Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - nowa zabawka tencziego i dywagacje rozne

Papierowa Tęcza - Pon 25 Lip, 2005 19:55
Temat postu: nowa zabawka tencziego i dywagacje rozne
moja nowiutka zajefajnista zabaweczka ^______^

TomcioMag - Pon 25 Lip, 2005 20:03
Temat postu:
wooow Razz

ale kozacki "komputer" biggrin biggrin
Kinga - Pon 25 Lip, 2005 20:09
Temat postu:
Rotfl :p

Tya Razz Yaa jakiż lans Razz Wink

( nie bierz tego do siebie Razz )
Papierowa Tęcza - Pon 25 Lip, 2005 20:25
Temat postu:
WY IGNORANTKI! XD PRZECIEŻ TO WSPANIAŁE NINTENDO DS NAJLEPSZA KIESZONSOLKA POD SŁOŃCEM [PSP TO PEEECET XD] JESTEŚCIE ZŁE, NIEDOBRE! NIE LUBIE WAS ;(
Kinga - Pon 25 Lip, 2005 20:34
Temat postu:
Dlaczego mowisz do mnie w liczbie mnogiej ? Razz
TomcioMag - Pon 25 Lip, 2005 20:37
Temat postu:
on nie tylko do Ciebie mówi na mnie tez sie wyzywa biggrin bo powiedziałem ze To jest KOMPUTER :d
Pozdro!!

ps. milej gry na KOMPUTERZE ;P
Kinga - Pon 25 Lip, 2005 20:38
Temat postu:
Papierowa Tęcza napisał/a:
WY IGNORANTKI! XD PRZECIEŻ TO WSPANIAŁE NINTENDO DS NAJLEPSZA KIESZONSOLKA POD SŁOŃCEM [PSP TO PEEECET XD] JESTEŚCIE ZŁE, NIEDOBRE! NIE LUBIE WAS ;(

Tomcio na Twoim miejscu bym sie obraziła Razz
TomcioMag - Pon 25 Lip, 2005 20:53
Temat postu:
O_O
a no rzeczywiscie !!
OBRAZAM SIE >_< ]:-<
Przeklinam Cie tęczowy ludziku !!! : O
Kinga - Pon 25 Lip, 2005 20:55
Temat postu:
Zabierz mu kolory ^ ^
Anonymous - Pon 25 Lip, 2005 20:58
Temat postu:
Wole swoje kochane olowiane klocki.
Papierowa Tęcza - Pon 25 Lip, 2005 21:35
Temat postu:
Wy pececiarze marni xD nie zauwazyłem, że to Tomcio był - tak czy siak - JESTEŚCIE ŹLI I NIEDOBRZY ;( NDS ROX!
Tremere - Pon 25 Lip, 2005 21:42
Temat postu:
O boże, Nintedo DS Mad Ja zepsułam coś z czujnikiem dotyku = =' I mam g.ó z grania.
opętana - Pon 25 Lip, 2005 23:45
Temat postu:
moja nowiutka zajefajnista zabaweczka ^______^

Obrazek

hm kurde fajna zabawka ;] ^^
Shaleniec - Wto 26 Lip, 2005 14:00
Temat postu:
kupcie mi takie=p
Papierowa Tęcza - Wto 26 Lip, 2005 15:57
Temat postu:
tanio dostałem - 480 zł biggrin [okazja z Allegro]
opętana - Wto 26 Lip, 2005 16:45
Temat postu:
a tam, co sie kurde chwalisz tey ;p bueheheh
Shaleniec - Wto 26 Lip, 2005 17:29
Temat postu:
w zyicu nie wydalabym 480 zl na jakas glupia gierke -___________-'
Nikita - Wto 26 Lip, 2005 20:55
Temat postu:
Z tego zdjęcia to tylko ... mój długopis poznaję! Razz
Shaleniec - Wto 26 Lip, 2005 21:24
Temat postu:
dlugopisy rulez
Anonymous - Wto 26 Lip, 2005 21:30
Temat postu:
Nikita napisał/a:
Z tego zdjęcia to tylko ... mój długopis poznaję! Razz

