Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Mandaryna

Tremere - Wto 30 Sie, 2005 22:45
Temat postu: Mandaryna
www.brit.fanfilled.com/Mandaryna.mp3
PADŁAM, NIE ŻYJĘ ZDYCHAM KICHAM UMIERAM!
[wczytuje się dość długo]
[nagranie spod sceny]
opętana - Wto 30 Sie, 2005 23:09
Temat postu:
o...yyy <zaskoczona> no niezle, heheheh ahahahahhahahhaha
zwała....
Anonymous - Wto 30 Sie, 2005 23:31
Temat postu:
e... a mi nie wchodzi stronka Crying or Very sad
TomcioMag - Sro 31 Sie, 2005 00:17
Temat postu:
ekhym...... alez ona pieknie spiewa ^^ napenwo wygra sopot biggrinbiggrin
<loooooooooool> nie no jak uslyszalem to nie wiedzialem jakie slowo do tego dobrac ... zyebanie to nie te slowo jescze.....
btw. widzieliscie reklame jej sesji w ckmie? biggrin
boze najbardzie to mnie rozsmieszyło jak wisniwski cos tam ze to skandal ... a sam napenwo dał kase zeby ja sfotografowali .... i zauwazcie ze bardoz czersto leci z nia reklama a nie to co poprzednie reklamy .... boze toz ja bym sie wstydził na jej miejscu pokazywac w TV .......

Pozdro 661!!
Anonymous - Sro 31 Sie, 2005 01:28
Temat postu:
łe no ja chce posluchac.
Tremere - Sro 31 Sie, 2005 08:13
Temat postu:
Agnieszka, włącz stronę i czekaj. Wczytuje się długo, bo to spory plik. Warto ;]
edit//
http://unicity.pl/szydell/Mandaryna.mp3 <- prawym 'Zapis element blabla..'
nasty_girl - Sro 31 Sie, 2005 08:45
Temat postu:
od dzis jestem fanka mandaryny

<mandaryna i love you.. !!>
Kinga - Sro 31 Sie, 2005 09:52
Temat postu:
Zaraz padne ze smiechu < hahaha >

W sumie no ... nic dziwnego ...
Normalka ze zawsze spiewa z playbacku ...

Omg nie no padne < hahaha >

W sumie aby wykonywać tyle " akrobacji " i jeszcze spiewac musiałaby mieć chyba przepone jak slon biggrin i niezla kondycje biggrin wiec coz nie no ... STasilena dzieki wielkie biggrin
Anonymous - Sro 31 Sie, 2005 11:29
Temat postu:
Laughing Laughing Laughing Laughing

Myślałam, że padnę ze śmiechu.

Ale ryk Laughing Laughing Laughing

Teraz słucham i się zalewam. Jejku Laughing Laughing Laughing Laughing
Napastnik - Sro 31 Sie, 2005 13:26
Temat postu:
'- Jesteście taaaam?!!!!!

- ....

- Ooooh, super - jesteście'

Jerzy Stuhr kiedyś wystąpił w Opolu z piosenką "Śpiewać każdy może"... A ja tylko dodam od siebie, "... ale nie każdy kur** musi...".

I tak śpiewa lepiej niż myślałem...
Anonymous - Sro 31 Sie, 2005 14:27
Temat postu:
Cytat:
ale nie? każdy kur** musi

Napastnik - Sro 31 Sie, 2005 14:28
Temat postu:
Tsej napisał/a:
Cytat:
ale nie? każdy kur** musi

Ups, zjadlem nie. Dzięki za poprawienie. ;p
Anonymous - Sro 31 Sie, 2005 17:12
Temat postu:
ekheeeem dobra ja nic nie mówie iglesjas był gooorszy
Tremere - Sro 31 Sie, 2005 19:08
Temat postu:
Ooo, taaak xD Pamiętam to nagranie z iglesjasem, swojego czasu było niesmowicie popularne xD
Ciekawe jak Mandaryneczka zaśpiewa w Sopocie. Tam Playback = wypad. :> Stawiam, że coś złego jej wypadnie, a Michał oznajmi to ze łzami w oczach.

