Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Pomocy!!!!!

Araya - Sro 18 Cze, 2003 15:31
Temat postu: Pomocy!!!!!
Pomocy.Miałam fajnego przyjaciela...właściwie to bardzo bliskiego kolegę..niezbyt urodziwego,czasem mnie wkurzał i szatażował,ale widzę,że mu na mnie zależy.

Wszystko było fajnie do zielonej szkoły,z której wróciliśmy w połowie maja.Było bardzo fajnie,na przykład w nocy kładliśmy się razem do łózeczka i w ogóle...

Ale napatoczyła się Milenka.Ma nade mną przewagę,bo on się kochał w podstawówce w jej siostrze.Ma same markowe ciuchy,doskonałą figure i w ogóle...pozazdrościła.Zaczęła udawać zaintersowanie Tolkienem,bo Maciek za nim szaleje.I tak powoli się oddalamy,bo Milenka stoi między nami...

Oprócz tego mam przyjaciółkę,Aimee.I ona się przyjaźnila wcześniej z Milenką.Mówi,że to jej klasyczne zagranie i powinnam udawać że mnie to nie obchodzi.Ale mnei to obchodzi!!Tym bardziej,że mi coś tam pikało...albo po prostu się przyzwyczaiłam do męskiego towarzystwa.

I co teraz ?
DameK_17 - Pią 25 Lip, 2003 05:55
Temat postu:
niechce nic mówić ale sądze że nie powinnaś się poddawać i walczyć o niego
Iśka - Pią 25 Lip, 2003 13:43
Temat postu:
Ale podstawowe pytanie jest takie:
Czy Tobie na nim zależy bo na zielonej szkole kładliście się do łóżka i, że jakaśtam Milenka chce ci go "odebrać", czy poprostu zależy ci na nim ?!?

Bo jeżeli Ci na nim zależy tylko dlatego, że Milenka Ci przeszkodziła to z tego nic nie wyjdzie i nie warto się starać Wink .

A jeżeli jesteś pewna, że naprawdę go kochasz, to poprostu powiedz mu to Wink Exclamation ... Wiem, że to tak łatwo powiedzieć, ale napewno by zadziałało !
Bo innego wyjścia nie widzę Wink Smile
Gościówa - Sob 26 Lip, 2003 19:44
Temat postu: miłośc
Jeśli to jest prawdziwa miłośc to przetrwa wszystko. Walcz o niego. Porozmawiaj z nim. Jeśli okaże się że nie chce wrócić lub że cię nie rozumie znaczy że nie masz co z kolesiem gadać...poprostu go sobie odpuść....
xxx7 - Nie 27 Lip, 2003 20:33
Temat postu:
hmm.. ciezka jest Wasza sytuacja.. najpierw musisz zaobserwować, czy Twój przyjaciel interesuje sie Milenką.. jeśli tak, to zawsze musisz mieć nadzieje, że on w końcu przejrzy jej zagrania.. ale radze Ci jedno.. nie obgaduj jej przy nim.. ani nie odgrywaj sie flirtując z innym chłopakiem, bo to tylko pogorszy Waszą sytuację.. Exclamation
Anonymous - Nie 27 Lip, 2003 20:41
Temat postu:
Chyva już jest sprawa rozwichłana?
Kamix - Sro 06 Sie, 2003 18:38
Temat postu:
Musisz walczyc i niepoddawac sie !!! :-)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group