Shaleniec napisał/a: |
kazdy chlopak na tym forum mastrubuje/mastrubowal sie:P co za glupia ankieta. :/ |
HeyaH napisał/a: |
i zmusza Cie do sluchania Krawczyka :> |
kicp napisał/a: |
To stereotyp, aczkolwiek czesc chlopakow sie nie masturbuje, co jest potwierdzone naukowo. |
Himitsu napisał/a: | ||
Żadna kara. Krawczyk to akurat taki wykonawca, przy którego piosenkach uszy nie muszą więdnąć. Co więcej, co poniektórych jego utworów całkiem przyjemnie się słucha. A raczej słuchało, ale to zupełnie inna bajka. |
HeyaH napisał/a: | ||||
Jak dla mnie - potezna. Co kto lubi. |
nasty_girl napisał/a: |
no to zeby kara byla kara a nie przyjemnoscia.. hmm britney spear.. albo jakas inna plastikowa panna.. to dopiero udreka dla uszu:d |
kicp napisał/a: | ||||||
hm, potezna, bo tak bylo w losux bodajze? Krawczyk ma chwytliwe piosenki, co prawda nie wnoszace zadnych glebszych tresci lirycznych, ani nie sa jakimis majstersztykami, ale i tak jest stale jednym z najlepszych polskich muzykow na dzien dzis. I tak juz od, eee, kilkudziestu lat |
Krawczyk ma chwytliwe piosenki, co prawda nie wnoszace zadnych glebszych tresci lirycznych, ani nie sa jakimis majstersztykami, ale i tak jest stale jednym z najlepszych polskich muzykow na dzien dzis. I tak juz od, eee, kilkudziestu lat |
No i nie dziwie sie, skad takie kolosalne ilosci postow ;] |
Crimson Lady napisał/a: |
ja sie masturbuje. nozycami krawieckimi. ![]() xDD ahhahaha |
mistrz_bartek napisał/a: | ||
oczywiście nożyczki trzyma krawcowa! |
TomcioMag napisał/a: |
a ja jeszcze nia napisałem czym ja to robie :P
ja to robie pocierajac ... o tarke :D :D normalnie bosskie uczucie -_- ..... |
masturbacja to malo ciekawy temat :/ |