Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Pomożcie!!!=(
weraa - Sro 24 Sie, 2005 10:11
Temat postu: Pomożcie!!!=(
Bujnełam sie w pewnemy chłopku juz od września (jest w moim wieku) i chodzi do mojej szkoły..I on się dowiedział że ja przez niego cierpiałam od września , byłam
i płakałam :/....On mnie przepraszał na gg i w ogóle sie pytał czemu mu niepowiedziłam
.....ale w zyciu bym mu nie powiedziła ale dowiedział sie jaką sam :/
...On udawal ze niewie kim ja jestem bo byłam na gg siostry ciotecznej i nie miałam danych i mu nie powiedziłam jak mam na imię a ten udaje ze niewie jak sie nazywam tylko wie ze chodze do jego szkoły i mam tez 14 lat(ale on tak naprawdę wie że to ja
)...Kiedyś mi już mówił na gg że jestesm ładna ale i co z tego :/;p....Wczoraj jak rozmawialiśmy to poprosił mnie czy sie spotkamy a ja głupia powiedzila ze jak sie spotkamy to bedziesz wiedział kto ja jestem a ten Ze o to chodzi
;p i co z tego ...Ale on wie kim ja jestesm tylko tak ściemnia bo widocznie ktoś mu niepozwolił mi mówić ze wie:/...........Teraz nie wiem jak sie pokarze mu w szkole zmyslą ze on wie tylko udaje ze niewie
....I czy dobrze zrobiłam ze sie z nim niespotkałam ???
Ps:I co mam robić teraz????
....POmożcie mii!!!!!!!!!!
Anonymous - Sro 24 Sie, 2005 10:21
Temat postu:
Lepiej by było gdybyś poszła na to spotkanie. Przecież drugi raz może Cię nie poprosić.
Pozdrawiam
Ojiari666 - Sro 24 Sie, 2005 11:58
Temat postu:
Po pierwsze naucz się pisać po polsku.
Po drugie zagadaj do niego... w rzeczywistosci, nie gg.
Po trzecie odejdz od tej cholernej obsesji (wie, nie wie) i normalnie do niego podejdz.
Anonymous - Czw 25 Sie, 2005 14:15
Temat postu:
nie wiem
ale sie z nim spotkaj
opętana - Czw 25 Sie, 2005 16:39
Temat postu:
jak nie chcesz to nie idz skoro sie tak boisz o swoją reputacje. no tak, jesli Cie zobaczy to normalnie Ci krzywde zrobi tym, ze bedzie wiedział kim jesteś... ulala straszne :/
weraa - Czw 25 Sie, 2005 22:31
Temat postu:
Dobra spoko dzieki za rade a szczegolnie za opętanej :/........jak nieiwiesz jak sprawa opetana wygląda to nie gadaj lepiej.... Sama już sobie poradziłam
...Ale narazie na spotkanie nie ide ;p moze za pare dni albo tydzien pójdę
....
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group