Papierowa Tęcza napisał/a: |
WY IGNORANTKI! XD PRZECIEŻ TO WSPANIAŁE NINTENDO DS NAJLEPSZA KIESZONSOLKA POD SŁOŃCEM [PSP TO PEEECET XD] JESTEŚCIE ZŁE, NIEDOBRE! NIE LUBIE WAS ;( |
moja nowiutka zajefajnista zabaweczka ^______^
Obrazek |
Nikita napisał/a: |
Z tego zdjęcia to tylko ... mój długopis poznaję! ![]() |
Cytat: |
http://laaska666.w.interia.pl/bieszczady/7.JPG |
Shaleniec napisał/a: |
opetana.. niekoniecznie;p |
Shaleniec napisał/a: |
w zyicu nie wydalabym 480 zl na jakas glupia gierke -___________-' |
CO DO DŁUGOPISU - takiego napewno nie masz ;] jest to długopis firmowany przez EA [Electronic Arts] - firmę odpowiedzialną miedzy innymi za takie tytuły jak Call of Duty, Medal of Honor, czy też Def Jam: Fight for NY - między innymi jego otrzymałem za zajęcie 3-go miejsca w oficjalnym polskim turnieju Medal Of Honor: Wojna w Europie [który bodajże odbył się w zeszły piątek ;p] - konsole to fajna rzecz =) |
Papierowa Tęcza napisał/a: | ||
To nie jakaś zwyczajna, głupia gierka - to next-gen konsol kieszonkowych - dolny ekran - touch screen, którego obsługuje się stylusem. Górny służy zwykle do obserwowania tego co robimy. Konsolka zapewnia połączenie z internetem [bezprzewodowe - wbudowana antenka WiFi - od Listopada NINTENDO wprowadza możliwość gry online poprzez Huby, natomiast jest też możliwość gry multiplayer do 30 metrów [konsolki muszą znajdować się w odleglosci max 30 metrów]. Jest także Pictochat - chat z użyciem stylusa [do rysowania], ewentualnie klawiatury [od czego jest d-pad ;]]]. Gry w grafice tej z N64 są wręcz wspaniałe :] [na screenach niestety nie widać możliwości tego sprzętu ![]() Tomcio - ble - rowery sux ;p gdybym miał wydawać tyle kasy na rower, to wolałbym już odłożyć i kupić sobie PSP... chociaż i tak wole NDS ![]() Ludzie - nie znacie się chyba na polskim rynku konsol ;p - nie macie pojęcia jakie możliwości daje sprzęt pokroju NDS ... specjalnie dla niego sprzedalem PS2 ;P [dla lamusów - PlayStation 2; p] oto screeny Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek CO DO DŁUGOPISU - takiego napewno nie masz ;] jest to długopis firmowany przez EA [Electronic Arts] - firmę odpowiedzialną miedzy innymi za takie tytuły jak Call of Duty, Medal of Honor, czy też Def Jam: Fight for NY - między innymi jego otrzymałem za zajęcie 3-go miejsca w oficjalnym polskim turnieju Medal Of Honor: Wojna w Europie [który bodajże odbył się w zeszły piątek ;p] - konsole to fajna rzecz =) |
Dziewczyny [i chłopaki w mniejszości xD] - obejrzyjcie sobie poniższe filmiki a zrozumiecie dlaczego gry są l33t ]; )
Killzone 2 [PS3 - ponoć render, ale i tak niezły l33t o_o] a to jedna z najfajniejszych gier na PS2 - GOD OF WAR - grałem i fajne było ;D - L33T ![]() to zaś maj wieczna miłość z Dwójki :] TEKKEN 5 ;D Myślę, że teraz rozumiecie dlaczego konsole są L33T ;D [nie pokazywałem żadnych filmików z kieszonsolek, bo one robią na filmikach nie tak dobre wrażenie jak stacjonarne :p] |
Christine fan napisał/a: |
Moim zdaniem konsole sa biedne,a PC rzadzi.Taka jest prawda.Nie ma counter-strike ani erpegow typu baldur's gate czy fallout.
Chociaz,z drugiej strony na PC nie ma Gran Turismo 4,i to mnie boli ;( |
Stasilena napisał/a: |
Baldur's Gate (...) jest na GBA |
Tsej napisał/a: |
co to jest GBA...? |
Cytat: |
Planescape Torment jest na GBA. |
Tsej napisał/a: | ||
|
Christine fan napisał/a: |
Powtarzasz sie...Widziales grafike w CS source?Bumpmapping i miekkie cienie na modelach broni?Wszelkie konsolowe smieszne pykanki przy tym miekna. |
Papierowa Tęcza napisał/a: | ||
|
chcecie RPG? od czego jest wielkie FINAL FANTASY X/X-2/XI/XII? |
Himitsu napisał/a: | ||
Przeca FFXI też wyszło na kompa... |
Tsej napisał/a: |
mój brat powiedział że w japońskie rpg nie da sie normalnie grać...twórcom chyba bardzoz alezało by odwrócić uwage gracza od nieudolnej fabuły i daja multum niemal jedna na drugiej półnagie albo i więcej nagie dziewczyny...problem polega na tym że dają też chłopców o dziewczęcych twarzach , często z głosem jak ciota , o zachowaniu nie wspominając...dlatego w japońskie rpg nie da sie grać...one są jedynie pretekstem do nagich panienek, co wyjaśnia zapał tenchiego (poniekąd-patrz strona w jego profilu) himitsu nic nie ratuje na pierwszy rzut oka...na drugi...to tabu |
Otwieracz napisał/a: |
Gołe panienki masz choćby w "Cobra Mission" i "Knights of Xentar". Poza tym dla mnie fabuła zbyt pokręcona robi się w pewnym momencie głupia. W dodatku konwencja graficzna jest idiotyczna jak dla mnie i utrudnia wczucie się w postać. |
Otwieracz napisał/a: |
Gołe panienki masz choćby w "Cobra Mission" i "Knights of Xentar". Poza tym dla mnie fabuła zbyt pokręcona robi się w pewnym momencie głupia. W dodatku konwencja graficzna jest idiotyczna jak dla mnie i utrudnia wczucie się w postać. |