Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Meile,meile,meile

Anonymous - Pon 25 Lip, 2005 19:43
Temat postu: Meile,meile,meile
Od pewnego czasu meiluje z kumplem mojego brata. Zaczelo sie od jednego meila na temat jakiegos tam sprzetu grajacego i teraz codziennie po 2,3 meile piszemy.Ostatnio bylam z nim na treningu Realu, dzisiaj wyslalam mu meila z linkiem ze strony aresztowany costam cosi niewiem mam takie uczucie ze ja go nudze...,wkoncu on ma 24 lata a ja 14...jak bys cie byli na moim miejscu skonczyli byscie z nim meilowac??
Anonymous - Pon 25 Lip, 2005 19:53
Temat postu:
Hmm,gdybys go nudzila olal by Cie cieplym moczem.
Anonymous - Pon 25 Lip, 2005 20:27
Temat postu:
..albo udawał by że go to nie nudzi by robic ci jakies nadzieje Razz
ee wiesz przejdzie ci taka pogoda teraz [w stanach mowilas ze zreszta tez dziwna ;D] ;]
Anonymous - Pon 25 Lip, 2005 21:14
Temat postu:
Jego ostatni meil:

hehe, dobre to bylo, nic ja ide do roboty, jak
bedziesz miala jeszcze cos fajnego to dawaj odrazu, no
to pa

Po tym w/w meilu mialam wrazenie ze ja go nudze...
Anonymous - Pon 25 Lip, 2005 22:25
Temat postu:
Ja tam nie wdize nic co mogło by wskazac, ze go nudzisz... że idzie do roboty? Przecież nieniądze nie ptaki nie same przylecą, a i gołębie przed ludźmi uciekają Razz
Ja twierdze, ze mozzesz meilować z nim dalej, nie nudisz go, a jak bedziesz gfo nudzic on Cię delikatnie o tym uswiadomi
Anonymous - Pon 25 Lip, 2005 22:29
Temat postu:
Nie nie chodzi oto ze idzie do roboty. Przeciez trzeba pracowac piezniadze same do ciebie nie przyjda. Wlasnie do niego napisalam czy go nuudze a on mi odpisal ze nie. Czyli jest wszystko wporzadku Very Happy uwazam ze temat mozna zamknac. Smile
Anonymous - Pon 25 Lip, 2005 22:46
Temat postu:
Em po wieku oceniacie, ze ona go nudzi? Wiec ja mojego chlopaka tez nudze (roznica 9 lat)? Najs.

Ale sadze tak jak CF, gdybys go nudzila, to by Cie olal. Zadko ktory dwudziestoparoletnii facet bajeruje kupe lat mlodsze panienki jak mu sie "nudzą".

NIAF!
Shaleniec - Wto 26 Lip, 2005 13:50
Temat postu:
on ciebei traktuje jak zwykla koelzanke i tyle.=] nie nudzisz go, poprosdtu normalnie z toba mejluje.
Nikita - Wto 26 Lip, 2005 17:15
Temat postu:
Christine fan napisał/a:
Hmm,gdybys go nudzila olal by Cie cieplym moczem.

Co ty dzisiaj tak z tym ciepłym moczem?? Razz
Kiłbasa, jestem zazdrosna!!
Anonymous - Wto 26 Lip, 2005 17:29
Temat postu:
Spokojnie, nie nudzisz go. Ja mailuję z pewną osobą, która ma 31 lat (ja w maju skończyłam 13) i nie uważam, aby czuła się znudzona Razz
Anonymous - Wto 26 Lip, 2005 17:29
Temat postu:
Krolowa fal sialalala

Nika niemasz oco on ma 24 lata ale jest wysokim,szczuplym,niebiesko okim sexy blondynkiem....

A tego pytanie po za tematem.
Jade w przyszlym tygodniu na 3 dni do polnocnej Dakoty (tam gdzie sa glowy prezydentow) z moja kuzynka i jej kolega i jest taka sprawa przyjechala moja znajoma z czewy jest pierwszy raz w stanach i jeszcze nic nie widziala czy wypada mi spytac moja kuzynke czy moze jechac z nami??
Shaleniec - Wto 26 Lip, 2005 17:31
Temat postu:
ja amm pytanie zwiazane z tematem;p
jesli taki moj kolega z reala (znamy sie ajkis rok i chodzimy razem na mecze siatkowki) wysyla mi po 20 maili dziennie z jakimis smiesznymi stronakmi cyz obrazkami to co to znaczy?=p
Anonymous - Wto 26 Lip, 2005 17:33
Temat postu:
Shaleniec:
Ten chlopak sie w tobie poprostu zakochal i dlatego przysyla ci strony o tematyce ''do smiechu"" =P
Shaleniec - Wto 26 Lip, 2005 19:08
Temat postu:
ten "chlopak" ma 27 lat ^^ a ja 15=p
Anonymous - Wto 26 Lip, 2005 19:34
Temat postu:
lol

moze bardziej konstruktywna wypowiedź??
Anonymous - Wto 26 Lip, 2005 20:07
Temat postu:
Shaleniec - ewentualnie on poprosi Cie o reke. Razz
Shaleniec - Wto 26 Lip, 2005 21:22
Temat postu:
nie zdziwilabym sie.. he.. on jest bardoz przystojny a nawet dziewczyny nie ma.. ale podrywanie 15-latki ? O_O on mi oczka puszcza na meczach, zaprasza mnie zeby ejchac do bialegostq etc <lol2>
Anonymous - Wto 26 Lip, 2005 21:47
Temat postu:
pedofil o_O
Akacja12 - Sro 27 Lip, 2005 00:36
Temat postu:
Kielbasa Chann napisał/a:

A tego pytanie po za tematem.
Jade w przyszlym tygodniu na 3 dni do polnocnej Dakoty (tam gdzie sa glowy prezydentow) z moja kuzynka i jej kolega i jest taka sprawa przyjechala moja znajoma z czewy jest pierwszy raz w stanach i jeszcze nic nie widziala czy wypada mi spytac moja kuzynke czy moze jechac z nami??
Zależy od Twoich stosunków z kuzynką itp, sama powinnaś to wyczuć. Ale ja myśle że spytać zawsze można ;]
Anonymous - Sro 27 Lip, 2005 15:03
Temat postu:
My z moja kuzynka jestesmy prawie jak siostry. Wiec najpierw dzisiaj zapytam sie Magdy a dopiero pozniej kuzynki. Very Happy
Shaleniec - Sro 27 Lip, 2005 15:18
Temat postu:
Kielbasa Chann napisał/a:
pedofil o_O

wcale nie;p gdybys go poznala to bsy zoabczyla ze sie mylisz;]
Anonymous - Sro 27 Lip, 2005 18:27
Temat postu:
Mam slabosc do starszych panow jak np.do taty mojej kolezanki Twisted Evil
madzixu_magda - Pią 05 Sie, 2005 21:14
Temat postu:
pisz z nim może raz na tydzień a nie tak dużo razy
nasty_girl - Sob 06 Sie, 2005 15:35
Temat postu:
gdzies czytalam ze mozna wpasc w nalog pisania maili i od tego zglupiec.. wiec strzez sie..

<lol> Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group