taki z życem?? tez mialam
ale nie mój jeden pozyczylam od jednej koleżanki drugi od drugiej i nieoddałam niemiałam okazji, bo potem powiedziały ze moge sobie wziąść
TomcioMag - Wto 26 Lip, 2005 22:25
Temat postu:
heh : O
drogi ten KOMPUTER biggrin za 480 zł to mozna dobra rame do roweru qpic biggrin znaczy całkiem dobrą biggrin

a co do długopisów ... romantyczne biggrin <rotfl>
opętana - Sro 27 Lip, 2005 11:00
Temat postu:
za darmo nie ma nic...za przyjemnosci sie placi :p
Shaleniec - Sro 27 Lip, 2005 15:27
Temat postu:
opetana.. niekoniecznie;p
nasty_girl - Sro 27 Lip, 2005 16:41
Temat postu:
troszke fotek z wakacji:

http://laaska666.w.interia.pl/bieszczady/1.JPG
http://laaska666.w.interia.pl/bieszczady/2.JPG
http://laaska666.w.interia.pl/bieszczady/3.JPG
http://laaska666.w.interia.pl/bieszczady/4.JPG
http://laaska666.w.interia.pl/bieszczady/5.JPG
http://laaska666.w.interia.pl/bieszczady/6.JPG
http://laaska666.w.interia.pl/bieszczady/7.JPG
http://laaska666.w.interia.pl/bieszczady/8.JPG
http://laaska666.w.interia.pl/bieszczady/9.JPG
http://laaska666.w.interia.pl/bieszczady/10.JPG
http://laaska666.w.interia.pl/bieszczady/11.JPG
http://laaska666.w.interia.pl/bieszczady/12.JPG
http://laaska666.w.interia.pl/bieszczady/13.JPG
http://laaska666.w.interia.pl/bieszczady/14.JPG
http://laaska666.w.interia.pl/bieszczady/15.JPG
Anonymous - Sro 27 Lip, 2005 19:51
Temat postu:
Cytat:
http://laaska666.w.interia.pl/bieszczady/7.JPG

Którym poległym?
nasty_girl - Sro 27 Lip, 2005 21:40
Temat postu:
hehe mnie o to pytasz? ale tak czy siak napis cudowny i kto by nie byl tym poleglym to raczej inteligencja nie grzeszyl
opętana - Sro 27 Lip, 2005 21:58
Temat postu:
Shaleniec napisał/a:
opetana.. niekoniecznie;p

oo no fakt, trafna uwaga ;]
Papierowa Tęcza - Sro 27 Lip, 2005 22:56
Temat postu:
Shaleniec napisał/a:
Młoda jesteś...

To nie jakaś zwyczajna, głupia gierka - to next-gen konsol kieszonkowych - dolny ekran - touch screen, którego obsługuje się stylusem. Górny służy zwykle do obserwowania tego co robimy. Konsolka zapewnia połączenie z internetem [bezprzewodowe - wbudowana antenka WiFi - od Listopada NINTENDO wprowadza możliwość gry online poprzez Huby, natomiast jest też możliwość gry multiplayer do 30 metrów [konsolki muszą znajdować się w odleglosci max 30 metrów]. Jest także Pictochat - chat z użyciem stylusa [do rysowania], ewentualnie klawiatury [od czego jest d-pad ;]]]. Gry w grafice tej z N64 są wręcz wspaniałe :] [na screenach niestety nie widać możliwości tego sprzętu Sad].

Tomcio - ble - rowery sux ;p gdybym miał wydawać tyle kasy na rower, to wolałbym już odłożyć i kupić sobie PSP... chociaż i tak wole NDS biggrin

Ludzie - nie znacie się chyba na polskim rynku konsol ;p - nie macie pojęcia jakie możliwości daje sprzęt pokroju NDS ... specjalnie dla niego sprzedalem PS2 ;P [dla lamusów - PlayStation 2; p]

oto screeny

CO DO DŁUGOPISU - takiego napewno nie masz ;] jest to długopis firmowany przez EA [Electronic Arts] - firmę odpowiedzialną miedzy innymi za takie tytuły jak Call of Duty, Medal of Honor, czy też Def Jam: Fight for NY - między innymi jego otrzymałem za zajęcie 3-go miejsca w oficjalnym polskim turnieju Medal Of Honor: Wojna w Europie [który bodajże odbył się w zeszły piątek ;p] - konsole to fajna rzecz =)
opętana - Sro 27 Lip, 2005 23:00
Temat postu:
chwalipięta wstrętny o!!! ;( kurde :p
Papierowa Tęcza - Sro 27 Lip, 2005 23:07
Temat postu:
zapomnialem dodać info o wbudowany mikrofonie, którego także obsługują niektóre gry ;p
Shaleniec - Sro 27 Lip, 2005 23:37
Temat postu:
jejq, myslisz ze ktos przeczyta to wszystko o tej glupiej gierce co napisales?RazzP
Nikita - Czw 28 Lip, 2005 08:22
Temat postu:

