Dzieci OnLine

Pomoc w lekcjach - PILNE!!!!!!!!!!

ziuta2009 - Pon 12 Wrz, 2005 18:48
Temat postu: PILNE!!!!!!!!!!
Odrabiam właśnie lekcje. Jestem sama w domu i jutro rodzice wracają i nie wiem jak zrobić zadanie. (Doddatkowe informacje - podręcznik między nami do klasy 6 gdanskie wydawnictwo oswiatowe - strona 16 - ćwiczenie 5)Treść ćwiczenia: Zapiszcie w punktach wskazówki dla narodu nieświadomego dobrodziejstwa pieśni. Prosze pomóżcie~!!!!!!!!!!!!!!!
nasty_girl - Pon 12 Wrz, 2005 22:05
Temat postu:
podrecznikow do matematyki jest z kilkadziesiat rodzaji wiec chyba lepiej by bylo zebys podala zadanie a nie pisala bo tak watpie ze ktos ci pomoze
ziuta2009 - Pon 12 Wrz, 2005 22:52
Temat postu: j. polski
to jest akurat jezyk polski a jak ktos ma taki sam to by odrazu wiedzial ze to z tego prd a zapomnialam akurat dopisac prosze PANI
nasty_girl - Pon 12 Wrz, 2005 23:01
Temat postu:
nie wiem po co tak to podkreslilas na koncu, no i jak widzisz nikt ci nie pomogl wiec mozliwosc ze ktos taka ksiazke ma i akurat bedzie chcial pomoc jest bardzo mala. no i z tego co widze ze by odpowiedziec trzeba tez wiedziec cos wiecej, co ty powinnas wiedziec..
Anonymous - Wto 13 Wrz, 2005 15:38
Temat postu:
Mam podręcznik!!!

no więc przeczytaj ten wiersz i napisz wskazówki dla tego narodu. Bo wiesz, oni są nieświadomi dobrodziejstwem tej pieśni i napisz im takie rady, by zrozumieli co jest ważne z tego wiersza. Mam swoich lekcji baardzo dużo...
Sebo - Czw 15 Wrz, 2005 09:05
Temat postu:
wąptie, że jej pomogołaś ponieważ ona chciała gotowej odpowiedzi tak wogóle temat do zamknięcia bo już po fakcie

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group