Dzieci OnLine

SEKS - wspólna kąpiel

uki - Czw 28 Lip, 2005 15:12
Temat postu: wspólna kąpiel
chielibysmy z dziewczyna wspolnie sie kapac:) czy dziewczyna moze zajsc w ciaze podczas takiej kapieli?nie chce strzelac nasieniem do wody,ale wiadomo czasem moze cos wyplynac do wody i probowac sie dostac do partnerki:)
ps.polecam wspolne prysznice:)mmm,naprawde rozpalajace:D
mily15 - Czw 28 Lip, 2005 15:47
Temat postu:
Moim zdaniem prawdopodobieństwo zajścia w ciążę przez parnerkę jest, ale baardzo małe. Ale warto sie jakos zabezpieczyc
Anonymous - Czw 28 Lip, 2005 15:54
Temat postu:
Zaszyj skorke na napletku nitka,nic nie wyplynie.
uki - Czw 28 Lip, 2005 15:57
Temat postu:
Christine fan napisał/a:
Zaszyj skorke na napletku nitka,nic nie wyplynie.

jestes swietny,nigdy bym nie wpadl na takie cos,co za olsnienie, to rozwiazalo moj problem;)
Anonymous - Czw 28 Lip, 2005 15:59
Temat postu:
No widzisz,wszyscy mi to mowia.Teraz tylko czekam na range "Pomocna Dlon".
Anonymous - Czw 28 Lip, 2005 16:04
Temat postu:
uki, nie traktuj go serio, on poprostu chyba czeka na ostrzezenie skoro PW niepomaga...
Anonymous - Czw 28 Lip, 2005 16:07
Temat postu:
Smiem watpic w Twoje jedynie sluszne zdanie!Probuje dyskutowac!Musze dostac w dupe!
nasty_girl - Czw 28 Lip, 2005 16:24
Temat postu:
prawdopodobienstwo zajscia w ciaze w ten sposob jest bardzo bardzo male.. jezeli nie bedziesz mial wytrysku to nie masz sie czym martwic
Akacja12 - Czw 28 Lip, 2005 16:47
Temat postu:
Może po prostu jakbyś czuł że ma nadejść wytrysk (bo nie przychodzi tak od razu), to wyjdź z wody i nie wytryskaj że tak powiem się do wody ;]
Sebo - Czw 28 Lip, 2005 18:51
Temat postu:
lol chyba wogóle nie ma takiej możliwości żeby zaszła w ciąże
Tremere - Czw 28 Lip, 2005 19:50
Temat postu:
Jest, o ile dojdzie do wytrysku. Plemniki w temperaturze 30-39 stopni mają raj. Razz
Sebo - Czw 28 Lip, 2005 21:27
Temat postu:
ale chyba nie w wodzie:p potopią sięRazz hehe nie no co ty ale raczej nie da rady mószą mieć odpowiednią temperature i miejsce, a woda chyba nie jest odpowiednia myślisz, że z jednego końca wanny dopłyną do drugiego czy nawet mały kawałek Laughing
Shaleniec - Czw 28 Lip, 2005 21:37
Temat postu:
jakos nie wydaje mi seiz bey te plemniki wystrzelily do wody i sobie po niej plywaly w poszukiwaniu ze to tka anzwe otworku:P
Kinga - Czw 28 Lip, 2005 22:03
Temat postu:
A co wtedy byloby na basenach badz w jacuzzi ?
nasty_girl - Czw 28 Lip, 2005 22:28
Temat postu:
no widzisz kinga.. to juz wiemy jak zaszy w ciaze te panie ktore to sa dziewicami i nie wiedza skad dzieci w ich brzuszkach:)
Akacja12 - Czw 28 Lip, 2005 23:02
Temat postu:
Ale jeśli byliby bardzo blisko siebie... Razz
Anonymous - Pią 29 Lip, 2005 09:51
Temat postu:
Kinga napisał/a:
A co wtedy byloby na basenach badz w jacuzzi ?