[ http://www.kakofonia.pl/PL/PLtele/enriquei.mp3 ] <- Nagranie techniczne dla koncertu TVP, oczywiście słychać playback w tle. Rolling Eyes prawy -> zapisz elemnt docelowy jako...

edit 2//
Znalazłam coś ciekawego :>

"Z oficjalnych źródeł wynika, że liczba gwiazd estraty regularnie korzystających z syntezacji głosu, drastycznie wzrasta. Marta "Mandaryna" Wiśniewska przyznaje się, do używania wiadomego sprzętu z przyczyn technicznych. Jej głos jest za słaby w połączeniu z podkładem muzycznym. Do gwiazd zagranicznych należą: Britney Spears, Ashlee Simpson i jej siostra Jessica, Hilary Duff, Lindsay Lohan i Mariah Carey, które określane są mianem div techniki. Z pewnością, takich przykładów znalazłoby się więcej. Specjaliści z koncernów muzycznych, jak Universal, Virgin, czy Artista Comp. z łatwością typują "syntezatorki". Z coraz większym trudem przychodzi im rozpoznanie prawdziwego głosu. A w tym nielicznym gronie znalazły się min. Christina Aguilera, Pink, Dorota Rabczewska, Anastacia, Bonnie Tyler, Cher czy Zdzisława Sośnicka. (...) mimo, że to jeden procent wszystkich wokalistek, wciąż trwają obserwacje. Możemy być pewni, że już niedługo poznamy nazwiska męskiej części "śpiewających". (...)"
źródło - pepsi

Pink? Aguilera? Doda? XD One nie używają? XD LOOOOL!
Anonymous - Sro 31 Sie, 2005 20:26
Temat postu:
Nawet nie dam rady tego słuchać.

Na początku się śmiałam ( bo te nagrania są baardzo śmieszne ! ), ale teraz chyba będę płakać!

Jak można dopuścić do czegoś takiego. Tyle utalentowanych osób jest na tym świecie, ale wytwórcy wolą promować sztuczności. Koszmar!!!!
Anonymous - Sro 31 Sie, 2005 20:49
Temat postu:
Iglesias normalnie spiewa, tamto to se ktos robil jaja. Ale w mandaryne wierze ze to prawdaze tak falszuje.
Elun - Sro 31 Sie, 2005 20:57
Temat postu:
ol jea, wreszcie jej prawdziwe nagranie przedostalo sie do neta biggrin
juz od dawna polowalam na takie cos, ale nie moglam znalesc. Wiedzialam, ze na zywo spiewa dosc ekhm fatalnie, no ale ze nie az do tego stopnia...
Juz chyba ja od niej lepiej swpiewam Wink Chce ktos posluchac? XDDD
Tremere - Sro 31 Sie, 2005 21:07
Temat postu:
Agnieszka napisał/a:
Iglesias normalnie spiewa, tamto to se ktos robil jaja. Ale w mandaryne wierze ze to prawdaze tak falszuje.

Wiele jest takich opinii, prawda jest taka, że to NIE JEST podrobione nagranie. Też na początku tak myślałam. Razz Dopiero jak oficjalnie przeprosił na swojej stronie - uwierzyłam xD
Anonymous - Sro 31 Sie, 2005 21:08
Temat postu:
Stasilena napisał/a:
Agnieszka napisał/a:

