Dzieci OnLine

O Forum - Zlot inny niz wszystkie

Marcia10 - Pon 04 Lip, 2005 11:59
Temat postu: Zlot inny niz wszystkie
Słuchajcie, pomyślałąm sobie, że możemy urządzic maly zlocik. W jakiejś miejscowości mniej wiecej w centrum Polski. Np. w Licheniu. Macie inne propozycje miejsc? CZejkam.Piszcie co o tym sadzicie.
nasty_girl - Pon 04 Lip, 2005 12:03
Temat postu:
o wow. takich tematow bylo juz pelno. wiec orginalna nie jestes.. znajdz tamte tematy i zobaczysz jak wygladaja sprawy organizacyjne takiego zlotu.. i zrozumiesz ze to nie wypali.. i nie ma sensu zakladac kolejnego takiego tematu..
Anonymous - Pon 04 Lip, 2005 12:36
Temat postu:
O_o zaskoczyłaś mnie tym tematem....
Napewno nie wypali, gwarantuje Ci to
.. i to nie jest zlot inny niż wszystkie
Francesca - Pon 04 Lip, 2005 12:42
Temat postu:
A czym, niby, według Ciebie miałby się wyróżniać ten zlot, że aż go innym niż wszystkie nazwałaś? Rolling Eyes
Anonymous - Pon 04 Lip, 2005 13:27
Temat postu:
bo Lichenski Laughing
Naomi - Pon 04 Lip, 2005 13:55
Temat postu:
Shocked Normalnie zaskoczyłaś mnie totalnie Neutral
Francesca - Pon 04 Lip, 2005 14:16
Temat postu:
Ant0n napisał/a:
bo Lichenski Laughing

Tak, to jest bardzo wazny powód Wink
Jakbym jeszcze wiedziała, gdzie ten Licheń jest....
Anonymous - Pon 04 Lip, 2005 14:41
Temat postu:
Poszukaj na liście Kościelnej, na pewno będzie jako sanktuarium.
Elly - Pon 04 Lip, 2005 15:29
Temat postu:
Łął , zaskoczyłas mnie Rolling Eyes takeigo tematu chyba jeszce nie było Shocked Głupek

Mówie cio na wstępie tak jak wielu innych ze to napewnie nie wypali Podskakuję
opętana - Pon 04 Lip, 2005 19:31
Temat postu:
Licheń nie jest w centrum Polski, jak już to mniej więcej Łódź. Nastepnym razem jak bedziesz proponowac to spójrz na mape ;]
EU07 - Pon 04 Lip, 2005 20:13
Temat postu:
Francesca napisał/a:
Ant0n napisał/a:
bo Lichenski Laughing

Tak, to jest bardzo wazny powód Wink
Jakbym jeszcze wiedziała, gdzie ten Licheń jest....

Koło Konina.
Pomysł uważam za poroniony bo co robić w tym Licheniu? Neutral
Akacja12 - Pon 04 Lip, 2005 20:20
Temat postu:
Buahaha. Czemu inny niż wszystkie ? ;]
bo Ty tam będziesz ? Wink
Anonymous - Pon 04 Lip, 2005 20:32
Temat postu:
EU07 napisał/a:
Koło Konina.

Wierzący to by się modlić mogli, ale reszta to ja nie wiem, czhyba nawracać jedynie Razz
EU07 - Pon 04 Lip, 2005 20:33
Temat postu:
scv napisał/a:
EU07 napisał/a:
Koło Konina.

Wierzący to by się modlić mogli, ale reszta to ja nie wiem, czhyba nawracać jedynie Razz

Eeee bez sensu. Jak zlot to zlot - podstawa to dużo porozmawiać Laughing Na modlitwę można jechać samemu...
Anonymous - Pon 04 Lip, 2005 20:35
Temat postu:
Też mam taki pogląd na ten temat, ale to nie ja wymyśliłem miejsce zlotu, już ciekawiej by chyba było w mojej rodzinnej miejscowości[kiedyś to nawet łatwo było do mnie dojechać ekspresem "Skarbek", ale niestety albo wyrzucili go z rozkładu, albo zmienili trasę]
Anonymous - Pon 04 Lip, 2005 20:41
Temat postu: Re: Zlot inny niz wszystkie
Marcia10 napisał/a:
Słuchajcie, pomyślałąm

