Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Czy wiek moze przeszkodzić miłości ??

malinka - Pią 19 Sie, 2005 19:18
Temat postu: Czy wiek moze przeszkodzić miłości ??
Mam problem Crying or Very sad zakochałam się w pewnym chłopaku a raczej - mężczyźnie ,bo jest ode mnie starszy o troche troche -- to nie jest zauroczenie ,bo jak go widze czuje to coś, Wink dużo o nim myśle ...
Czy wiek stanowi jakąś przeszkode ,dla mnie nie ,ale czy temu chłopakowi Question
Jak sądzicie Question
słyszeliście o takim związku gdzie była znaczna różnica wieku

Wieku mojego nie podam,bo to forum dla ... i mi głupio pisać o takim problemie Embarassed ,a ja znów tak młoda nie jestem
ale nadal jestem nastolatką Wink
Anonymous - Pią 19 Sie, 2005 19:45
Temat postu:
Dziewczyno skoro on jest mezczyzna to wiadomo ze nigdy nie bedziecie razem!!

Masz poprostu burze hormonow i dlatego on ci sie podoba i myslisz ze to jest milos ale to nie jest to wiec wybij to sobie z tej twojem malej,glupiutkiej glowki!
Anonymous - Pią 19 Sie, 2005 20:07
Temat postu:
Milosc w wieku -nastu lat!Zapewne!Mow mi tak jeszcze.
Ojiari666 - Pią 19 Sie, 2005 20:08
Temat postu:
Z całym szacunkiem, ale sądząc z twojego stylu wypowiedzi i avatara, tak dojżała znów nie jesteś Wink zadaj sobie kilka pytań:

Czym jest miłość? No właśnie, czym? Czy związek między dwojgiem ludzi, czy jednostronne uwielbienie jednej osoby? Dwie połówki poszukujące się przez całe życie, by w końcu się ze sobą spotkać? Chemia i specyficzny sposób rozmnażania (spotykany też u słoni) polegający na łączeniu się w pary w celu wychowania potomka? Czy to co czujesz to naprawdę miłość? Jest prawie naukowo stwierdzone, że nastolatki się nie zakochują - to przeżycia, zauroczenia, "burza hormonów" (jak napisała poprzedniczka) i inne pierdoły.

Czy to by nie podpadało pod jakieś zboczeństwo? głupie pytanie, wiem ;p Ale zrozum - 45 letni chłop + dziewczyna 12 lat to trochę śmiesznie brzmi Razz (Tak, wiem, że to nie aż taka różnica ;p)

A on? No właśnie, co on na to? Lubi cie, macie w pupie, czy może kocha? Co tak naprawdę leży po drugiej stronie? A może on ma żonę? Albo jeszcze lepiej: jest ukrywającym się homoseksualistą? (lol)
**
A tak na marginesie to powodzenia w dalszych miłościach xD

**

Make love, not war Love
malinka - Pią 19 Sie, 2005 20:12
Temat postu:
Kielbasa Channale trudno mi wyrzucić go z głowy ,a burze hormonów juz przeszłam Wink uwierz Wink
ale ja nie jestem jakąś tam gówniarą małą ,ale mimo wszystko jest ta różnica Wink
ktoś mi napisał na innym forum ,że w miłosci nie jest ważny wiek Laughing ale zapewne to tyko pocieszenie mnie ,ale dalej nie wiem co robić

słyszałam o zwiazku 20 i 40 lat,ale między nami nie ma aż takiej różnicy

ale mimo wszystko dziękuję za porady Mr. Green
Ojiari666 - Pią 19 Sie, 2005 20:17
Temat postu:
Ja dodam jeszcze od siebie, że jeśli to różnica mniej niż 10 lat, to nam pupki (ah, ta cenzura) nie zawracaj, faceci nawet wolą młodsze (wiem po sobie, hihihi)

Podstawowe czy to miłość jest, a jeśli tak to czy jest odwazjemniona.

**

"She loves me, yeah, yeah, yeah" Love
Sebo - Pią 19 Sie, 2005 20:23
Temat postu:
taaa miłość to to nie jest:) nie znasz pojęcia tego słowa to, że coś czujesz to może być zauroczenie albo niestrawność Laughing jeśli ty masz np. 15 lat a on 25 to to nie ma
najmniejszego .
Tak wogóle ty go nawet nie znasz może się okazać jakiś debilem i wogólem i jak tu można mówić o miłości??
Anonymous - Pią 19 Sie, 2005 20:25
Temat postu:
Sorka ale pislas ze jestes nastolatka to skoro jestes nastka to mozesz miec 11 a mozesz miec 19 lat. Tak jak napisalas milosc niezna wieku ale jak ktos ma np.10 a ktos 20?? To wogole roznica nie zauwazalna nie??
Anonymous - Pią 19 Sie, 2005 20:26
Temat postu:
Trudno powiedzieć cokolwiek sensownego, jeśli nie znamy tej różnicy wieku :]
malinka - Pią 19 Sie, 2005 20:27
Temat postu:
Ojiari666 dziękuję

napisałś również wcześniej :
"z twojego stylu wypowiedzi i avatara, tak dojżała znów nie jesteś"

przyzam ,że się śpieszyłam i niezbyt pięknie zostało ułożone Wink
a co rozumiesz przez " avatara"
-każdy moze sobie stawić jakiego chce Laughing hehe
zmieniłam i co teraz

różnica to 11 lat

co on czuje do mnie to nie wiem ,ale była sytuacja ,ze rozmawiał z kolegą a zerkał ciągle na mnie ,nie daje mi do zrozumeinia,ze jestem dla neigo g*****ą Wink
Anonymous - Pią 19 Sie, 2005 20:29
Temat postu:
malinka napisał/a:
różnica to 11 lat

Nie komentuje tego
malinka - Pią 19 Sie, 2005 20:31
Temat postu:
Why ??