Łał... to znaczy że na basenach ludzie też... "szaleją"? Tak przy wszystkich? Ciekawe...

Słowa mojego kolegi:
Tomek, w cholere... to my musimy tera na baseny łazić... może być ciekawie Smile
nasty_girl - Pią 29 Lip, 2005 09:54
Temat postu:
Himitsu nigdy nie wiadomo.. jescze ktos zobaczy jakas ladna panienke i nieoczekiwanie.. a plemniki doplyna do przypadkowej dziewczyny.. i co wtedy?

<lol>
Anonymous - Pią 29 Lip, 2005 09:58
Temat postu:
No pewnie... i "kijaneczki" wpłyną do organizmu dziewczyny przez nos chyba :]

I znów mój kolega:
Te, to jak panny tam nago pływają to ja sie ubieram i lece sprawdzić po ile wstęp... idziesz też? biggrin
Sebo - Pią 29 Lip, 2005 10:18
Temat postu:
Akacja12 napisał/a:
Ale jeśli byliby bardzo blisko siebie... Razz

no to co Laughing musiałby chyba w nią wejść
Kinga - Pią 29 Lip, 2005 12:20
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
No pewnie... i "kijaneczki" wpłyną do organizmu dziewczyny przez nos chyba :]

I znów mój kolega:
Te, to jak panny tam nago pływają to ja sie ubieram i lece sprawdzić po ile wstęp... idziesz też? biggrin

<rotfl> ... Tya ... kostium to doprawdy ogromna bariera Razz
Anonymous - Pią 29 Lip, 2005 14:17
Temat postu:
Jak to dobrze, że nie chodzę na basen. Cool
nasty_girl - Pią 29 Lip, 2005 20:26
Temat postu:
jak beda chcialy to i przez kostium przeplyna.. ja radze wszystkim co byly jakis czas temu na basenie testy porobic zeby potem nie bylo zdziwienia

<hahaha>
Mroczny_jogurt - Sob 30 Lip, 2005 23:21
Temat postu:
Stasilena napisał/a:
Jest, o ile dojdzie do wytrysku. Plemniki w temperaturze 30-39 stopni mają raj. Razz

To widze ze masz pojecie o czym mowisz ;p plemniki w takiej temperaturze od razu umieraja (czy tam traca ruchwliwosc- niewaznie, taraca zdolnosc do zapoldnienia). Plemniki toleruje temperature nizsza od tandardowej temp. ciala czlowieka dlatego moszna ma wraz z jadarami zawsze ma nizsza temp- jak nie wiesz to latwo to sprawdzic;]]]
Anonymous - Nie 31 Lip, 2005 00:17
Temat postu:
Dobra juz lece wsadzic facetowi termometr miedzy nogi XD
Po za tym plemniki przy starciu z wodą giną Razz a wiec chyba najlepszy srodek antykoncepcyjny Laughing
Mroczny_jogurt - Nie 31 Lip, 2005 11:55
Temat postu:
o wodzie nic nie wiem, ale na pewno chlor je unieszkodliwia trwale ;p poza tym termometra nie potrzebujesz bo roznica jest tak duza ze wyczujesz od razu;]
Papierowa Tęcza - Pon 01 Sie, 2005 10:40
Temat postu:
Haa! Tak więc od dzisiaj dzieci - seks uprawiamy w wodzie! xD - anywayz - jestem tego zdania [o dziwo] co potwora Razz - a tak btw to nie wiem co mi sie z forum dzieje - ładuje się cholernie długo ==
nasty_girl - Pon 01 Sie, 2005 10:48
Temat postu:
i tak jest zapewne u wszystkich
Shaleniec - Pon 01 Sie, 2005 15:02
Temat postu:
u mnie etz sie wolno ladowalo, jeszcze dow czoraj ale dzisiaj wlaczam i juz okej:) to am zwiazek jakis chyba z polchatem.. :/ bo sie zatryzmywalo na liczbie osob na czacie.. chyba polchat nie dzialo i dlatego nie moglo znalezc ;]
Papierowa Tęcza - Pon 01 Sie, 2005 15:35
Temat postu:
O! u mnie już git XD
Anonymous - Pon 01 Sie, 2005 18:13
Temat postu:
Już jest dobrz. A ja myślałam, że tak wolno się ładuje od wirusów na moim kompie. Parę antywirusów ściągnęłam biggrin
Anonymous - Pon 01 Sie, 2005 21:59
Temat postu:
E po nawałnicy w wawie. mylog przez to nie dzialal -.-
Anonymous - Wto 02 Sie, 2005 00:40
Temat postu:
Cytat:
dlatego moszna ma wraz z jadarami zawsze ma nizsza temp- jak nie wiesz to latwo to sprawdzic;]]]