CO DO DŁUGOPISU - takiego napewno nie masz ;] jest to długopis firmowany przez EA [Electronic Arts] - firmę odpowiedzialną miedzy innymi za takie tytuły jak Call of Duty, Medal of Honor, czy też Def Jam: Fight for NY - między innymi jego otrzymałem za zajęcie 3-go miejsca w oficjalnym polskim turnieju Medal Of Honor: Wojna w Europie [który bodajże odbył się w zeszły piątek ;p] - konsole to fajna rzecz =)

Przepraszam szanownego właściciela i jego drogocenny firmowy długopis Electronic Arts ;p
Mój długopis jest kupiony w kiosku na rogu ;p także ja napewno takiego nie mam ^^

Napisz coś tam w tych konsolkach fajnego ;P
Papierowa Tęcza - Czw 28 Lip, 2005 10:35
Temat postu:
Dziewczyny [i chłopaki w mniejszości xD] - obejrzyjcie sobie poniższe filmiki a zrozumiecie dlaczego gry są l33t ]; )

Killzone 2 [PS3 - ponoć render, ale i tak niezły l33t o_o]

a to jedna z najfajniejszych gier na PS2 - GOD OF WAR - grałem i fajne było ;D - L33T Razz

to zaś maj wieczna miłość z Dwójki :] TEKKEN 5 ;D

Myślę, że teraz rozumiecie dlaczego konsole są L33T ;D [nie pokazywałem żadnych filmików z kieszonsolek, bo one robią na filmikach nie tak dobre wrażenie jak stacjonarne :p]
Anonymous - Czw 28 Lip, 2005 12:18
Temat postu:
Shaleniec napisał/a:
Młoda jesteś...

To nie jakaś zwyczajna, głupia gierka - to next-gen konsol kieszonkowych - dolny ekran - touch screen, którego obsługuje się stylusem. Górny służy zwykle do obserwowania tego co robimy. Konsolka zapewnia połączenie z internetem [bezprzewodowe - wbudowana antenka WiFi - od Listopada NINTENDO wprowadza możliwość gry online poprzez Huby, natomiast jest też możliwość gry multiplayer do 30 metrów [konsolki muszą znajdować się w odleglosci max 30 metrów]. Jest także Pictochat - chat z użyciem stylusa [do rysowania], ewentualnie klawiatury [od czego jest d-pad ;]]]. Gry w grafice tej z N64 są wręcz wspaniałe :] [na screenach niestety nie widać możliwości tego sprzętu Sad].

Tomcio - ble - rowery sux ;p gdybym miał wydawać tyle kasy na rower, to wolałbym już odłożyć i kupić sobie PSP... chociaż i tak wole NDS biggrin

Ludzie - nie znacie się chyba na polskim rynku konsol ;p - nie macie pojęcia jakie możliwości daje sprzęt pokroju NDS ... specjalnie dla niego sprzedalem PS2 ;P [dla lamusów - PlayStation 2; p]

oto screeny

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

a weś sobie obejrzyj ten niebieski co leży koło gierki...
opętana - Czw 28 Lip, 2005 12:52
Temat postu:
Dziewczyny [i chłopaki w mniejszości xD] - obejrzyjcie sobie poniższe filmiki a zrozumiecie dlaczego gry są l33t ]; )

