Stasilena napisał/a: |
Wcale się nie dziwię że jej nienawidzisz, ona ciebie pewnie też nie uwielbia ;p. Gdybyś u mnie na lekcji takie błędy robiła... ![]() |
kicp napisał/a: |
Nie są złęm, niektóre są całkiem niezłe. |
Himitsu napisał/a: | ||
:O Ciekaw jestem które ;P |
Nie pamietam, co czytalem w podstawowce, ale "W pustyni i w puszczy" jest niezle. W gimnazjum co prawda przyznam sie, ze przeczytalem moze 10% lektur, ale streszczenia czytalem albo koledzy mi opowiadali i chyba nie powiesz mi, ze takie lektury jak "Maly Ksiaze", "Niemcy", "hobbit" czy chocby juz ten znienawidzony "Faraon" nie były wartościowe. Choć i tak 90% to kupa. |
Ja czytam przez całe wakacje, cały rok szkolny... w ogóle ciągle. Postaraj się uczynić z tego przyjemność, zamiast obowiązku, da się. |
Cytat: |
"Mały Książę" - nudna bajka dla dzieci napisana przez gościa mającego kompleksy na płaszczyźnie przyjacielskiej (nie wiem czy dobrze to ująłem, ale niech będzie ;P). Shit. |
Christine fan napisał/a: |
Nie mow "mam papierek",bo zabije smiechem. |
Himitsu napisał/a: |
To Ty jesteś nauczycielką? ;d |
ksiezniczka121 napisał/a: |
glupia sprawa nasza glupia pani od polaka kazala ![]() |
HeyaH napisał/a: |
porzadne to one nigdy nie sa.
swoja droga, czy to tak ciezko ruszyc d. i siasc np. godzine dziennie nad ksiazka? :/ masz ok. miesiaca (jezeli przerabiasz w 2 tyg. wrzesnia)... |
Obawiam się, że może nie starczyć, bo to się cholernie długo czyta. No i przynudza bezlitośnie. |
ksiezniczka121 napisał/a: |
glupia sprawa nasza glupia pani od polaka kazala ![]() |
HeyaH napisał/a: | ||||
W pustyni i w puszczy? :/ |
Shaleniec napisał/a: |
najduniejsza ksiazka to "sierotka marysia". ![]() |
Himitsu napisał/a: | ||||||
Jeśli mi powiesz, że to nie jest nudna książka, to wyśmieję Cię przy wszystkich. |
Możemy sie zamienić - ja czytam Faraona <jeb>
|
HeyaH napisał/a: | ||||||||
Okej, byleby kazdy slyszal. |
Himi - oj coś króciutko się hahałeś ![]() |
Cytat: |
niech mi pomorze niemam ochoty siedziec caly dzien nad ksiarzka |
Niestety, niemożliwe. Nie chce mi się, nie mam powodów do śmiechu, a poza tym gardło mnie boli. Pośmiej się sama :] |