PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Chłopacy olgaku - Pon 27 Cze, 2005 16:44 Temat postu: Chłopacy
Jak chłopacy się powinni zachowywać żeby okazać dziewczynie że im na niej zależy . Co powinni robić
? Proszę o odpowiedzi Anonymous - Pon 27 Cze, 2005 16:47 Temat postu:
Hmm... uśmiechać się, dobrze sie dogadywać, pomagać dziewczynom i wiele innych cech ale o tym w nastepnym odcinku
Powinnaś wiedzeć jak zakochani chłopcy się zachowuja.. nie widzą świata po za to jednyna itd. Nikita - Pon 27 Cze, 2005 17:07 Temat postu:
Sam tytuł mnie powalil, no ale juz dobra ...
yy ... na pewno chłopak, któremu zalezy na jakiejś dziewczynie powinien robić wszystko aby w jego towarzystwie, jej partnerka czuła się b. dobrze [haah ... bez aluzji xP]
Wszędzie i o każdej porze być do jej dyspozycji
yyy ... zabierac ją na romantyczne wypady, np. do parku, zapraszac gdzies, np. do kina, i po prostu chcieć spędzać z nią każdą wolną chwilę ... zagadywac na przerwie szkolnej [wiem, ze to nie na czasie] No i pod jakimś pretekstem [np. pozyczenia zeszytów] rozmawiać, uśmiechać się etc. Shana - Pon 27 Cze, 2005 17:11 Temat postu:
alez banalny temat chłopak powinien być w stosunku do dziewczyny miły, "kochany" (że tak to nazwe) etc to chyba z resztą oczywiste. nie wiem co chciałaś dokładnie otrzymac w odpowiedzi, bo uważam, że to proste Anonymous - Wto 28 Cze, 2005 12:54 Temat postu:
Powinien jej kupić proshe najlepiej czerwone z żółtym napisem kocham Cię Shaleniec - Wto 28 Cze, 2005 13:20 Temat postu:
opiekowac sie dziewczyna, nigdy jej nei zostawiac w potrzebie, mowic jej ze sie kocha, itd. itp. Shana - Wto 28 Cze, 2005 22:36 Temat postu:
widzę, że jesteś kobietą, więc nie martw się - wyczujesz (kobieca intuicja ), gdy chłopak bedzie chciał okazać, że mu na tobie zależy Shaleniec - Sro 29 Cze, 2005 08:18 Temat postu:
oj nie zawsze.. jakos tka zauwazylam, ze dla osob ktore znajduja sie clakiem z boku latwiej zauwazyc to, ze ktos sie komus podoba, niz dla samej osoby podobajacej sie.. Shana - Sro 29 Cze, 2005 12:54 Temat postu:
no właściwie to tak, sama też to zauważyłam, ze jeśli chłopakowi podoba cię jakaś dziewczyna, łatwiej jest to zauwazyć osobie " z boku"... Natka - Sro 29 Cze, 2005 20:54 Temat postu:
Niestety, większość chłopaków (przynajmniej tych co znam) nie umie okazać, że zależy im na dziewczynie, albo są nieśmiali Ale mam nadzieję, że z wiekiem im się to zmieni. A jak się powinien zachowywać jest już wcześniej opisane. Pożycza zeszyty od Ciebie, zagaduje przy każdej nadarzającej się okazji, prosi o pomoc w lekcjach, pomaga w potrzebie, prawi komplementy, co chwilę spogląda na Ciebie (a jak się spotkają wasze spojrzenia, to zmieszany patrzy w inną stronę), itp. Sebo - Czw 30 Cze, 2005 06:35 Temat postu: Re: Chłopacy
olgaku napisał/a:
Jak chłopacy się powinni zachowywać żeby okazać dziewczynie że im na niej zależy . Co powinni robić
? Proszę o odpowiedzi
może napisz czy chodzi Ci o dziewczyne stanu wolnego czy taką z którą już chłopak jest:P olgaku - Czw 30 Cze, 2005 09:45 Temat postu:
o dziewczynę stanu wolnego której wyznał miłość i która nie wie co czuje do niego Shaleniec - Czw 30 Cze, 2005 09:52 Temat postu:
jelsi wyznal milosc to chyba wiadomo, ze mu na dziewcyznie zalezy.. ;p nasty_girl - Czw 30 Cze, 2005 10:17 Temat postu:
shaleniec czytaj uwaznie.. to dziewczyna nie wie co czuje..