Cytat: |
Słuchajcie, Marcia10 (czyli ja ocz.) to nie jest jakaś *ciach* 10 latka(juz 11) co jest jakims mamisynkiem, lizusem itp. Wręcz odwrotnie. |
Stokrotka napisał/a: |
A może on a niechce sobie zmienić nicku z 10 na 11 ? ![]() |
no widisz.. powinnam byc detektywem:d nic przedemnie sie nie ukryje.. no a co do kreskowiki.. no wiesz 11 letnim dziewczynka nie wypada ogladac tego samo co 10 letnim.. jescze by sie kolezanki smialy.. trzeba ogladc cos powazniejszego:d np to co ma w avie zamiasat agentek:)
|
z tego wychodzi uwazanie, ze jesli ktos jest starszy to jest bardziej dojrzaly psychicznie i madrzejszy buhehe |
a mzoe zmieni na Marcia20? biggrin |
nom... moze z 10 na 12.... albo 10,5 Razz |
ja sobie zrobie nick shaleniec8 ^^ jakies to ebdzie fascynujace ;p |
ktoś ma coś do różowego? |
Shaleniec napisał/a: |
różowy fajny kolor;p mam kilka ubran rozowych, ale nie wszystkie:/ moim zdaniem to glupie, ze niektore dziewycnzy sie tylko i wylacznie na rozowo ubieraja ![]() |
Shaleniec napisał/a: |
wez.. jak patrzysz co czlowiek ma na soibe a nie na to jaki jest to jestes starsznie plytki:P poza tym posiadnaie dwoch rozowych bluzek nie czyni mnie gorszje od innych, nie?;p |
Shana napisał/a: |
więc, co do tematu ;P marciu, zagadaj z moderatorami tego forum, może zmienią ci nicka. |
staram sie nie offtopować xD |
więc, co do tematu ;P marciu, zagadaj z moderatorami tego forum, może zmienią ci nicka. albo po prostu jeszcze raz się zaloguj na nim, tylko po prostu z innym nickiem ![]() staram sie nie offtopować xD |