Killzone 2 [PS3 - ponoć render, ale i tak niezły l33t o_o]

a to jedna z najfajniejszych gier na PS2 - GOD OF WAR - grałem i fajne było ;D - L33T Razz

to zaś maj wieczna miłość z Dwójki :] TEKKEN 5 ;D

Myślę, że teraz rozumiecie dlaczego konsole są L33T ;D [nie pokazywałem żadnych filmików z kieszonsolek, bo one robią na filmikach nie tak dobre wrażenie jak stacjonarne :p]

skończ chłopieee :p <bije> x[[
Tremere - Czw 28 Lip, 2005 13:16
Temat postu:
Popieram opętaną Mad
TomcioMag - Czw 28 Lip, 2005 13:30
Temat postu:
pff.... nie lepiej juz kupic normalny kalkulator za 5 zł ? biggrin

pozdro i miłej zabawy RazzP
Anonymous - Czw 28 Lip, 2005 13:48
Temat postu:
Moim zdaniem konsole sa biedne,a PC rzadzi.Taka jest prawda.Nie ma counter-strike ani erpegow typu baldur's gate czy fallout.
Chociaz,z drugiej strony na PC nie ma Gran Turismo 4,i to mnie boli ;(

Z drugiej strony konsole sa raczej dla osob szukajacych rozrywki typu gry house of the death czy roznych arcade'owych gierek typu platformowki itp ,niz godzin uzerania sie z jednym questem w BG czy giniecia 3 razy pod rzad za swoja glupia nieumiejaca planowac druzyne(pozdrawiam cafe internauta),wiec co kto lubi...
Tremere - Czw 28 Lip, 2005 13:55
Temat postu:
Baldur's Gate, Planescape Torment jest na GBA.
Anonymous - Czw 28 Lip, 2005 14:04
Temat postu:
Jakos nie wierze zeby bylo takie same,zreszta chodzilo mi raczej o wieksze konsole,a nie jakies zabawki do kieszeni.
Anonymous - Czw 28 Lip, 2005 14:36
Temat postu:
co to jest GBA...? PT na jakiejś konsoli..? jak niby ma to wyglądać?
Anonymous - Czw 28 Lip, 2005 14:42
Temat postu:
Christine fan napisał/a:
Moim zdaniem konsole sa biedne,a PC rzadzi.Taka jest prawda.Nie ma counter-strike ani erpegow typu baldur's gate czy fallout.
Chociaz,z drugiej strony na PC nie ma Gran Turismo 4,i to mnie boli ;(

Ratunkiem są emulatory... Z czasem na te najnowsze konsole też się pojawią. Może za 10 lat...
Stasilena napisał/a:
Baldur's Gate (...) jest na GBA

Baldur's Gate: Dark Alliance. Ciekawa, ale bliżej jej do Diablo niż do Baldura.
Jeśli ktoś jest zaintereswoany, to może sobie ściągnąć grę stąd. Wystarczy się zarejestrować, a Baldur jest akurat darmowy.
Ewentualnie, jeśli ktoś nie chce się rejestrować po jedną grę, to dla chętnych:
Baldur's Gate: Dark Alliance
Skopiować adres do FlashGeta (obowiązkowo) i macie grę...
A tutaj macie emulator.
Tsej napisał/a:
co to jest GBA...?

Game Boy Advance.
Anonymous - Czw 28 Lip, 2005 19:05
Temat postu:
Cytat:
Planescape Torment jest na GBA.
to jest [cenzura] profanacja
Anonymous - Czw 28 Lip, 2005 20:20
Temat postu:
Tsej napisał/a:
Cytat:
Planescape Torment jest na GBA.
to jest *ciach* profanacja

