Dzieci OnLine

O Forum - Moderator ???

I¶ka - Pon 16 Cze, 2003 16:45
Temat postu: Moderator ???
Jak mozna zostać moderatorem ???

Prosze o dopowiedĽ w dużym skrócie (nie wiem jakie "u")
yenk - Pon 16 Cze, 2003 19:45
Temat postu:
To pytanie było zadawane wiele razy. Wystarczy użyć opcji szukaj
Anonymous - Sro 18 Cze, 2003 15:25
Temat postu:
Ja nie znalazłam nic, a może Ľle szukałam. Też chciałam zadać to pytanie, więc proszę o odpowiedĽ kogo¶ bardziej do¶wiadczonego.
Marcinek - Sro 18 Cze, 2003 17:31
Temat postu:
To może ja wam powiem, jak zostałem moderatorem Wink.
Pewnego pięknego dnia wpadł mi do głowy pomysł, że przydałoby się tutaj forum o grach komputerowych. Napisałem o tym do ToJa i dodałem, że ja chętnie zostałbym moderatorem tego forum i z góry podziękowałem, no i ToJa się zgodziła i wszyscy żyli długo i szczę¶liwie...
yenk - Sro 18 Cze, 2003 17:34
Temat postu:
koral mówi dobrze...
I¶ka - Nie 22 Cze, 2003 21:39
Temat postu:
Dlaczego, skoro jestem moderatorem forum "Diddl i Nici" nie mogę wej¶ć na forum "Przyjaciele", gdzie mog± wchodzić tylko moderatorzy ?
Marcinek - Pon 23 Cze, 2003 12:31
Temat postu:
I¶ka napisał/a:
Dlaczego, skoro jestem moderatorem forum "Diddl i Nici" nie mogę wej¶ć na forum "Przyjaciele", gdzie mog± wchodzić tylko moderatorzy ?

Przypuszczam, że to forum nie dla wszystkich moderatorów, ale dla Przyjaciół ToJi (jak się odmienia ten nick?).
ToJa - Pon 23 Cze, 2003 15:50
Temat postu:
Koral napisał/a:
I¶ka napisał/a:

Przypuszczam, że to forum nie dla wszystkich moderatorów, ale dla Przyjaciół ToJi (jak się odmienia ten nick?).

Masz rację Koral:)
I¶ka to nie jest forum dla moderatorów. Nikt z tego forum nie ma tam dostępu. To prywatne forum dla rodziny i przyjaciół, którzy mieszkaj± w innym mie¶cie niż ja. To takie tam prywatne rozmówki...
Marcinek - Pon 23 Cze, 2003 16:04
Temat postu:
ToJa napisał/a:
Masz rację Koral:)

Jak zwykle Razz

P.S To oczywi¶cie nie jest na poważnie Razz
deg - Pon 23 Cze, 2003 19:14
Temat postu:
Wła¶nie przeczytałem opis:
Cytat:
Tylko najbliżsi przyjaciele

Fajnie być Twoim najbliższym przyjacielem biggrin

SMOn: Schowaj to forum tak, aby go nikt nie widział. Czego oczy nie widz±, tego sercu nie żal Wink
Anonymous - Pon 23 Cze, 2003 19:27
Temat postu:
deg napisał/a:
Wła¶nie przeczytałem opis:
Cytat:
Tylko najbliżsi przyjaciele

Fajnie być Twoim najbliższym przyjacielem biggrin

SMOn: Schowaj to forum tak, aby go nikt nie widział. Czego oczy nie widz±, tego sercu nie żal Wink

A to niespodzianka - zguba się znalazła Wink
I¶ka - Wto 24 Cze, 2003 20:29
Temat postu: tylko moderatorzy mog± czytać tematy na tym forum :D
Aaaa Surprised , to takie buty biggrin !!! Ale jak się wchodzi to pisze "Przepraszamy, ale tylko moderatorzy mog± czytać tematy na tym forum". Trochę mnie to zmyliło biggrin biggrin biggrin !!!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group