Dzieci OnLine
O Forum - off topic - do Deg'a
Anonymous - Pią 27 Cze, 2003 01:22
Temat postu: off topic - do Deg'a
Ten post jest skierowany do kolegi ;-) Deg-a, nie bede cie meczyla zadnymi pytaniami na temat prawidlowosci mojego rozwoju czy rozwiklywania problemow sercowych*, chcialabym tylko pochwalic za to ile serca wkladasz, zeby pomoc mniejszym lub wiekszym dzieciakom (tudziez, mlodziezy). na pewno w niektorych postach da sie wyczuc lekka drwine i lekkoduch piszacych, ale fajnie, ze mimo wszystko traktujesz ich powaznie ;-) Dzieki temu oprocz odpowiedzi na swoje d-r-e-c-z-a-c-e pytania ucza sie troszeczke jak sie ludziom odpowiada
. przynajmniej powinni :-) Na stronke zagladam od czasu do czasu, bo pamietam adresik jeszcze z przed prawie (3??) lat, wreszcie jest ktos kompetentny poza "p. Kasią" z szmatławca o nazwie bravo (kryptoreklama ;PP klient Twój pan) uswiadamia o tych waznych sprawach.
Wierze, ze ktos tu jeszcze zajrzy, wiec na koniec dobra rada
od kaczuchy, uwierzcie ze dobrze jest zadawac pytania etc, ale nie warto wyrywac sobie ostatnich wlosow z glowy, zeby na sile sie z kims porownywac, kazdy jest nieprzecietny i nie mozna sie przejmowac, ze komus cos nie pasuje, czy ze wasz wyglad nie odpowiada swiatowym kanonom lub ktos wam kaze postepowac w konkretny sposob, bo uwaza, ze tak trzeba. Gdyby kazdy z waszych znajomych krytykowalby was, poczawszy od tego co zalozycie, moglibyscie sie nalapac powaznej nerwicy, a po co!
tak jest z kazdym zagadnieniem, na takie zaczepki najlepiej odpowiadac : ok, jutro ubiore sie tak jak Ci sie podoba... najczesciej kasliwe uwagi znikaja, bo taka osoba gasnie i wiecej do tematu nie wraca, a wy mozecie robic z waszym zyciem, jak uwazacie... kierujac sie z pytaniami do osob, ktorym naprawde ufacie ...
A poza tym uszy do gory, piers do przodu i bierzcie zycie za uszy
- nie pogryzie ;-P
--
*mam nadzieje, ze z tym wszystko na najlepszej drodze ;-PP
bye bye ;-***
w czółko!
Anonymous - Pią 27 Cze, 2003 01:31
Temat postu:
Jejku, jak ja nie lubie tych paskudnych emotikon ;-)))) Hah. Ble. Ale chociaz, macie delikatne wrazenie, ze mi calo dobowo usmiech na ryjku kwitnie ;-)
Pozdrawiam raz jeszcze i klaniam sie nisko (nie za nisko, bo to nie pora na takie gimnastyki ;->)
deg - Pią 27 Cze, 2003 23:12
Temat postu:
Dzięki za wiele ciepłych słów.
Twoją dobrą radę "od kaczuchy"
popieram w całej rozciągłości - każdy z nas jest inny i niepowtarzalny - cieszmy się tym i bądźmy dumni z tego!
cornelia - Sob 30 Sie, 2003 21:59
Temat postu:
Deg.Służysz każdemu radą które według mnie okazaly się najlepsze w danym temacie.Radzisz każdemu a Twoje rady są skuteczne i pomagające.NIC dziwnego ze zostales administratorem
deg - Sob 13 Wrz, 2003 23:20
Temat postu:
Ja tutaj administratorem byłem zanim na tym forum pojawił się pierwszy post.
.
Ale to z całkiem innego powodu.
Jednak dla mnie nie ma to znaczenia, czy jestem administratorem czy zwykłym użytkownikiem. No, może z jednym wyjątkiem - czasami muszę tłumaczyć się przed ToJa, dlaczego coś namieszałem i forum nie działa
Kamix - Nie 14 Wrz, 2003 09:34
Temat postu:
nie no deg ja cie podziwiam bo duzo pomagasz lusziom jeses moim idealem na forum
i staram sie brac od ciebie dobry przyklad zasluzyles na ta funkcje i ciesze sie ze jestes administratorem chociaz to nie ma duzego znaczenia kim jestes waze ze pomagasz to sie liczy najbardziej .
P.S: Wera pisala zeby usunac ten post ja nie widze takiej potrzeby po co go usowac niech juz bedzie, wreszzcie w tym poscie mozemy podziękowac Degowi za to co dla nas robi
Anonymous - Nie 14 Wrz, 2003 11:06
Temat postu:
Kiedy ja pisałam żeby ten pościak usunąć?
Kamix - Nie 14 Wrz, 2003 11:40
Temat postu:
dobra nie wnikajmy juz, wydawalo mi sie ze w tym temacie ogloszenia ale jak nie to bardzo przepraszam za pomylke
deg - Pią 19 Wrz, 2003 01:55
Temat postu:
Ideałem nie jestem. Nikt nim nie jest.
Też czasami się mylę.
Ale mimo wszystko dzięki za miłe słowa.
Fajnie, że jesteś z nami - dziewczyny założyły tutaj Twój fan-klub
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group