Podpisuje sie rekami i nogami.
Papierowa Tęcza - Sob 30 Lip, 2005 19:15
Temat postu:
Heretycy! Fanboje pececiarskie! ;p FPP na konsolach są najlepsze - mam Wam przypomnieć takie tytuły jak HALO, czy Killzone? :> Schowajcie sobie wasze kantery - bo niby dlaczego gra Halo 2 została najbardziej sprzedającą się grą w historii gier? ;] Może to pececiarski stuff microshitu, ale konsole i tak rox ;] Dlaczego? Dlatego, że rynek gier na PC upada - raz na jakiś czas pojawi się jakiś hit - wy się podniecacie, że możecie sobie zagrać w GTA:SA, kiedy ja już grałem w niego rok temu, a przez ten czas zdążyłem zagrać w wiele innych killerów w s tylu Tekkena 5, Burnouta 3, etc. - chcecie RPG? od czego jest wielkie FINAL FANTASY X/X-2/XI/XII? - RTSy też już zostają powoli przejmowane przez konsole - Romance of Three Kingdoms najnowsze chociażby pokazuje. FPS, TPS, wyścigi, strategie, RPG... konsole są przyszłością - PCty też będą miały gry dalej, ale cóż... a jak zaraz wypalicie z graniem online to chyba nie wiecie, że na Xbox Live Halo 2 pobił rekord ilości graczy na serwerze jaki kiedy kolwiek był
Anonymous - Sob 30 Lip, 2005 19:23
Temat postu:
obawiam sie że konsole nie mają szans pod jednym względem--nie mają za grosz klimatu
poza tym albo jestem do tyłu albo nie słyszałem o konsoli z muszką, a bez muszki nie wyobrażam sobie żadnej gry
Anonymous - Sob 30 Lip, 2005 19:58
Temat postu:
Tenczi,mialem tu na mysli normalne erpegi a nie jakies japonskie dziwactwa.
P.S. Halo to arcade'owy shit,przy Counter-Strike:source chowa sie w ciemnym kacie i ssie(kciuk oczywiscie).
Papierowa Tęcza - Sob 30 Lip, 2005 20:31
Temat postu:
Heretycy! Fanboje pececiarskie! ;p FPP na konsolach są najlepsze - mam Wam przypomnieć takie tytuły jak HALO, czy Killzone? :> Schowajcie sobie wasze kantery - bo niby dlaczego gra Halo 2 została najbardziej sprzedającą się grą w historii gier? ;] Może to pececiarski stuff microshitu, ale konsole i tak rox ;] Dlaczego? Dlatego, że rynek gier na PC upada - raz na jakiś czas pojawi się jakiś hit - wy się podniecacie, że możecie sobie zagrać w GTA:SA, kiedy ja już grałem w niego rok temu, a przez ten czas zdążyłem zagrać w wiele innych killerów w s tylu Tekkena 5, Burnouta 3, etc. - chcecie RPG? od czego jest wielkie FINAL FANTASY X/X-2/XI/XII? - RTSy też już zostają powoli przejmowane przez konsole - Romance of Three Kingdoms najnowsze chociażby pokazuje. FPS, TPS, wyścigi, strategie, RPG... konsole są przyszłością - PCty też będą miały gry dalej, ale cóż... a jak zaraz wypalicie z graniem online to chyba nie wiecie, że na Xbox Live Halo 2 pobił rekord ilości graczy na serwerze jaki kiedy kolwiek był
Anonymous - Sob 30 Lip, 2005 21:12
Temat postu:
Powtarzasz sie...Widziales grafike w CS source?Bumpmapping i miekkie cienie na modelach broni?Wszelkie konsolowe smieszne pykanki przy tym miekna.
Anonymous - Sob 30 Lip, 2005 21:47
Temat postu:
nie słyszałem o żadnej z tych gier
trzeba zauwazyć że dobrych starych gierek za [cenzura] sie nie ruszy na konsoli...i tego nam pecetowcom nikt nie odbierze...!dyna blaster rządzi, cywilizacja, adom(oo dawno w niego nie grałem)
co prawda oblivion wychodzi także na konsolach...ale ES , stara arena i buggerfall to gry pecetowe
Papierowa Tęcza - Nie 31 Lip, 2005 00:05
Temat postu:
Christine fan napisał/a:
Powtarzasz sie...Widziales grafike w CS source?Bumpmapping i miekkie cienie na modelach broni?Wszelkie konsolowe smieszne pykanki przy tym miekna.
widać, żeś lamer ;p Gdybyś kiedykolwiek miał kontakt z grą Halo [ew. 2] to byś zrozumiał co to prawdziwe FPP ;] Pececiarze bywają żałośni
opętana - Nie 31 Lip, 2005 00:59
Temat postu:
ze mnie tez lamer ;>
Anonymous - Nie 31 Lip, 2005 01:33
Temat postu:
ah rozumiem...biorąc pod uwage twój aw i podpis....to wnioskuje że "halo" to gra na telefon, czyzby konsola to był elektryczny dialer otwierajacy raj przed graczem poszukującym czegoś tylko dla dorosłych czyli zdjęć nieletnich nagich........ zółwi
wybacz ale to nie dla mnie i w takim świetle wole pozostac lemaerem
Anonymous - Nie 31 Lip, 2005 11:01
Temat postu:
Christine fan napisał/a:
widać, żeś lamer ;p Gdybyś kiedykolwiek miał kontakt z grą Halo [ew. 2] to byś zrozumiał co to prawdziwe FPP ;] Pececiarze bywają żałośni

Halo w porownaniu z dobrymi sieciowkami pokroju CS:Source czy seria battlefield,po prostu ssie.Pod wzgledem grafiki tez(Mowie tu o CS:S i BF2).
Anonymous - Pon 01 Sie, 2005 15:35
Temat postu:
chcecie RPG? od czego jest wielkie FINAL FANTASY X/X-2/XI/XII?

