Ant0n napisał/a: |
bo Lichenski ![]() |
Francesca napisał/a: | ||
Tak, to jest bardzo wazny powód ![]() Jakbym jeszcze wiedziała, gdzie ten Licheń jest.... |
EU07 napisał/a: |
Koło Konina.
Pomysł uważam za poroniony bo co robić w tym Licheniu? ![]() |
scv napisał/a: | ||
Wierzący to by się modlić mogli, ale reszta to ja nie wiem, czhyba nawracać jedynie ![]() |
Marcia10 napisał/a: |
Słuchajcie, pomyślałąm |
kradziejka napisał/a: | ||
no to nas zaskoczyłaś |
kradziejka napisał/a: |
a ja byłam tam w bazylice i nieżałuje, tyle że zbyt mała miejscowość na zjazd, juz grunwald lepszy;p |
scv napisał/a: |
Ja uważam, że lepsze było by "Psie Pole", zainteresowani historią wiedzą o co chodzi, mieszkańcy Wrocławia również ![]() |
scv napisał/a: |
Też mam taki pogląd na ten temat, ale to nie ja wymyśliłem miejsce zlotu, już ciekawiej by chyba było w mojej rodzinnej miejscowości[kiedyś to nawet łatwo było do mnie dojechać ekspresem "Skarbek", ale niestety albo wyrzucili go z rozkładu, albo zmienili trasę] |
Himitsu napisał/a: |
Łódź jest złem.
To jest inny wymiar, inna rzeczywistość. Kto raz się tam znajdzie, może już nigdy nie powrócić. |
najlepiej to moje Mogilno! Jest tam co zwiedzać - kościółek a dokładnie klasztor - w niedzielę przyjadą tam reliwie św Teresy od dzieciątka Jezus. zapraszam! Ja bede na pewno:D. szczegoly podaje na gg lub pw bo nie moge znlezc strony klasztoru. |
AmazonkAA napisał/a: | ||
eee, tak sie zastanawiam, czy ty chesz zorganizowac zlot, aby wspolnie obajrzec klasztor, czy aby sobie pojsc w jakies fajne miejsce, pogadac, pograc w cos i sie lepiej zapoznac? |
Otwieracz napisał/a: | ||||
Masz coś do oglądania klasztorów? jedno drugiemu nie przeszkadza. |
kaasiiennkaa napisał/a: |
taa.. pomysl [cenzura]... wogole swietna jestes ![]() |
AmazonkAA napisał/a: |
nie mam nic. Jak ktos lubi, to niech oglada.
Ale jak dla mnie to by byla strata czasu, poniewaz nienawidze zwiedziac koscilow, klasztorow, katedr, koscilolkow drewnianych i czego tam jeszcze nie ma. Zawsze jak ide przez ostrow tumski we wrocku, to widze pelno wycieczek niemieckich dla starszych osob i tylko chodza i ogladaja kazdy kosciol po kolei. Jak dla mne to totalna nuda i strata pieniedzy. No ale jak wy lubicie, no to sobie ogladajcie, ja w to nie wnikam. |
Takie coś nie ma prawa zanudzać. |
Nasty napisał/a: |
chyba cie czeka spotkanie sam na sam z marcia.. |
Ombre w Pelerynie napisał/a: | ||
To zależy od tego, co kto uważa za piękne, bo niektórzy będą się ekscytować architekturą, a np. Na widoki gwiazd, czy asteroidów będą jęczeli. |
To już nie są gusta, tylko jełopizacja.
Architektura jest sztuką, która towarzyszyła człowiekowi odkąd nauczył się cokolwiek budować. Choćby (a może głównie?) z tego względu każdy powinien mieć do niej wrodzony pociąg i każdy powinien w jakimś stopniu zwracać na nią uwagę, choćby odruchowo. Nie wyobrażam sobie człowieka, któremu nie podobałaby się jakaś solidnie i estetycznie wykonana budowla. A do takich w większości należą wspomniane wyżej kościoły itp. |
najlepiej to moje Mogilno! Jest tam co zwiedzać - kościółek a dokładnie klasztor - w niedzielę przyjadą tam reliwie św Teresy od dzieciątka Jezus. zapraszam! Ja bede na pewno:D. szczegoly podaje na gg lub pw bo nie moge znlezc strony klasztoru. |
kradziejka napisał/a: |
wszyscy wiedza gdzie to co to, |
Himitsu napisał/a: | ||
Ja nie wiem ;P Proponuję Warszawę. Ale tą w USA. Praktycznie też wszyscy mają równą drogę. ;] |