no to nas zaskoczyłaś
Anonymous - Pon 04 Lip, 2005 20:45
Temat postu: Re: Zlot inny niz wszystkie
kradziejka napisał/a:
Marcia10 napisał/a:
Słuchajcie, pomyślałąm

no to nas zaskoczyłaś

No wiesz, w tym wieku, myślenie staje się czynnością normalną, za to w pewnym wieku, na pewien okres się tą zdolność niestety traci.
Anonymous - Pon 04 Lip, 2005 22:10
Temat postu:
Uaa!
Czemu zakladacie z gory, ze nie wypali? To ze X nie bedzie nie znaczy, ze zlot nie wypali.
W sumie wakacje to dobry czas na zloty... ale robta co chceta.
Poza tym malo kto wie, gdzie jest Lichen... bo to wiocha chyba... niem?
I nie wiem co w tym zlocie takiego innego. Razz
Shaleniec - Pon 04 Lip, 2005 22:44
Temat postu:
heh.. bylam w licheniu przejazdem i to jets najnudniejsza wiochha na świecie.. na dodatek wszedzie tma sie szlajają jakies podejrzane osobniki Razz (czyt. PIELGRZYMI!!)
Anonymous - Pon 04 Lip, 2005 22:45
Temat postu:
a ja byłam tam w bazylice i nieżałuje, tyle że zbyt mała miejscowość na zjazd, juz grunwald lepszy;p
Anonymous - Pon 04 Lip, 2005 22:51
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
a ja byłam tam w bazylice i nieżałuje, tyle że zbyt mała miejscowość na zjazd, juz grunwald lepszy;p

Ja uważam, że lepsze było by "Psie Pole", zainteresowani historią wiedzą o co chodzi, mieszkańcy Wrocławia również Razz
panienka_wierzba - Pon 04 Lip, 2005 23:21
Temat postu:
o
na grunwald chetnie ; )
Anonymous - Wto 05 Lip, 2005 00:14
Temat postu:
scv napisał/a:
Ja uważam, że lepsze było by "Psie Pole", zainteresowani historią wiedzą o co chodzi, mieszkańcy Wrocławia również Razz
Ja nie jestem z Wrocławia i sie nie interesuje ale wiem co to Psie Pole Razz
Najlepsze miejsce na spotkanie to Kaufland w Hajnówce, ludzie z Hajny potwierdzą Wink
Anonymous - Wto 05 Lip, 2005 01:06
Temat postu:
Najlepszy Kircholm, ot co!
Niestety zdaje się za granicą.
EU07 - Wto 05 Lip, 2005 07:35
Temat postu:
scv napisał/a:
Też mam taki pogląd na ten temat, ale to nie ja wymyśliłem miejsce zlotu, już ciekawiej by chyba było w mojej rodzinnej miejscowości[kiedyś to nawet łatwo było do mnie dojechać ekspresem "Skarbek", ale niestety albo wyrzucili go z rozkładu, albo zmienili trasę]

Skarbek to kiedyś na Gliwice jechał?
Marcia10 - Wto 05 Lip, 2005 14:02
Temat postu:
napisalam ,,zlot inny niz wszystkie " bo myslalam (chyba ze zle doczytalam to juz moja wina) bo np. byl temat ,,zlot na podlasiu" to ja myslalam ze tam spotykaja sie osoby tylko z podlasia. ale sie mylilam to przepraszam za moj blad. A dlatego mysle ze mozemy sie spotkac w Licheniu, bo to jest mniej wiecej w centrum polski( www.pilot.pl ) a w ogole to miejsce jest najczesciej odwiedzane przez ludzi a nie np. takie Wylatowo chociaz to tez dobry pomysl ale co bedziemy robic? - gapic sie na jakies kolka ktore wyoral Tajemniczy Kosiarz?
Kinga - Wto 05 Lip, 2005 14:35
Temat postu:
Nie no prosze bardzo ale z calym szacunkiem Marcia watpie ze udałoby CI sie zorganizować zlot :/

