Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - jak to powiedzieć

olgaku - Sob 09 Lip, 2005 11:50
Temat postu: jak to powiedzieć
Jak powiedzieć że go kochasz? On już mi powiedział . A jak ja mu mam to teraz powiedzieć?Jaka jest najlepsza sytuacja , miejsce, czas , słowa itp. Prosze o wszystkie rady
Anonymous - Sob 09 Lip, 2005 12:07
Temat postu:
Moja koleżanka powiedziała to chłopakowi przez GG, choć najlepiej jest się spotkać. Np. pójść na jakiś dłuższy spacer ...
Kinga - Sob 09 Lip, 2005 13:38
Temat postu:
Tak napiszemy Ci instrukcje obsługi słów "Kocham Cie"

To nie ma byc wydukana regułka ... przeciez w kazdej chwili mozesz mu to powiedzieć ...
I to jest wlasnie piekne Razz
Anonymous - Sob 09 Lip, 2005 14:18
Temat postu:
skoro on ci powiedzial,bedziesz miec latwiej.
jak znowu powie 'kocham cie' to ty powiedz 'ja ciebie tez' ;]
aha,i mam nadzieje ze aut orka tematu wie,co to kobieca intuicja i wie jak to wykorzystac w milosci Wink
poprostu wyczaisz ten moment :]
Ma... - Sob 09 Lip, 2005 16:16
Temat postu:
Nie bój sie powiedz wtedy kiedy poczujesz że to właśnie
teraz Smile
Powodzenia biggrin
Nikita - Sob 09 Lip, 2005 16:48
Temat postu:
Jak? Na to nie ma 'przepisu' Smile Nadchodzi ten moment, ta chwila, a z resztą ... możesz po prostu na najbliższym spotkaniu mu to powiedzieć. To nic trudnego, nie powinnaś się wstydzić czy bać, że on źle na to zareaguje, przecież sama napisałaś, że on Ci już to powiedział Smile
Anonymous - Nie 10 Lip, 2005 10:31
Temat postu:
No to jeśli na serio go kochasz to powiesz bez skrupółów, najlepiej w takiej radosnej sytuacji, gdy oboje się cieszycie z czegoś tam, i mu tam mówiwsz, ale wiesz... JA też cię kocham, i robisz buźke Smile. RazzRazzRazzRazzRazzRazzRazzRazzRazz wtedy radocha bedzuie podwojna Razz
Kuba! - Nie 10 Lip, 2005 10:37
Temat postu:
Powiedz mu szczerze "kocham cię", prosto w oczy, np. na jakimś spacerze... Wink
Anonymous - Nie 17 Lip, 2005 20:24
Temat postu: Re: jak to powiedzieć
Moim zdaniem najlepszym miejscem na wyznanie swoich uczuć jest natura czyli park. Jesli chodzi o zacznijcie rozmawiac o was i w tedy mu to powiedz Smile
Anonymous - Nie 17 Lip, 2005 20:30
Temat postu:
Najlepszy jest moment na wyznanie tego uczucia wtedy, gdy czule ze sobą rozmawiacie, gdy czujecie się razem szczęśliwie. Dobrze powiedziała Corny, dobre miejsce w parku. Moim zdaniem najlepsze, bo nie sądzę, żeby w okolicy było coś piękniejszego Neutral
Chyba, ze ktoś mieszka w jakimś ładnym miejscu...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group