Dzieci OnLine

Komórki - Simplus

Shaleniec - Sob 02 Lip, 2005 08:32
Temat postu: Simplus
czy ktos mi powie w jaki sposob mozna w Simplusie sprawdzac stan konta? bo ja do tje pory sprawdzalam w taki sposob, ze w menu szukalam, ale ten sposob jest baaardzo zly bo nie pokazuje aktualnego stna konta, tylko jakis taki opuzniony, czasmai nie odejmuje kasy i w ogole jakos dziwacznie jest:/ moze powiecie na jaki numer trzeba zadzownic zeby sprawdzic stan konta???
Anonymous - Sob 02 Lip, 2005 12:03
Temat postu:
Ja nie mam Simplusa ale u mojago braciaka to wyświetla się poprostu coś tam
Milego dnia
3.67PLN
opętana - Sob 02 Lip, 2005 14:00
Temat postu:
Stan konta w Simplusie podawany jest na bieżąco na wyświetlaczu telefonu, lub w aparatach, które nie maja takiej opcji w menu liczników np. pozostały kredyt.
Tak mi sie wydaje ;]
kaasiiennkaa - Sob 02 Lip, 2005 16:00
Temat postu:
tak wlasnie zgadzam sie z opetana :] stan konta wyswietla sie na ekranie a w telefonach gdzie takiej opcji nie ma w menu musisz poszukac pozostaly kredyt. nie moze to byc opoznione. no chyba ze dostalas smsa (oplata za wyslane SMS i MMS, wylacz i wlacz tel) i nie wylaczylas telefonu i ponownie go nie wlaczylas, no to rzeczywiscie stan konta jest inny. :]
nasty_girl - Pon 04 Lip, 2005 10:08
Temat postu:
a nie ma automatycznego biora obslugi? jesli tak to posluchaj i moze bedzie tez opcja stan konta ;p
Marcia10 - Pon 04 Lip, 2005 12:09
Temat postu:
U mnie w rodzinie wszyscy maja z Simplusa i wyswietla nam sie ile mamy kasy na koncie na tym ekraniku przed menu( no, na glownym oknie). Jesli masz na abonament, to pewno dostajesz taka gazetke i tam pisza w pomaranczowej ramce poszczegolne opcje np. zmiana taryfy, dodani do swojakow itp. i tam masz podamy numer na ktory dzwonic. Poszukaj może tam bedzie jak sprawdzac stan konta. A jesli nie to (mialam tak w ericcsonie) szukaj w poszcegolnych tematach w komie podtematu ,,LIMIT". Kliknij tam i pokaze ci ile masz kasy na koncie.
P.s. sorki nie masz na abonament bo by ci kasy nnie liczylo ale moze ktos z rodzinki ma?
TomcioMag - Wto 05 Lip, 2005 00:44
Temat postu:
ee no w simplusie to to troche gupie jest ze nie mozna sprawdzic tego AKTUALNEGO stanu konta... bo to co pokazuje na wyswietlaczu to jest takie pouzniooooooooooooooooone bardzo Razz np patrze sobie ze mam 10 zł ... napisze sms'a do koelgi i tu patrze o 6 z kawałekim ... O_o
Marcia10 - Wto 05 Lip, 2005 13:41
Temat postu:
Nie wiem jak u innych ale u mnnie jest tak ze co iles smsow przychodzi oplata. mam wtedy wylaczyc telefon i znow go wlaczyc. Na wyswietlaczu pojawia sie kasa juz po oplacie. Najczęsciej oplata to 2-3 zl.
panienka_wierzba - Wto 05 Lip, 2005 17:08
Temat postu:
mialam dobrze na poprzednim telefonie
3510i
teraz mam 6020
(nokie) i nie wiem jak mam sprawdzic stan konta. nie da sie.. (mam PlusMix) a na ekraniku nic mi sie nie wyswietla
how?
Marcia10 - Pią 08 Lip, 2005 12:15
Temat postu:
Poszukaj w Ustawieniach podtematu LIMIT a tam dopiero klikniij to ci pokaze. A jak w ustawieniach nie bedize to szukaj w kazdym innym temacie.
panienka_wierzba - Sob 09 Lip, 2005 10:32
Temat postu:
bo ja tego nieby nie robiłam
nie no facet w punkcie powiedział że mój telefon jest niekompatybilny z telefonami na karte
i [cenzura]
Marcia10 - Pią 19 Sie, 2005 13:55
Temat postu:
Sprzedaj i kup nowy. Chyba nie masz innego wyboru jesli chcesz sprawdzac limit

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group