tematów o Zlocie bylo mnóstwo od poprzednich wakacji snute sa plany

Prosze bardzo najbardziej aktualny temat o wakacyjnym zlocie ... http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=7136 = =
nasty_girl - Wto 05 Lip, 2005 16:43
Temat postu:
taa czeste miejsce wycieczek.. hmmm wszczyscy co niedziele jezdzimy do lichenia Neutral
opętana - Wto 05 Lip, 2005 17:39
Temat postu:
Ta, mniej wiecej w centrum Polski. Ehe ;P Hmm zamknijcie lepiej ten temat bo ta dyskusja chyba do niczego nas nie doprowadzi ;P a zlot pewno sie nie odbędzie.
Chesterka - Sro 06 Lip, 2005 14:45
Temat postu:
Po środku Polski jest dokładnie miejscowość Piątek, ale to o ile mi wiadomo też jest jakaś wiocha ;P (jak cała Polska zresztą, ale to nie do tego tematu ;P). Możemy się spotkać w Łodzi biggrin Wtedy ja przyjdę ;P Ale pewnie pojawią się 2 - 3 osoby i cały to będzie zlot ;P
Kinga - Sro 06 Lip, 2005 14:47
Temat postu:
Nie nie łodź nie ... Łódź dla mnie to taki polski Apartheid a zdania nie zmienie
Chesterka - Sro 06 Lip, 2005 15:00
Temat postu:
Łódź! Łódź! Łódź! ;P
Kinga - Sro 06 Lip, 2005 15:10
Temat postu:
No to mnie nie bedzie napewno
Anonymous - Sro 06 Lip, 2005 15:37
Temat postu:
Łódź jest złem.
To jest inny wymiar, inna rzeczywistość. Kto raz się tam znajdzie, może już nigdy nie powrócić.
Kinga - Sro 06 Lip, 2005 15:38
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Łódź jest złem.
To jest inny wymiar, inna rzeczywistość. Kto raz się tam znajdzie, może już nigdy nie powrócić.

Niestety masz racje Razz
Anonymous - Sro 06 Lip, 2005 15:42
Temat postu:
Jakie niestety...
Niestety można byłoby mówić, gdyby dla Łodzi był jeszcze jakiś ratunek. Ale już nie ma. Tak więc stwierdzenie "niestety" podchodzi już pod herezję Razz
Anonymous - Sro 06 Lip, 2005 17:23
Temat postu:
Znowu ta Lodz..
Marcia10 - Sro 06 Lip, 2005 19:16
Temat postu:
najlepiej to moje Mogilno! Jest tam co zwiedzać - kościółek a dokładnie klasztor - w niedzielę przyjadą tam reliwie św Teresy od dzieciątka Jezus. zapraszam! Ja bede na pewno:D. szczegoly podaje na gg lub pw bo nie moge znlezc strony klasztoru.
Ombre w Pelerynie - Sro 06 Lip, 2005 19:29
Temat postu:
Na upartego, mógłbym zgodzić się na Mogilno. Dlaczego? Bo w sumie ten dystans rowerkiem bym pokonał w 1,5 godzinki=]... no może 2Razz
Elun - Sro 06 Lip, 2005 20:37
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
najlepiej to moje Mogilno! Jest tam co zwiedzać - kościółek a dokładnie klasztor - w niedzielę przyjadą tam reliwie św Teresy od dzieciątka Jezus. zapraszam! Ja bede na pewno:D. szczegoly podaje na gg lub pw bo nie moge znlezc strony klasztoru.

eee, tak sie zastanawiam, czy ty chesz zorganizowac zlot, aby wspolnie obajrzec klasztor, czy aby sobie pojsc w jakies fajne miejsce, pogadac, pograc w cos i sie lepiej zapoznac?
Anonymous - Czw 07 Lip, 2005 01:03
Temat postu:
AmazonkAA napisał/a:
Marcia10 napisał/a:

eee, tak sie zastanawiam, czy ty chesz zorganizowac zlot, aby wspolnie obajrzec klasztor, czy aby sobie pojsc w jakies fajne miejsce, pogadac, pograc w cos i sie lepiej zapoznac?

