Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Starszy boy

ziuta2009 - Pon 22 Sie, 2005 18:09
Temat postu: Starszy boy
Podoba mi sie chłopak, który ma 14 lat a ja mam 12. Powiedział mi że może za rok by mnie poprosił o chodzenie. Wkońcu różnica wieku to dwa lata. Czy nie jest to zadużo ? Dla mnie wiek wcale nie przeszkadza ale nie wiem jak koledzy by zareagowali. Chociaż ja wyglądam spokojnie na 13 lat. Nie wiem co robić. Help me !!!
Ombre w Pelerynie - Pon 22 Sie, 2005 18:18
Temat postu:
Ja polecam zamiast tworzyć nowych tematów, to obejrzeć stare, które byly o podobnym temacie... tylko, że z inną różnicą wieku. A tymczasem prosze nie zaśmiecaj forum.
Sebo - Pon 22 Sie, 2005 18:23
Temat postu:
buhahaha wiesz między mną, a moją dziewczyną jest 4 lata tylko, że ja mam 20, a ona 16 chłopak poprostu uznaje Cię za dziecko i po części ma racje nie ważne na ile wyglądasz tylko to jak się zachowujesz i może mu głupio z małolatą chodzić
im jesteś starsza tym różnica wieku ma mniejsze znaczenie
nasty_girl - Pon 22 Sie, 2005 18:31
Temat postu:
lol ale najbardziej zalosne jest to ze teraz mu sie nie podobasz, a za rok bedziesz.. dziecko, albo sie komus podobasz, albo nie i tu nie patrzy sie na wiek, a on widocznie chodzi z kazda, tylko zeby miec dziewczyne, a z toba sie narazie wstydzi bo za mala jestes..
ziuta2009 - Pon 22 Sie, 2005 18:43
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
lol ale najbardziej zalosne jest to ze teraz mu sie nie podobasz, a za rok bedziesz.. dziecko, albo sie komus podobasz, albo nie i tu nie patrzy sie na wiek, a on widocznie chodzi z kazda, tylko zeby miec dziewczyne, a z toba sie narazie wstydzi bo za mala jestes..

Chodzi o to ze on narazie ma tak jakby dziewczynne ale pojechala na kolonie i jak wroci to ja poprosi i ona napewno sie zgodzi no chyba ze gdyby sie nie zgodzila to moglby mnie poprosic Laughing
Anonymous - Pon 22 Sie, 2005 18:47
Temat postu:
Rany, nie warto :/ Wybij go sobie z glowy ;/

/2 lata to mala roznica. wieksza to np. 9 Razz
Kinga - Pon 22 Sie, 2005 18:52
Temat postu:
ziuta2009 napisał/a:
nasty_girl napisał/a:

Chodzi o to ze on narazie ma tak jakby dziewczynne ale pojechala na kolonie i jak wroci to ja poprosi i ona napewno sie zgodzi no chyba ze gdyby sie nie zgodzila to moglby mnie poprosic Laughing

Czyli ma dziewczyne " tak jakby " ktora wyjechała ... a jak wroci to on ją poprosi o chodzenie ... i beda chodzic ... chyba ze sie nie zgodzi to wtedy on moze poprosi Ciebie ...

Jak mozna miec " tak jakby dziewczyne "
" tak jakby dziewczyna " to tranzwestyta

zreszta newermind

Podsumowując ...

1. Z tym facetem nie warto
Skoro jesli ona sie nie zgodzi to Ciebie poprosi odrazu ... czyli zmienia dziewczyny jak rekawiczki ... jest z nimi zeby byc ... a nie z uczucia zrezsta o jakim wieku my mowimy

2. Narazie nie warto z nikim
To ze Ci sie podoba nie znaczy ze musisz z nim byc ...
jesli sie z kims jest to nie z " podobania " ale z milosci
So ... jak przemyslisz pare spraw mozesz zaczać probowac a narazie chyba nie warto
nasty_girl - Pon 22 Sie, 2005 18:58
Temat postu:
ziuta2009 napisał/a:

to po cholere mu ta dziewczyna, jak z gory zaklada ze za rok bedzie z toba.. potwierdza sie t oco mowilam, na zadnej mu nie zalezy, i chodzi z kazda tak o zeby tylko chodzic, nie rozumiem tylko, czego ty od nas oczekujesz?
Sebo - Pon 22 Sie, 2005 19:15
Temat postu:
eee ludzie ona ma 12 lat nie wiem o czym mówi takie chodzienie w podstaówce chyba pamiętacie jak to było ma to znikome szanse na miłość czy nawet zauroczenie jest chłopak żeby był i tyle bardziej jak przyjaciel i przyjaciółka
nasty_girl - Pon 22 Sie, 2005 19:18
Temat postu:
no tak, ale to ze dziewczyna sie cieszy z tego ze za rok ja chlopak poprosi bo narazie ma inna, to pokazuje jej wrecz przerazliwa glupote..
Anonymous - Pon 22 Sie, 2005 19:22
Temat postu:
Jak sie nie ma chlopaka,to i nie jest sie elo,a jak wiadomo 12letnie dziewczyny chca byc elo.
Kinga - Pon 22 Sie, 2005 19:39
Temat postu:
Napisałam juz wyzej kuna ze to bezsensu biggrin i oczywiscie dalej podtrzymuje swoje zdanie biggrin

Tyaa ... zreszta zapenie ten tranzwestyta co wyjechał sie zgodzi z nim chodzic ...
nasty_girl - Pon 22 Sie, 2005 20:37
Temat postu:
zastanawia mnie tylko, ktora ona jest w kolejce, w koncu rok to duzo czasu dajmy na to ze srednio bedzie z dziewczyna 2 tyg.. hmm
Anonymous - Pon 22 Sie, 2005 20:41
Temat postu:
Pewnie gosc prowadzi zapisy.
nasty_girl - Pon 22 Sie, 2005 20:43
Temat postu:
no oczywiscie, ma kalendarz, i tam ma zaznaczone 25.08-11.09 Kasia, 12.09 - 29.09 Marta, itd..
Anonymous - Pon 22 Sie, 2005 20:45
Temat postu:
Musi obskoczyc wszystkie zeby byc elo.
nasty_girl - Pon 22 Sie, 2005 21:01
Temat postu:
a za pare lat bedzie plakac ze zadna go nie chce..
Anonymous - Pon 22 Sie, 2005 21:05
Temat postu:
Coz,za glupote sie placi,predzej czy pozniej.
TomcioMag - Pon 22 Sie, 2005 21:11
Temat postu:
Boże co za ludzie...... (znaczy ta małolata co zalozyla temat i ten jej boj) powodzenia ......

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group