Moda, Uroda, Wygląd - Wakacje, woda i kostiumy kapielowe ;)))) kaasiiennkaa - Wto 28 Cze, 2005 15:42 Temat postu: Wakacje, woda i kostiumy kapielowe ;))))
chcialabym wiedziec jakie macie kostiumy kapielowe:) i czy znacie jakies fajne stronki z roznymi takimi strojami Anonymous - Wto 28 Cze, 2005 17:43 Temat postu:
Mam tylko typowo pływacki strój kąpielowy Areny... innych brak
Ostatnio widziałam fajne stroje w Bravo Girl i powinny być tyż w Avanti choć pewna nie jestem..
A 50 zł za bikini to wcale nie jest duzo! Chesterka - Wto 28 Cze, 2005 22:44 Temat postu:
Ja mam taki jakiś... czarne bikini :] Kosztował hmm... niepamiętam ile ;P Coś tam... nie, nie wiem ;P
Stokrotka napisał/a:
Ostatnio widziałam fajne stroje w Bravo Girl
opętana - Wto 28 Cze, 2005 23:35 Temat postu:
o te bravo girl to chyba chodzi ze w srodku były przedstawione stroje. Nie wiem ;p
ja mam niebieski strój 2-czesciowy. Dół takie jakieś spodenki a góra hmm jak od bikini ;p Mroczny_jogurt - Sro 29 Cze, 2005 00:59 Temat postu:
ja mam zwykly stoj ;p wlasnie z usztywniania miseczka i tymi wkladkami ktore moja droga nie sluza to optycznego powiekszania biustu, tylko do jego podnoszenia ;/ z placilam chyba 80zl
kostiumy powinny byc na kazdej stronie z bielizna nasty_girl - Sro 29 Cze, 2005 07:53 Temat postu:
no wlasnie w tym problem ze narazie stroju nie mam.. i nie wiem czy bede sie meczyc z szukaniem.. mam zawsze problem z kupieniem bo jak jest gora dobra to dol jak dla jakies starej grubej baby wielki a jak dol jest dobry to gora duzo za mala.. w new yorkerze i cubusie sa ze se mozna dopierac ale tam tez nie pomysleli ze ktos moze miec wiekszy rozmiar niz b.. wrr Shaleniec - Sro 29 Cze, 2005 07:59 Temat postu:
ja mam bikini... owy kostium kąpielowy ma kolor granatowo-zólty ^_^ Akacja12 - Sro 29 Cze, 2005 12:20 Temat postu:
Mam bikini, niebieskie, ładne, nieusztywaniane ;] weroskaaa - Pon 01 Maj, 2006 14:52 Temat postu:
ja mam zolto niebieski taki w paseczki kolorowe
pozdrawiam Gdulcia - Czw 25 Maj, 2006 20:45 Temat postu:
Ja muszę sobie kupić Mama kupiła sobie granatowy, a mi oddała swój czerwony.
Po 1. Mam białą skórę i jest straszny kontrast.
Po 2. Góra jest tak niestabilna, że przy większym skoku ląduje mi na twarzy
Po 3. jest przy niej milion sznurków , które zawsze mi się plączą.
Po 4. Moja mama ma blizny po cesrace i kupuje sobie bardzo wysokie majtki, a ja wyglądam w nich, jakbym miała 2 razy większy tyłek (który nawet przy normalnych majtkach jest dość duży )
Trzeba zainwestowac w nowy strój. Zwłaszcza, że moje plany dotyczące odchudzania w wakacje zawierają sporą ilość czasu spędzonego na basenie. ewamarchewa - Nie 31 Gru, 2006 17:14 Temat postu:
Ja mam brązowy z żółtymi dodatkami. Dwuczęściowy, nieusztywniany. Almycha - Wto 22 Maj, 2007 19:59 Temat postu:
proponuje abys zobaczyla na allegro jak chcesz kupic . Ja od roku chodze i szukam jakiegos bikini i znalesc nie moge nasty_girl - Wto 22 Maj, 2007 20:43 Temat postu:
allegro to nie najlepszy pomysł w tym wypadku Nikita - Wto 22 Maj, 2007 21:35 Temat postu:
Temat z 2005 r. - blokuję.