Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Zakochałem sie w niej ale ona..............
Anonymous - Sob 28 Cze, 2003 19:55
Temat postu: Zakochałem sie w niej ale ona..............
Zakochałem sie w niej ale ona ma około 24 lat.
Nemeia - Nie 29 Cze, 2003 00:20
Temat postu:
a ty ile?
Axe - Nie 29 Cze, 2003 09:43
Temat postu:
Ja swego czasu latałem za pewną panną pedagog. Oj, co to była za dziewczyna, sorry kobieta. I nawet usłyszałem parę ciekawych słów, no ale ja miałem ok. 15, a ona z 23.
Rada: Przejdzie Ci.
Dusia - Pią 04 Lip, 2003 02:08
Temat postu:
A ile ty masz właściwie lat bo ja nie wiem jak ci doradzić nie wiedząc czy ty jesteś od niej starszy czy młodszy.
Anonymous - Sob 05 Lip, 2003 15:05
Temat postu:
Zakochałem sie w niej, ale ja mam 13 lat a ona okolo 24 co mam zrobic ciagle o niej mysle.
Kamix - Czw 07 Sie, 2003 10:21
Temat postu:
Moim zdaniem powinienes dac sobie spokuj to taki wiek nieprzejmuj sie tez w tym wieku kochalem sie w swojej pani od Religi hehe ale gwarantuje ci ze to niemilosc znajdz sobie dziewczyne w swoim wieku troche mlodsza lub troche starsza i jezeli ona bedzie odwzajemniala twoje uczucia wtedy naprawde sie przkonasz co to milosc
Anonymous - Nie 17 Sie, 2003 12:40
Temat postu:
sorka ale [rawda jest taka ze musisz sobie dac spokuj dziewczyna jest o wiele lat od ciebie starsza musisz wybic sobie ja z glowy choc wiem ze to jest nie latwe ale zycze powodzenia
Cytryna - Sro 20 Sie, 2003 14:53
Temat postu:
Oooo przykro mi ale tak jak tu zresztą większość osób pisze powinieneś odpuścić. Obok ciebie napewno jest wiele fajnych dziewczyn...powinieneś zainteresować się którąś z nim bo to nie ma sensu!!!
Iśka - Sro 20 Sie, 2003 15:54
Temat postu:
No cóż... w miłości niby różnica wieku nie gra roli (czy to w ogóle prawdziwa miłość ?), ale czasami warto się zastanowić
...
Przedewszystkim weź pod uwagę czy ty o niej tylko myślisz jako o pięknej, uroczej, sexownej, przystojnej (jeżeli kobieta może być przystojna
) kobiecie, czy ty czujesz do niej coś więcej... wątpię. Raczej to pierwsze
. Więc postaraj się o niej zapomnieć... to może być trudne, ale postaraj się !
Nie wiem czy wiesz, ale czasami kobiety (nawet nauczycielki), które są sexowne i ładnie wyglądają są "rozbierane" wzrokiem przez chłopaków w Twoim wieku. Ale to całkowicie normalne jak na chłopaków. Ale lepiej tak nie robić, bo może być nieprzyjemna wpadka... Może ty właśnie taką "miłość" czyjesz do tej 24-latki ...
alicja00 - Sro 20 Sie, 2003 22:18
Temat postu:
To nie jest miłość tylko zauroczenie. Może zwróciłeś na nią uwagę bo jest ładna lub powiedziała do ciebie coś miłego. Kiedyś to minie.
Po prostu nic nie rób i przebywaj więcej w towarzystwie swoich rówieśników.
Marcinek - Sro 20 Sie, 2003 23:31
Temat postu:
To napewno nie jest miłość, tylko chwilowe zauroczenie, zobaczysz przejdzie Ci....
girl_in_black - Sro 10 Wrz, 2003 22:56
Temat postu:
Chyba mało tu można poradzić, moim zdaniem Ty się zauroczyłeś, a nie zakochałeś
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group