Dzieci OnLine

SEKS - Pomocy

Matipek - Wto 16 Sie, 2005 12:11
Temat postu: Pomocy
Otoz mam taki problem i nie wiem czy to normalne Sad Otoz nie moge isc na basen lub nad wode sie wykapac, bo jak zobacze jakas dziewczyne, to ciagle mi stoi Sad nie wiem czy to normalne?? moze sa jakies sposoby aby tego uniknac Confused mam 16 lat
nasty_girl - Wto 16 Sie, 2005 12:50
Temat postu:
zdarza sie w tym wieku.. wiec nie masz sie co martwic.. ;p a jak tego uninac to nie wiem ;p moze mysl o czyms innym (brzydkiej dziewczynie chociazby ;p)
Anonymous - Wto 16 Sie, 2005 13:34
Temat postu:
Znam dobry sposób:
Nie chodzić na basen.
Shaleniec - Wto 16 Sie, 2005 13:55
Temat postu:
patrz na same otyłe starsze panie ^^
Matipek - Wto 16 Sie, 2005 14:14
Temat postu:
a czy widzial ktos z Was na basenie brzydka dziewczyne?? :> Pomocy jak temu zaradzic? Question
Shaleniec - Wto 16 Sie, 2005 14:17
Temat postu:
przed wejsciem na basen zaspokoj sie?:>
Anonymous - Wto 16 Sie, 2005 14:22
Temat postu:
Może powinieneś chodzić w spodenkach na basen?
Pozdrawiam!
Tremere - Wto 16 Sie, 2005 14:31
Temat postu:
Przyklej? Zwiąż? Nie wiem xD Nie ma na to pewnego sposobu.
Matipek - Wto 16 Sie, 2005 19:24
Temat postu:
Kostka a co Ty myslisz ze przez spodenki to nie widac?? :>
Shaleniec - Wto 16 Sie, 2005 19:33
Temat postu:
to naloz takie strasznie szerokie workowate hehe Razz i jak poczujesz ze ci sie cos tam robi to do wody wskakuj zeby widac nie bylo ;]
Sebo - Czw 18 Sie, 2005 22:29
Temat postu:
Matipek napisał/a:
a czy widzial ktos z Was na basenie brzydka dziewczyne?? :> Pomocy jak temu zaradzic? Question

lol a nie widziałeś na basenie brzydkiej dziewczyny Laughing od nich się aż roii. Może trzymali Cię przez długi czas w zamknięciu przed dziewczynami i teraz co nie zobaczysz to tak reagujesz:p a tak poważnie to nie zwracaj na nie uwagi zajmij się czymś innym
nasty_girl - Czw 18 Sie, 2005 22:47
Temat postu:
widzialam, i to wiele, grube, brzydkie, z krzywymi nogami, z krzywymi ryjami, do tego stare baby, ktorym tluszcz sie wylewa wszystkimi stronami
Anonymous - Pią 19 Sie, 2005 10:33
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
widzialam, i to wiele, grube, brzydkie, z krzywymi nogami, z krzywymi ryjami, do tego stare baby, ktorym tluszcz sie wylewa wszystkimi stronami

A do tego miały na sobie mocno wycięte bikini ze stringami.
nasty_girl - Pią 19 Sie, 2005 10:44
Temat postu:
no wlasnie, i do tego celluit .. i gdzie tu masz piekne dziewczyny? ;p
Anonymous - Pią 19 Sie, 2005 11:22
Temat postu:
Zapomnialyscie, ze na plazach dla nudystow malo jest osob poniżej 50 XD... jak byłam w Grecji kiedyś nawakacjach, to zupełnie obok była plaża dla nudystów... same stare babki i faceci... matko zmieniłam miejsce, bo mi sie zygac chcialo na widok tych obisłych zwałów tłuszczu
Pan_Feanor - Pon 22 Sie, 2005 10:27
Temat postu:
heh jak masz erekcje to tylko się ciesz Smile oznacza to że ejsteś normalny i zdorowy jak rybka Smile... Jak ci się podnosi to wejdż do wody w wodzie niewidać Razz chyba że lubisz paradować z namiotem po całym basenie...
Jaś - Nie 05 Kwi, 2009 14:11
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Zapomnialyscie, ze na plazach dla nudystow malo jest osob poniżej 50 XD... jak byłam w Grecji kiedyś nawakacjach, to zupełnie obok była plaża dla nudystów... same stare babki i faceci... matko zmieniłam miejsce, bo mi sie zygac chcialo na widok tych obisłych zwałów tłuszczu
Kochana dziewczyno, wiedz ze z wiekiem człowiek taki się staje. Niejeden młody chłopak pobiera się z młoda piękną atrakcyjna dziewczyną, a po latach staje się ona grubym brzydkim kaszalotem i co wtedy się dzieje. Wielu panów robi skoki w bok, albo rozwodzą się z swoimi ukochanymi i idą do dużo młodszych. Zdarza się to mężczyznom w średnim wieku koło 40, wielu z nich ma już kasę i kupuje sobie młodość, kiedyś i tobą będzie się ktoś brzydził i ciebie twój ukochany będzie zdradzał jak ci wszystko oklapnie, oczywiście pod warunkiem że będzie się zachowywał jak ty i będzie uciekał od tego co obwisłe, Dojrzej dziewczyno.
Shaunri - Nie 05 Kwi, 2009 15:36
Temat postu:
Miała 4 lata zeby dojrzeć, pewnie dała radę...
wonx - Sob 02 Maj, 2009 20:29
Temat postu:
Nie ma co sie martwić wzwodem na basenie! Ja rozumiem... czasem jest to krępujące ale to się każdemu zdarza i zdarzać się będzie. Większość chłopaków tak ma ^^

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group