Wiele jest takich opinii, prawda jest taka, że to NIE JEST podrobione nagranie. Też na początku tak myślałam. Razz Dopiero jak oficjalnie przeprosił na swojej stronie - uwierzyłam xD

ale jedno sie nie zgadza:/ bo to niemoze być spod sceny bo by niebyło słychać jej dyszenia a tłumy fanów i ew gdzieś w tle jej krzyki

moim zdaniem to nagranie z jej mikrofonu tzn tego który ma przy ustach dla picu na kabelku
Tremere - Sro 31 Sie, 2005 21:19
Temat postu:
No tak, to nagranie właśnie z tego mikrofortu, czy jakoś tak.
Ona zawsze tańczy i 'śpiewa' głęboko na scenie, daleko od publiki. Razz
Anonymous - Sro 31 Sie, 2005 21:22
Temat postu:
Stasilena napisał/a:
No tak, to nagranie właśnie z tego mikrofortu, czy jakoś tak.
Ona zawsze tańczy i 'śpiewa' głęboko na scenie, daleko od publiki. Razz

wiec to nie publika a koledzy z zespołu mają polew:P
Marcia10 - Sro 31 Sie, 2005 21:31
Temat postu:
to pierwsze mi nie chcialo wchodzic a kliklam to drugie to mi sie wlaczylo sciaganie ale wylaczylam bo mam malo miejsca na dysku. Kiedys se sciagne
Anonymous - Sro 31 Sie, 2005 22:57
Temat postu:
Carija ma playback no nie łądnie nie łądnie ale i bez playbacku falszuje to chyba chciała na nim zaoszczędzić
Anonymous - Sro 31 Sie, 2005 23:14
Temat postu:
szok !!! buahhahahahahahaha
<spada z krzesła>
Anonymous - Sro 31 Sie, 2005 23:27
Temat postu:
OMFG!

Dalsze komentarze sa zbedne.Jak widac oraz slychac,kazde beztalencie mozna wylansowac.
Marcia10 - Czw 01 Wrz, 2005 13:03
Temat postu:
a ja odpisze jak sciagne i obejrze. spodziewam sie tego co Agnieszka <spadac z krzesla>
Anonymous - Czw 01 Wrz, 2005 14:53
Temat postu:
Christine fan napisał/a:
OMFG!

Dalsze komentarze sa zbedne.Jak widac oraz slychac,kazde beztalencie mozna wylansowac.

Przecież wiadomo że Michał jej wszystko opłaca reklame itp..nawet pewnie wytworni zaplacil zeby pllytki wydali....szkoda slow naprawde szkoda slow....
Marcia10 - Czw 01 Wrz, 2005 16:10
Temat postu:
A słyszeliście że Ich Troje znowu powraca!!??
Elun - Czw 01 Wrz, 2005 19:40
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:

dziweczynooo, nie zalamuj mnie Wink
Marcia10 - Czw 01 Wrz, 2005 19:44
Temat postu:
AmazonkAA napisał/a:
Marcia10 napisał/a:

dziweczynooo, nie zalamuj mnie Wink

no, jesli juz temat o wisniewskim to mi sie przypomnialo. Dla mnie to zalamka ale dla mojej przyjaciolki ktora kocha wisniewskiego to....eh...nie odzywam sie do niej dopuki promienieje w niej radosc.
Anonymous - Pią 02 Wrz, 2005 09:29
Temat postu:
No to tego, Wiśniewki gdzieś tam zagranicą śpiewa z jakąś panną, sam będąc przebranym za kobietę - tak czytałam w bardzo inteligentnej gazecie coś pokroju "Pani Domu" i takich tam ;P

A co do Mandaryny - podejrzewałam, że ona śpiewać nie umie, ale nie, że aż do takiego stopnia... O.o Ciekawa jestem, jak na Słowikach zaśpiewa ;>
Elun - Pią 02 Wrz, 2005 15:05
Temat postu:
z tego co slyszalam, to ja wywalili ze slowikow.
Marcia10 - Pią 02 Wrz, 2005 15:11
Temat postu:
A ja nic nie slyszalam. wiadomosci mnie za bardzo nie interesia, radia nie slucham to niby jak.
Anonymous - Pią 02 Wrz, 2005 23:37
Temat postu:
Ah! Jak ona [cenzura] zaśpiewała *___*
Anonymous - Nie 04 Wrz, 2005 13:16
Temat postu:
Sopot - na pewno nie wygra, śpiewała okropnie...
Anonymous - Nie 04 Wrz, 2005 18:43
Temat postu:
Najlepiej wypaliła na początku, jak schodziła ze schodów biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin
Muahahaha ;>

