Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Kurcze
Maciek_16 - Czw 29 Wrz, 2005 19:49
Temat postu: Kurcze
Jest taka fajna dziewczyna u mnie w klasie z ktora mi sie super gada i w ogole sie
wyglupiamy. I chcialbym do niej zagadac, ale tak bardziej powazniej, zeby z nia sie zaprzyjaznic, a pozniej moze chodzic. I prosze powiedzicie co mam jej powiedziec w czasie takiej rozmowy i o czym mam gadac? Z gory dzieki...
Anonymous - Czw 29 Wrz, 2005 19:54
Temat postu:
Jak jej nie znasz tą spróbuj ją zapoznać, rozmawiaj z nią na każdy temat jaki się da
Samo z czasem przyjdzie! Jak się polubicie bardzo to zagadaj do niej tekstem typu 'Podobasz mi się' tylko uważaj żeby Ci nie uciekła
Maciek_16 - Czw 29 Wrz, 2005 19:57
Temat postu:
Ale ja sie boje zapytac o to, bo moze mi powiedziec, ze nie i pozniej stracilbym z nia kontakt...
Anonymous - Czw 29 Wrz, 2005 19:58
Temat postu:
Niekoniecznie, zależy od tego jaki ma charakter
Maciek_16 - Czw 29 Wrz, 2005 19:59
Temat postu:
Bardzo fajny charakter...
Anonymous - Czw 29 Wrz, 2005 20:04
Temat postu:
hekhem kolego
proszę nie robić mi tu czata nie na każdy post musisz odpisywać, to tak od moderatora
a od kradziejki powiem Ci że:
może powinieneś sie zacząć z nią spotykać poza szkołą? no wiesz wspólny wypad ze znajomymi kilka razy potem sami do kina potem sami gdzieć ot tak sobie do niej wpadniesz , nie możesz przesadzać ale okazać jej że jesteś zainteresowany poważniejszą znajomością, no wiesz nie zawsze gdy rozmawiacie trzeba żartować, powiedz jej kiedyś komplement własnie niekoniecznie jako żart,
Anonymous - Czw 29 Wrz, 2005 20:12
Temat postu:
raz jej powiedz np. ladna bluzka,fajna fryzura,wczoraj scielas wlosy albo 'wole cie w rozpuszczonych wlosach',albo zwierzaj sie jej ze swoich problemow czasem [począwszy od lzejszych..ale z tym trzeba powoli i ostroznie :]]
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group