Masz coś do oglądania klasztorów? jedno drugiemu nie przeszkadza.
Elun - Czw 07 Lip, 2005 09:17
Temat postu:
Otwieracz napisał/a:
AmazonkAA napisał/a:
Marcia10 napisał/a:

Masz coś do oglądania klasztorów? jedno drugiemu nie przeszkadza.

nie mam nic. Jak ktos lubi, to niech oglada.
Ale jak dla mnie to by byla strata czasu, poniewaz nienawidze zwiedziac koscilow, klasztorow, katedr, koscilolkow drewnianych i czego tam jeszcze nie ma. Zawsze jak ide przez ostrow tumski we wrocku, to widze pelno wycieczek niemieckich dla starszych osob i tylko chodza i ogladaja kazdy kosciol po kolei. Jak dla mne to totalna nuda i strata pieniedzy.
No ale jak wy lubicie, no to sobie ogladajcie, ja w to nie wnikam.
nasty_girl - Czw 07 Lip, 2005 11:34
Temat postu:
Ombre w Pelerynie no to jesli masz zamiar pojechac chyba cie czeka spotkanie sam na sam z marcia..

ja bym nie odmowilam Razz
Marcia10 - Czw 07 Lip, 2005 14:13
Temat postu:
Amazonka, moze byc to i to. No, mówiłam, że zawsze znajde jakies miejsce. Tylko jak już sie wszyscy zjada to troche bede glupio wygladac - taka mala( na dodatek niska) wsrod okolo no chyba z 50 wiez aifla( czyli pozostali forumowicze). Ale pomysl niezly co?
Marcia10 - Czw 07 Lip, 2005 14:18
Temat postu:
Amazonka, moze byc to i to. No, mówiłam, że zawsze znajde jakies miejsce. Tylko jak już sie wszyscy zjada to troche bede glupio wygladac - taka mala( na dodatek niska) wsrod okolo no chyba z 50 wiez aifla( czyli pozostali forumowicze). Ale pomysl niezly co?
kaasiiennkaa - Czw 07 Lip, 2005 15:48
Temat postu:
taa.. pomysl [cenzura]... wogole swietna jestes Confused bosz... czemu jeste staka zalosna? ciekawe skad bys wziela 50 osob... i tak nikt nie przyjdzie nawet nie masz o czym marzyc... kurde i zakonczmy juz ten temat!
Marcia10 - Czw 07 Lip, 2005 15:56
Temat postu:
kaasiiennkaa napisał/a:
taa.. pomysl [cenzura]... wogole swietna jestes Confused bosz... czemu jeste staka zalosna? ciekawe skad bys wziela 50 osob... i tak nikt nie przyjdzie nawet nie masz o czym marzyc... kurde i zakonczmy juz ten temat!

Nie rozumiem cie. Raz mowisz ze jestem swietna raz ze zalosna i to naet zaraz obok siebie! Tez cie nie rozumiem. Shocked - roie tak jak widze ze napisalas jakis post. to 50 to tylko przyklad. Kobito popatrz do tylu to zobaczysz - mowily nie ktore osoby ze moga przyjechac. A ombre, gdzie mieszkasz?
nasty_girl - Czw 07 Lip, 2005 16:07
Temat postu:
ale 50 na pewno nie <lol>

a co do tego ze mowila ze raz jestes swietna a raz zalosna to:

IRONIA [łac. < gr.]: sprzeczność między dosłownym znaczeniem wypowiedzi — pozorną akceptacją jakiegoś poglądu, a jej istotnym sensem — świadomie ukrytą negacją;
Anonymous - Czw 07 Lip, 2005 18:26
Temat postu:
AmazonkAA napisał/a:
nie mam nic. Jak ktos lubi, to niech oglada.
Ale jak dla mnie to by byla strata czasu, poniewaz nienawidze zwiedziac koscilow, klasztorow, katedr, koscilolkow drewnianych i czego tam jeszcze nie ma. Zawsze jak ide przez ostrow tumski we wrocku, to widze pelno wycieczek niemieckich dla starszych osob i tylko chodza i ogladaja kazdy kosciol po kolei. Jak dla mne to totalna nuda i strata pieniedzy.
No ale jak wy lubicie, no to sobie ogladajcie, ja w to nie wnikam.

Nuda?
Praktycznie każdy kościół, katedra, klasztor to perełka architektury.
Takie coś nie ma prawa zanudzać.
Ombre w Pelerynie - Czw 07 Lip, 2005 19:51
Temat postu:
Himitsu napisał/a:

To zależy od tego, co kto uważa za piękne, bo niektórzy będą się ekscytować architekturą, a np. Na widoki gwiazd, czy asteroidów będą jęczeli.
Nasty napisał/a:
chyba cie czeka spotkanie sam na sam z marcia..

