Ambra napisał/a: |
Mam problem. W ciągu pół roku biust urosł mi o następne pół rozmiaru (mam dopiero 13 lat i miseczke c a jestem niewysoka) i wciąż rosnie. . I kręgosłup zaczyna boleć. Podobno nawet od tego można sie nabawić jakichś wad kręgosłupa. To prawda?
I jeszcze jedno- czy jedna brodawka moze być większa od drugiej? |
Pulkownik Nikt napisał/a: |
Gdybym byl kobieta to bym nic nie robil tylko bawil sie duzymi cyckami ;] |
opętana napisał/a: |
Te co mają za duze chcą mniejsze a te co mają za małe chcą wieksze. Tak zazwyczaj jest ;p |
kicp napisał/a: | ||
konkluzja: kobiety nic w zyciu nie robia, tylko narzekaja |
Dobrze, że idzie zima, bo czasem głupio jak wszystko przez stanik rzebija
|
Mam problem. W ciągu pół roku biust urosł mi o następne pół rozmiaru (mam dopiero 13 lat i miseczke c a jestem niewysoka) i wciąż rosnie. Czy da się to jakoś zatrzymać? Do ilu lat rośnie biust? Nie lubie nosić stanika i zaczynaja mi te cycki już przeszkadzac. |
Ona89 napisał/a: |
Wielkość twojego biustu może też zależeć od twojej wagi. Grubsze dziewczyny mają większy. Spróbuj może uprawiać sport, piersi składają się w końcu w większej ilości z tłuszczu, a więc spalanie go może coś pomoże, w końcu kobiety, które bardzo dużo go uprawiają są prawie płaskie, tylko nie przesadź. Nie daję gwarancji, że to pomoże. |
nasty_girl napisał/a: |
po ta sa piersi zeby je pokazywac a nie chowac <hahaha> |
kradziejka napisał/a: | ||
masz rację ale niezawsze chyba to zalezy od tego jakie sie ma skłonności do tycia, tzn od tego czy jak duzo jesz to idzie ci w brzuch czy w biodra czy w biust bo np. jak załóżmy mi przyjdzie kilogram to nigdy w życiu w biust niepójdzie:) jestem "płaska" a przesadnie żadnego sportu nietrenuje ![]() |
Ona89 napisał/a: |
Wielkość twojego biustu może też zależeć od twojej wagi. Grubsze dziewczyny mają większy. Spróbuj może uprawiać sport, piersi składają się w końcu w większej ilości z tłuszczu, a więc spalanie go może coś pomoże, w końcu kobiety, które bardzo dużo go uprawiają są prawie płaskie, tylko nie przesadź. Nie daję gwarancji, że to pomoże. |
Sebo napisał/a: | ||
no nie bardzo widziałaś zdjęcia nasty?? jest szczupła a ma duży biust |