Dzieci OnLine
Z życia szkoły... - Wypracowanie..........
weraa - Nie 18 Wrz, 2005 12:20
Temat postu: Wypracowanie..........
Hey...mam wielką prośbę mianowicie mam napisać Rozprawkę na temat : "Czy uważasz swoje wakacje za udane ? "Twoja praca musi mieć przynajmniej cztery rozbudowane argumenty....
Powiedzmy że byłu udane :p ale co napisac??:/ Moze pisaliście coś podobnego albo znacie jakies linki lub stronki zeby były gotowe prace
....Muszę napisać a niewiem zabardzo jak:/:/:p...Z góry wielki Dzięki =*=*=
Ps:Znacie storę jakąś z drzewem geneaologicznym Piastów????Mam narysować drzewo genealogiczne .. DZieki zgóry =*=*
Będę wam bardzo wdzięczna jak coś znajdziecie dla mnie a najlepiej juz gotową pracę do przepisania
..............
Anonymous - Nie 18 Wrz, 2005 13:07
Temat postu:
Nie, rozprawkę pisz sama. Przyda się na egzamin gimnazjalny i potem, w szkole średniej. Jak się nie nauczysz pisać, to klapa.
Skoro zadali rozprawkę, to musisz wiedzieć, jak się ją pisze... argumenty? Słoneczna pogoda, czas spędzony z przyjaciółmi, więcej czasu dla siebie, można było wypocząc, może byłaś na jakimś wyjeździe/obozie/wycieczce? Opisz to.
Anonymous - Nie 18 Wrz, 2005 17:00
Temat postu:
a tak wogule to skad mozemy wiedziec jakie byly twoje wakacje ;/ ..
weraa - Pon 19 Wrz, 2005 08:11
Temat postu:
MIałaś rację HEYAH
najlepiej napisac samemu i tak zrobiłam wlasnie i chyba nie wyszło mi to najgorzej bo mojej mamie sie spodobało
zobaczyy sie co dostanie ..Pozdrawiam papa=*
Sebo - Pon 19 Wrz, 2005 08:16
Temat postu:
wszelkiego rodzaju wypracowanie pisze się samemu może na początku nie będziesz miała najlepszych ocen ale później to procentuje
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group