Przeca FFXI też wyszło na kompa...
Papierowa Tęcza - Pon 01 Sie, 2005 15:44
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
chcecie RPG? od czego jest wielkie FINAL FANTASY X/X-2/XI/XII?

Przeca FFXI też wyszło na kompa...
whoa... jeden na 4 najnowsze Razz - w takim razie - przeciez Call of Duty, UT i Quake też wyszły na PS2 :/ Przecież Age of Empires 2 też wyszło na PS2, Baldur's Gate również [w obie części grałem - były super biggrin] - przecież Half Life też jest zapowiedziany na X'a etc...
Anonymous - Pon 01 Sie, 2005 15:51
Temat postu:
Powodzenia w przechodzeniu na PS2,napadzie,typowo myszkowej strzelaniny jaka jest call of duty,na najwyzszym poziomie trudnosci.O ile na PC poszlo mi to bez problemu,to na PS2 wymagalo by to dluuuugiego treningu.
Anonymous - Pon 01 Sie, 2005 15:58
Temat postu:
Tęcza - zwróciłem tylko uwagę na jeden mały błąd, który w tego typu dyskusjach wybitnie razi.
Uważam jednak, że do sprawy wyższości konsol nad PCtami podchodzisz zbyt fanatycznie. Wygląda to jak jakiś dżihad.

Nie wiem tylko, czemu każda dyskusja jaką widziałem na ten temat kręci się wokół zagadnienia gier. Wiadomo, że konsole są przeznaczone do rozrywki i na pewno znajdzie się tam kilka świetnych pozycji, jakich na kompie nie będzie jeszcze bardzo długi czas, o ile w ogóle. Nikt zaś nie bierze pod uwagę faktu, że komputer nie został stworzony głównie dla rozrywki...
Wniosek? Jeśli chodzi o gry i tylko o gry, to mogę się zgodzić, że konsole w jakimś stopniu mogą przewyższać PCta. Ale nigdy w innym przypadku.
Anonymous - Wto 02 Sie, 2005 14:56
Temat postu:
Jak dla mnie japońskie rpg są do [cenzura].
Papierowa Tęcza - Pon 15 Sie, 2005 08:19
Temat postu:
sam jesteś do ciach ;p japońskie RPG rox Smile a i Koreańskie [RO] tez =D
Napastnik - Wto 16 Sie, 2005 02:11
Temat postu:
Oł je, nie ma to jak mała fanbojska 'dyskusja' przed snem. ;]

Z własnego doświadczenia wiem, że takie 'dyskusje' nigdy nie kończą się żadnymi kompromisami i wspólnymi wnioskami, chociaż żebym nie wiem jakich to wyjebanych w kosmos argumentów obie strony użyły i tak każdy pozostanie przy swoim i skończy się to co najwyżej obrażenie się na siebie dwóch zwaśnionych stron. ;p A prawda jest taka (jeśli chodzi o gry), że PCty przewodzą pod względem gier strategicznych(narazie jeszcze to jest fakt tenczi ;p), mmorpg, managerach i innych w, których myszka bardzo ułatwoia życie. Konsole natomiast górują na rynku w gatunku wszelkiej maści wyścigów, platformarów, sportówek, bijatyk i innych, w których niezastąpiony jest pad. I tak możnaby już cały ten spór zakończyć...

