Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Brak miesiaczki :(:(

PeGaZ2000 - Nie 21 Sie, 2005 12:40
Temat postu: Brak miesiaczki :(:(
To Znowu ja! Mam duzy problem i juz zaczynam sie martwic SadSad Powinna juz 10 dni temu dostać okres! spuznia sie juz ponad 10 dni! A wiem ze w ciazy nie moge byc, bo to nie mozliwe!! co robic!! miała ktoras z was juz kiedys cos takiego?? co robic?? Czy to cos bardzo złego?? A musiałambym jeszcze dodac, ze nigdy tak nie miałam, zawsze miałam mniej wiecej regularne miesiaczki!!
nasty_girl - Nie 21 Sie, 2005 12:55
Temat postu:
w ciazy nie jestes wiec czym ty sie martwisz.. mlodziutka pewnie jestes, i to ze masz nieregularnie (nawet jesli wczesnej byly regularne..) to calkiem normalne, powodem moze byc wlasnie to ze od niedawna masz okres, zmiana klimatu, szybkie przytycie, schudniecie, branie lekow itd..
PeGaZ2000 - Nie 21 Sie, 2005 19:57
Temat postu:
tylko że to nie są poczatki miesiaczek!! i nie jestem juz taka młodziutka SadSad
nasty_girl - Nie 21 Sie, 2005 20:06
Temat postu:
ile masz lat i od ilu miesiecy masz okres??
aGa-) - Pon 22 Sie, 2005 12:38
Temat postu:
Mi się kiedys spóźniał więcej niż 10 dni. Przez pierwsze 2 - 3 lata może być nieregularnie i nie ma się czym martwić.
Anonymous - Pon 22 Sie, 2005 13:45
Temat postu:
Czasami jest tak ze jednego miesiaca jest a jednego nie ma. wiec o co sie martwic? a skoro nie mialas stosunku to wyklucza sie jedna mozwliwosc.
nasty_girl - Pon 22 Sie, 2005 16:07
Temat postu:
raczej nie jest tak ze "raz sobie jest, a raz jej nie ma" bo wtedy by wynikalo ze nigdy nie wiadomo czy tym razem ja dostaniesz czy tez nie.. po prostu jest wieksza przerwa, a nie ze jej za ktoryms razem dluzej nie bylo..
żabka - Pon 22 Sie, 2005 20:52
Temat postu:
Zgadzam się z poprzedniczką Very Happy Jeśeli jesteś pewna że to na bank nie ciąża to nie masz sie czego obawiać . Myślę że dużo dziewczyn w pierwszym roku to przezywalo Very Happy nie martw sie tylko cierpliwie czekaj napewno za niedługo się pojawi i będziesz mogła odetchnąć z ulgą Very Happy
Anonymous - Wto 23 Sie, 2005 23:55
Temat postu:
nic strasznego po prostu ci sie rozlegolowala a moze byc to spowodowane wieksszym stresem
PeGaZ2000 - Czw 25 Sie, 2005 20:50
Temat postu:
Już dostałam! z duzym opoznieniem ale jest SmileSmile Dostałam dzisiaj ale strasznie boli i Ÿle sie czuje SadSad moze na to tez macie rade??

Dziekuje za rady :0
opętana - Czw 25 Sie, 2005 20:59
Temat postu:
10 dni to az tak duzo nie jest, a na bol tradycyjnie tabletki... o ile chodzi tu o ból brzucha bo to mi przyszło pierwsze na myśl ;]
Anonymous - Pią 26 Sie, 2005 21:09
Temat postu:
Weź tabletkę przeciwbólową, ew. masuj sobie brzuch ręką, weź ciepłą (nie gorącą!) kąpiel, lekkie ćwiczenia rozluźniające, połóz sobie butelkę z ciepłą wodą na brzuch...
malinka - Pon 29 Sie, 2005 19:53
Temat postu:
Nie martw się ,ja miałam przerwy 4 miesiące Wink
Byłam u ginekologa dał mi coś na uregulowanie i na wywołanie i jest OK ,ale i tak mi się spóźnia Wink Very Happy
Anonymous - Wto 30 Sie, 2005 15:56
Temat postu:
Nic nie działa od razu.
nasty_girl - Wto 30 Sie, 2005 21:25
Temat postu:
malinka masz prawie 20 lat i jescze nieregularny okres?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group