Christine fan napisał/a: |
Zaszyj skorke na napletku nitka,nic nie wyplynie. |
Kinga napisał/a: |
A co wtedy byloby na basenach badz w jacuzzi ? |
Akacja12 napisał/a: |
Ale jeśli byliby bardzo blisko siebie... ![]() |
Himitsu napisał/a: |
No pewnie... i "kijaneczki" wpłyną do organizmu dziewczyny przez nos chyba :]
I znów mój kolega: Te, to jak panny tam nago pływają to ja sie ubieram i lece sprawdzić po ile wstęp... idziesz też? ![]() |
Stasilena napisał/a: |
Jest, o ile dojdzie do wytrysku. Plemniki w temperaturze 30-39 stopni mają raj. ![]() |
Cytat: |
dlatego moszna ma wraz z jadarami zawsze ma nizsza temp- jak nie wiesz to latwo to sprawdzic;]]] |
Skoro plemniki nie lubią zbytniego ciepła, to jak przeżywają w organizmie kobiety? Jakoś nie chce mi się wierzyć, że wnętrze człowieka jest dość chłodne. |
cytat z opisu termocznej metody antykoncepcji napisał/a: |
U zdrowej kobiety w czasie cyklu zmienia się temperatura w zależoności od hormonalnej czynności jajników: od miesiączki do owulacji jest niższa, po owulacji - wyższa. Przyjmuje się, że czwartego dnia po wzroście ciepłoty ciała rozpoczyna się okres tzw. niepłodności poowulacyjnej. Oczywiście, że nie pomocą tej metody nie można zaobserwować zbliżającego się jajeczkowania. |
Otwieracz napisał/a: |
Ej, to czemu zawsze najbardziej człowieka w jajca grzeje? |
nasty_girl napisał/a: |
on sie nie boi ze ja zabije albo zarazi .. |
Sorry - prąd popieści. Żeby było tematycznie :] |
No cóż, ale w związku układać im się nie będzie. Krótkie spięcia nie są dobre, ani w stosunkach międzyludzkich, ani w dosłownych (w tym drugim przypadku zwłaszcza krótkie mogą nie być wystarczające dla którejś ze stron :]) |
Kituch napisał/a: |
no to chłopaczku jak nic nie bedziesz robił chodzi mi o zabawe swoim ptaszkiem tzn o walenia konia to nic sie jej nie stanie wyjdzie cała i zdrowa z wanny ![]() |