Heyah napisała w innym temacie ,że ma chłopaka o 9 lat starszego ,a ja jestem od niej starsza Exclamation
Anonymous - Pią 19 Sie, 2005 20:32
Temat postu:
Kielbasa Chann napisał/a:
malinka napisał/a:
różnica to 11 lat

Nie komentuje tego

Mój dziadek był starszy od babci 14 lat. I jakoś im to nie przeszkadzało.
Autorce tematu w każdym bądź razie radzę poczekać... kilka lat. ;P
malinka - Pią 19 Sie, 2005 20:37
Temat postu:
Sorka ale pislas ze jestes nastolatka to skoro jestes nastka to mozesz miec 11 a mozesz miec 19 lat. Tak jak napisalas milosc niezna wieku ale jak ktos ma np.10 a ktos 20?? To wogole roznica nie zauwazalna nie??

napisałam ,że nie podaje wieku bo mi głupio go napisać na tym właśnie forum ,zapewne ktoś by napisał ,że to forum dla "dzieci" tak jak już ktoś napisał w innym temacie dziewczynie majacej 18 lat
ale zdradzę że jestem blisko 20-stki
Ojiari666 - Pią 19 Sie, 2005 20:38
Temat postu:
Zgaduję: 16 lat - wpadłem?

yay 27 lat? Masz słabość to dużo starszych widzę Razz

Niestety, nic dobrego nie wróżę, ale i tak powodzenia ;p

edit: blisko dwudziestki? I ty jeszcze się zastanawiasz?
**

"Ktoś mnie pokochał, świat nagle zawirował" Love Love Love
Anonymous - Pią 19 Sie, 2005 20:39
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Mój dziadek był starszy od babci 14 lat.

I czego sie chwalisz Razz
Chcialas poznac nasz zdanie to Ci odradzamy spotykania sie z tym typekiem niewiadomo kto to jest. Moze pedofil i napewno ma cie za gowiniare bo jak inaczej?? Mi sie podoba chlopak ktory z nami mieszka ma 28 lat no i co z tego? Popatrzy sie na mnie powie czesc czasem cos tam sie podraznimy i to by bylo na tyle.
nasty_girl - Pią 19 Sie, 2005 20:41
Temat postu:
zawsze warto sprobowac.. no ale jezeli to zauroczenie to tez wazne zeby jescze on sie zauroczyl.. a potem wszystko zalezy od was
Anonymous - Pią 19 Sie, 2005 20:46
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Mój dziadek był starszy od babci 14 lat.

I czego sie chwalisz Razz

Nie chwalę się, tylko stwierdzam fakt, że duża różnica wieku = żaden problem :]
malinka - Pią 19 Sie, 2005 21:13
Temat postu:
niestety nie
mam 18 -skończone w lutym i proszę 0 komentarzy na temat mojego wieku OK Wink
Ojiari666 - Pią 19 Sie, 2005 21:37
Temat postu:
ło, stara jestes Laughing
nie no, żartowałem, żartowałem, odłóż tę siekierę ;p

Jak dla mnie to w twoim przypadku żaden problem.
Anonymous - Pią 19 Sie, 2005 22:18
Temat postu:
18-stka to juz nie pedofil, skoro obydwoje jestescie pelnoletni to nie az taka roznica, bo tutaj sie dojrzewanie konczy,ze tak to okresle i nie widze najmniejszego problemu Smile
malinka - Sob 20 Sie, 2005 10:01
Temat postu:
Ojiari666 napisał/a:
ło, stara jestes Laughing
nie no, żartowałem, żartowałem, odłóż tę siekierę ;p

Jak dla mnie to w twoim przypadku żaden problem.

już odłożyłam Wink Laughing

mogłam już na samym poczatku napisać swój wiek Wink nie byłoby problemów z waszymi wypowiedziami Wink Very Happy

dzięki za wypowiedź, pocieszająca jest Very Happy Very Happy Mr. Green

Pozdrawiam wszystkich
Anonymous - Sob 20 Sie, 2005 15:10
Temat postu:
Dziewczyno skoro on jest mezczyzna to wiadomo ze nigdy nie bedziecie razem!!

Skoro ja jestem malolata (gowniara, dzieckiem i takie tam), a On (moj chlopak) jest mezczyzna, to jak to mozliwe, ze jestesmy razem?
malinka - Czw 01 Wrz, 2005 14:53
Temat postu:
dziękuję HeyaH Very Happy pomogłaś mi Very Happy Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group