Chociaż, nie wiadomo, shalone nastolatki mogą zdziałać dużo, np. słowika publiczności ;] Ale poki co prowadzil Virgin ;///...
Anonymous - Nie 04 Wrz, 2005 18:54
Temat postu:
a co mowila biggrin?
Anonymous - Nie 04 Wrz, 2005 20:32
Temat postu:
Spiewala, muahahaha biggrin kawałek ewri najd ;DD
altruista - Pon 05 Wrz, 2005 12:32
Temat postu:
i brzmiala nawet troche lepiej od grupy spiewajacych zapijaczonych zuli, chociaz podejrzewam ze gdyby nei ta jej kiecka z firany, to bym nie rozroznil
nasty_girl - Wto 06 Wrz, 2005 16:42
Temat postu:
z jej sukieniek to byla najlepsza ta w ktorej biust jej sie nie miescil <lol>
Anonymous - Sro 07 Wrz, 2005 23:57
Temat postu:
a sllyszeliscie ze mandaryna jest w konflikcie z Wisniewskim? pewnie wisniewskiemu wstyd teraz.
nasty_girl - Czw 08 Wrz, 2005 00:01
Temat postu:
hehe czyzby go wykorzystala zeby zrobic kariere a teraz zachciala rozwodu <hahaha>
Anonymous - Czw 08 Wrz, 2005 06:55
Temat postu:
Raczej to on poważnie myśli nad tym, co będzie dalej, z leksza go ponoć zdenerwowała sesja do playboy'a bez jego zgody.
Anonymous - Czw 08 Wrz, 2005 16:07
Temat postu:
Nom i sie mu nie dziwie.
Elun - Czw 08 Wrz, 2005 19:38
Temat postu:
czytalam raz z nudow w gazecie, ze on wlasnie po tym odpale mandaryny z rozbierana sesja zaczal myslec powaznie o rozwodzie, poniewaz od czasu, gdy ma coraz starsze dzieci chce dbac o wizerunek marty a szczegolnie ich calej rodziny. No i wlasnie to, ze mandaryna sama o wszystkim decyduje i robi co chce oraz prawie w ogole nie spedza czasu z dziecimi go wkurzylo.

No ale wiecie, jak to gazety lubia wszystko podkolorowywac.
Anonymous - Czw 08 Wrz, 2005 21:53
Temat postu:
tak prawde mowiac mu sie nie dziwie...
nie chcialabym miec matki na rozkladance <sciana>
Anonymous - Pią 09 Wrz, 2005 12:23
Temat postu:
HeyaH napisał/a:
tak prawde mowiac mu sie nie dziwie...
nie chcialabym miec matki na rozkladance <sciana>

gdzieś kiedyś słyszałam o poslance / radnej w niedużym mieście która była w playboy`u, matce 2 dzieci i sie tego niewstydziła, miasto tak;P
Marcia10 - Pią 09 Wrz, 2005 14:28
Temat postu:
Nie rozwiada sie.A ile miejsca na dysku zajmuje ten plik?
Anonymous - Pon 10 Paź, 2005 16:40
Temat postu:
http://metal.eu.org/fun/carrion_mandaryna.mp3
Mandaryna v2.0 ProAdvanced Upgrade :]
Anonymous - Pon 10 Paź, 2005 18:08
Temat postu:
fajna muzyczka,szkoda ze zostala zaszczycona glosem mandaryny xD

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group