P.S. Tenczi, mało kto o RoTT nawet wśród konsolowców słyszał... ;p
Papierowa Tęcza - Wto 16 Sie, 2005 20:23
Temat postu:
Ja jeszcze chciałbym na koniec dodać, że Xbox to pecet, a GC to palmtop >XD a no i prawdziwa konsola to PS2 i jedyny słuszny handheld to NDS XD bo PSP to klon PS2 rotfl... rozwala mnie takie cosik xDDD
Anonymous - Sro 17 Sie, 2005 11:21
Temat postu:
mój brat powiedział że w japońskie rpg nie da sie normalnie grać...twórcom chyba bardzoz alezało by odwrócić uwage gracza od nieudolnej fabuły i daja multum niemal jedna na drugiej półnagie albo i więcej nagie dziewczyny...problem polega na tym że dają też chłopców o dziewczęcych twarzach , często z głosem jak ciota , o zachowaniu nie wspominając...dlatego w japońskie rpg nie da sie grać...one są jedynie pretekstem do nagich panienek, co wyjaśnia zapał tenchiego (poniekąd-patrz strona w jego profilu) himitsu nic nie ratuje na pierwszy rzut oka...na drugi...to tabu
Anonymous - Sro 17 Sie, 2005 11:29
Temat postu:
Tsej napisał/a:
mój brat powiedział że w japońskie rpg nie da sie normalnie grać...twórcom chyba bardzoz alezało by odwrócić uwage gracza od nieudolnej fabuły i daja multum niemal jedna na drugiej półnagie albo i więcej nagie dziewczyny...problem polega na tym że dają też chłopców o dziewczęcych twarzach , często z głosem jak ciota , o zachowaniu nie wspominając...dlatego w japońskie rpg nie da sie grać...one są jedynie pretekstem do nagich panienek, co wyjaśnia zapał tenchiego (poniekąd-patrz strona w jego profilu) himitsu nic nie ratuje na pierwszy rzut oka...na drugi...to tabu

Hm, grałem już w nieco jRPGów, i jak dotąd w żadnym nie uświadczyłem nagich panienek...
Ten Twój brat nie grał czasem w jakiegoś hentaia? Confused
BTW.... nieudolna fabuła.... megalol Laughing
Anonymous - Sro 17 Sie, 2005 14:30
Temat postu:
Gołe panienki masz choćby w "Cobra Mission" i "Knights of Xentar". Poza tym dla mnie fabuła zbyt pokręcona robi się w pewnym momencie głupia. W dodatku konwencja graficzna jest idiotyczna jak dla mnie i utrudnia wczucie się w postać.
Anonymous - Sro 17 Sie, 2005 16:05
Temat postu:
Otwieracz napisał/a:
Gołe panienki masz choćby w "Cobra Mission" i "Knights of Xentar". Poza tym dla mnie fabuła zbyt pokręcona robi się w pewnym momencie głupia. W dodatku konwencja graficzna jest idiotyczna jak dla mnie i utrudnia wczucie się w postać.

Ooo... no to 2 tytuły... Zatrważająca ilość ;P Na tyle wystarczająca, żeby orzec, że każdy jRPG jest zboczony, bo są tam gołe babki ;P
Papierowa Tęcza - Sro 17 Sie, 2005 19:43
Temat postu:
Otwieracz napisał/a:
rotfl - to żeś palnął - oba tytuły są pozycjami hentai ;p polecam raczej gry w stylu Xenosaga czy Final Fantasy - ew. Golden Sun, Breath Of Fire etc.... J-RPG = GREAT RPG!

Tsej - mój pociąg do pań wywodzi się raczej z czegoś innego ;]]] [nie czujesz tego? przykro mi :S]
Anonymous - Sro 17 Sie, 2005 23:52
Temat postu:
Niekoniecznie hentai- istniała/istnieje również ocenzurowana wersja Knights of Xentar.

Do cyklu Final Fantasy zniechęciła mnie zaś siódemka i nie chciało mi się już grać.
Anonymous - Czw 18 Sie, 2005 10:39
Temat postu:
napisałem nagich...tom sie pomylił miało być "pół nagich a czasem nawet bardziej" musiało mnie coś zbic z tropu

jedyny jrpg o jakim słyszałem to final fantasy...tak więcej słyszałem poza tytułem...więc dla mnie dwa tytuły to diablo duża ilość....

jedno pytanie...po jakiego diabła ślad po cięciu miecza...

Tenchi nie musze sie dać sprowokować...i z resztą sam wiesz o co chodzi..hentaicon...zdjęcia półnagiego żółwia...dowiedziałem sie że i drzewa...a to juz dendrofilia biggrin

ciekaw jestem jak to będzie wyglądało w twoim przyszyłm życiorysie jesli zostaniesz kimśistotnym..."za młodu fotografował swoje nieletnie koleżanki w niedwuznacznych pozycjach i strojach"

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group