Ja tylko wyraziłem swoje poparcie apropos miejsca;) A na chęci do zlotów jeszcze przyjdzie czas=)
Anonymous - Czw 07 Lip, 2005 20:52
Temat postu:
Ombre w Pelerynie napisał/a:
Himitsu napisał/a:

To zależy od tego, co kto uważa za piękne, bo niektórzy będą się ekscytować architekturą, a np. Na widoki gwiazd, czy asteroidów będą jęczeli.

Uważam, że architektura jest jedną z nielicznych rzeczy, która powinna podobać się każdemu. Owszem, wszystkich zachwycać nie musi, ale każdy znajdzie tam coś dla siebie, jakiś element który go zainteresuje.
Ombre w Pelerynie - Czw 07 Lip, 2005 21:11
Temat postu:
Ja też podziwiam często, acz musisz zauważyć, iż z młodzierzy robi się "rozziomowany tłum", którego już nie intteresują takie rzeczy. Po prostu... każdy ma swoje gusta.
Anonymous - Czw 07 Lip, 2005 21:21
Temat postu:
To już nie są gusta, tylko jełopizacja.
Architektura jest sztuką, która towarzyszyła człowiekowi odkąd nauczył się cokolwiek budować. Choćby (a może głównie?) z tego względu każdy powinien mieć do niej wrodzony pociąg i każdy powinien w jakimś stopniu zwracać na nią uwagę, choćby odruchowo.
Nie wyobrażam sobie człowieka, któremu nie podobałaby się jakaś solidnie i estetycznie wykonana budowla. A do takich w większości należą wspomniane wyżej kościoły itp.
Anonymous - Czw 07 Lip, 2005 22:13
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
To już nie są gusta, tylko jełopizacja.
Architektura jest sztuką, która towarzyszyła człowiekowi odkąd nauczył się cokolwiek budować. Choćby (a może głównie?) z tego względu każdy powinien mieć do niej wrodzony pociąg i każdy powinien w jakimś stopniu zwracać na nią uwagę, choćby odruchowo.
Nie wyobrażam sobie człowieka, któremu nie podobałaby się jakaś solidnie i estetycznie wykonana budowla. A do takich w większości należą wspomniane wyżej kościoły itp.

ee pieprzysz bez sensu ;/ nie kazdy musi sie podniecac architektura... Tak samo jak nie kazdemu musi sie podobac Mona Lisa czy Pan Tadeusz...
Anonymous - Czw 07 Lip, 2005 22:17
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:

ty bedziesz więc nas nie będzie
proste???

osobiście obstawiam wawe, większość ma tak samo daleko, duże miasto nie bedzie textów że to wiocha [chociaż tak uważam ale mniejsza], jest gdzie iść wszyscy wiedza gdzie to co to,
Anonymous - Pią 08 Lip, 2005 18:31
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
wszyscy wiedza gdzie to co to,

Ja nie wiem ;P

Proponuję Warszawę. Ale tą w USA. Praktycznie też wszyscy mają równą drogę. ;]
Chesterka - Pią 08 Lip, 2005 18:33
Temat postu:
Łodź! Łódź! Łódź Łódź Łódź!!! biggrin
Anonymous - Pią 08 Lip, 2005 19:23
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
kradziejka napisał/a:
wszyscy wiedza gdzie to co to,

Ja nie wiem ;P

Proponuję Warszawę. Ale tą w USA. Praktycznie też wszyscy mają równą drogę. ;]
którą ...jest ich 49
Anonymous - Pią 08 Lip, 2005 19:52
Temat postu:
Łał... wiedziałem, że jest ich kilka, ale nie że aż tyle O_o
Karolina(KINA) - Pią 07 Paź, 2005 20:03
Temat postu: ej..
ej...dziewczyna chciała dobrze...nie zlinczujcie jej za to.Wam napewno tez się zdarza nie myśleć, nie? Rolling Eyes he,he,he Laughing .
Anonymous - Pią 07 Paź, 2005 20:05
Temat postu:
temat o zeszłorocznym zjeździe przeterminowany
zamykam
Karolina(KINA) - Pią 07 Paź, 2005 20:05
Temat postu:
w USA?? Raaaaany.....ale pomysł dobry Laughing

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group