Jakoś mi się to wydaje nieprawdą.
Anonymous - Wto 02 Sie, 2005 10:17
Temat postu:
Skoro plemniki nie lubią zbytniego ciepła, to jak przeżywają w organizmie kobiety? Jakoś nie chce mi się wierzyć, że wnętrze człowieka jest dość chłodne.
Kinga - Wto 02 Sie, 2005 10:36
Temat postu:
Gdyby jądra ... plemniki mogly przebywać w temperaturze naszego ciała 36,6
To moszna nie byłaby usytuowana tak jak jest ... a znajdowałby sie w ciele badz mocno by do niego przylegała

A tak z racji ze jadra potrzebuja nizszej temperatury jets tak jak jest Wink
Mroczny_jogurt - Wto 02 Sie, 2005 12:19
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Skoro plemniki nie lubią zbytniego ciepła, to jak przeżywają w organizmie kobiety? Jakoś nie chce mi się wierzyć, że wnętrze człowieka jest dość chłodne.

Wiem, ze kiedys tez sie zastanawialam jak to jest i ktos mi to tlumaczyl ale wylecialo mi z glowy. Prawdopodobnie wlasnie dlatego kobieta ma dni plodne, aby pomoc dostac sie plemnikom do jajowodow. Byc moze wlasnie jest tak, ze wysoka temperatura ich nie zabija, a unieruchamia czemu znowu zapobiega sluz z pochwie- troche to nielogiczne ale nie mam innej teori :/ Obiecuje ze jak sobie przypomne ten fenomen to napisze ;] A poza tym nie zauwazyles kolego, ze Twoje jaderka sa zawsze zimne :>?
Kinga - Wto 02 Sie, 2005 12:24
Temat postu:
Tak ... tak biggrin
Podczas całego cyklu temperatura ciala kobiety sie zmienia

cytat z opisu termocznej metody antykoncepcji napisał/a:
U zdrowej kobiety w czasie cyklu zmienia się temperatura w zależoności od hormonalnej czynności jajników: od miesiączki do owulacji jest niższa, po owulacji - wyższa. Przyjmuje się, że czwartego dnia po wzroście ciepłoty ciała rozpoczyna się okres tzw. niepłodności poowulacyjnej. Oczywiście, że nie pomocą tej metody nie można zaobserwować zbliżającego się jajeczkowania.

Mroczny_jogurt - Wto 02 Sie, 2005 12:50
Temat postu:
Dziwne ze o tym nie pomyslalam ;] z tego co pamietam, to plemniki toleruja jakies 35- 35.5 stopni ;0 wiec to by sie zgadzalo Smile
Anonymous - Wto 02 Sie, 2005 14:39
Temat postu:
Ej, to czemu zawsze najbardziej człowieka w jajca grzeje?
Anonymous - Wto 02 Sie, 2005 15:27
Temat postu:
Jakie pytanie Razz

A właśnie mi się przypomniało, jak kiedyś leciał w TV program, w którym mówili o pewnej modzie z lat bodajże 60. czy 70., kiedy to modne były ponoć jakieś mocno obcisłe gatki. W tych latach, właśnie dzięki tym gatkom, miała znacznie wzrosnąć liczba bezpłodnych facetów...

