłopakiem, który tego bardzo oczekuje a potem wręcz wymusza i jeżeli mówisz mu żeby poczekał, że nie jesteś na to jeszcze gotowa to wmawia ci że go nie kochasz, że masz innego. Rolling Eyes
Mroczny_jogurt - Czw 22 Gru, 2005 18:11
Temat postu:
Jest wiele wazniejszych i wartosciowszych rzeczy od sexu ktore mozna dac innemu czlowiekowi. Sex ma byc przyjemnoscia a wy robicie z tego szopke na patyku. Prawda- w tej sprawie potrzebna jest rozwaga, zaufanie, conajmniej sympatia. Ale sex nie jest jakims sacrum w zwiazku, do ktorego nalezy dazyc, rownowazyc zwiazek tylko pod tym katem :/ Moim zdaniem przesadzacie.. Sex to normalna sprawa..
Shaunri - Czw 22 Gru, 2005 19:07
Temat postu:
"seks to normalna sprawa" - Idelne stwierdzenia, a jakże, normalna. Tylko tak jak szybka jazda samochodem może się skończyć kraksą, tak seks może się skończyć dzieckiem - Więcej nie powiem, sami sobie dopowiedzcie...
Mroczny_jogurt - Czw 22 Gru, 2005 22:24
Temat postu:
Ale to juz kwestia odpowiedzialnosci. Ja natomiast mowie o podejsc do calej sfery sexu.
Grinshak - Pią 24 Lut, 2006 11:11
Temat postu:
Po 8 miesiącach, mając niepełne 16 lat z partnerką w tym samym wieku, w domu pod nieobecność rodziców...

DO ADMINÓW: Dlaczego nie ma na tym forum opcji pisania jako "Gość"?! Tak, chcąc zachować anonimowość (wpadają tu czasem moi znajomi - ogólnie jestem stałym bywalcem tego forum) musiałem pisać z osobnego konta... Proponuję odblokować opcję dodawania postów jako niezlogowany użytkownik...
giraffka - Pią 24 Lut, 2006 12:04
Temat postu:
17 lat,u mnie w domu, starzy wyjechali na wakacje i mialam chatke wolna 2 tygodnie biggrin a po jaki czasie?My sweet secret biggrin
Tremere - Pią 24 Lut, 2006 16:33
Temat postu:
Mialam kolo 15/16, praktycznie tego nie pamietam - alkohol i te sprawy.
Anonymous - Pią 24 Lut, 2006 17:13
Temat postu:
dobry rozmiar kola <brawo>
Mroczny_jogurt - Pią 24 Lut, 2006 18:17
Temat postu:
z obecnym partnerem po 2 miesiacach zwiazku, rowniez w domu ;]
Shaunri - Sob 25 Lut, 2006 14:54
Temat postu:
Pomijam fakt, że sam wątek jest bez sensu - Bo co kogo obchodzi kiedy się bzykaliście? Jakoś mi to wsio rybka, a każdy jednak z chęcią tu się dopisuje...? Więc ta anonimowość jakoś mi nie przeszkadza...
Keeveek - Nie 26 Lut, 2006 11:02
Temat postu:
to jest bardzo żałosne, zupełnie jakby się było czym chwalić i był to powód do dumy Shocked Każde z was zrobiło to wtedy, kiedy były dogodne warunki i byliście rozochoceni, ale, po co o tym mówić? Rolling Eyes

w zerówce, z panią przedszkolanką.
Mroczny_jogurt - Czw 02 Mar, 2006 07:11
Temat postu:
Wyjdz. Nikt Ci wolnosci nie ogranicza.
Livvie - Wto 07 Lis, 2006 18:41
Temat postu:
a ja jescze przed soba Smile
Słupek - Wto 07 Lis, 2006 19:20
Temat postu:
Zostań zakonnicą, już za późno na poprawę Rolling Eyes

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group