Tak więc obcisłym gatkom mówimy 3xNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anonymous - Wto 02 Sie, 2005 15:31
Temat postu:
Zbyt luźnym też- jak założy się do nich krótkie spodenki, to trzeba uważać jak się siada.
Anonymous - Wto 02 Sie, 2005 22:09
Temat postu:
Otwieracz napisał/a:
Ej, to czemu zawsze najbardziej człowieka w jajca grzeje?

moze odczuwasz najwieksza roznice temperatur, np. w wypadku choroby.
Anonymous - Wto 02 Sie, 2005 23:29
Temat postu:
Nie. Latem mnie po prostu grzeje i to normalne chyba.
Mroczny_jogurt - Sro 03 Sie, 2005 00:26
Temat postu:
Cieply fiutek :>?
Kituch - Czw 04 Sie, 2005 19:24
Temat postu:
no to chłopaczku jak nic nie bedziesz robił chodzi mi o zabawe swoim ptaszkiem tzn o walenia konia to nic sie jej nie stanie wyjdzie cała i zdrowa z wanny biggrin pozdro
nasty_girl - Czw 04 Sie, 2005 21:10
Temat postu:
on sie nie boi ze ja zabije albo zarazi ..
Anonymous - Czw 04 Sie, 2005 21:23
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
on sie nie boi ze ja zabije albo zarazi ..

Skoro można zapłodnić (Laughing) to i zarazić też można :]
A co, jeśli a nuż z wysiłku się naelektryzuje i dziewczynę prąd porazi?
Sorry - prąd popieści. Żeby było tematycznie :]
Anonymous - Czw 04 Sie, 2005 21:33
Temat postu:
Himitsu napisał/a:

Sorry - prąd popieści. Żeby było tematycznie :]

To dopiero beda smiale pieszczoty.
Anonymous - Czw 04 Sie, 2005 21:42
Temat postu:
No cóż, ale w związku układać im się nie będzie. Krótkie spięcia nie są dobre, ani w stosunkach międzyludzkich, ani w dosłownych (w tym drugim przypadku zwłaszcza krótkie mogą nie być wystarczające dla którejś ze stron :])
Papierowa Tęcza - Pią 05 Sie, 2005 12:06
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
No cóż, ale w związku układać im się nie będzie. Krótkie spięcia nie są dobre, ani w stosunkach międzyludzkich, ani w dosłownych (w tym drugim przypadku zwłaszcza krótkie mogą nie być wystarczające dla którejś ze stron :])
aleeż nie zgodzę się z Tobą - to właśnie te krótkie spięcia sprawdzają ich związek - jaki panuje między nimi magnetyzm etc :] Chyba, że go zbyt zepnie i nastąpi przesilenie :/
Anonymous - Sob 06 Sie, 2005 11:43
Temat postu:
Ja myślę, ze jednak moze nastąpić przesilenie w stosunkach miedzyludzkich i nastąpi bum... choć nie będzie ono tak odczuwalne jak te w stosunkach już omówionych dosłownych
Anonymous - Sob 06 Sie, 2005 14:47
Temat postu:
Kituch napisał/a:
no to chłopaczku jak nic nie bedziesz robił chodzi mi o zabawe swoim ptaszkiem tzn o walenia konia to nic sie jej nie stanie wyjdzie cała i zdrowa z wanny biggrin pozdro

Czyżby ona była koniem?
Paweł18 - Nie 04 Gru, 2005 23:50
Temat postu:
Ludzie w ten posób dziewczyna w życiu nie zajdzie w ciąże no chyba ze wanna będzie wypełniona spermą a nie wodą zajście w ciąże jest możliwe tylko jak sie spłukasz do jej pochwy

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group