Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - kolega pomóżcie

olgaku - Pon 27 Cze, 2005 13:30
Temat postu: kolega pomóżcie
Mam 13 lat. Skończyłam właśnie podstawówke. Od niedawna mój kolega M wyznał mi miłość. I teraz czeka na moje wyznanie. Ale ja nie wiem co czuje. Ostatnio przepraszał mnie za coś i wtedy powiedział żebyśmy dali sobie buzi na zgodę czy coś w tym stylu. Ale to było zwykłe buzi. A ja później napisałam mu w smsie żeby za dużo sobie nie pomyślał po tym. Bo to było tylko przyjacielskie buzi. On to zrozumiał ale powiedział że skoro tak od razu się bałam że on sobie coś pomyśli to znaczy że nic do niego nie czuje. A ja mu powiedziałam że nie wiem co czuje bo taka jest prawda. W lipcu jedziemy na ten sam obóz i jeszcze pare osób z klasy i ja mu już dawno obiecałam że powiem co czuje do niego. Tylko co ja czuje? Pozatym on teraz odchodzi do innego gimnazjum i nie wiem czy warto . Nie wiem co mam robić pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma... - Pon 27 Cze, 2005 13:36
Temat postu:
To ty sama powinnaś wiedzieć co czujesz... Problemem nie powinno być to że idzie do innego gimnazjum;)pamiętaj że nie powinnaś go oszukiwać i powiedzieć mu ajk anjszybciej coo i jak bo jak nie to możesz go bardzo zronić POWODZENIA:)SmileSmileSmile
Lolcia - Pon 27 Cze, 2005 13:39
Temat postu:
Wszystko zależy od tego, czy rzeczywiście coś do niego czujesz. Może on te zwykłe "buzi" odebrał inaczej niż Ty to sobie wyobrażałaś. Najlepiej szczerze i spokojnie porozmawiajcie, wytłumaczcie sobie to co macie do wytłumaczenia, wtedy wszystko będzie jasne Wink
Anonymous - Pon 27 Cze, 2005 13:45
Temat postu:
jak mu nie dasz szansy to nigdy sie nie przekonasz biggrin
swoja droga jeszcze rok i byliby to niemalże Romeo i Julia z twórczości niejakiego Szekspira
a już tam uwarzano ich niemalże za gówniarzy, rodzice wybierali małożonków a co dziwnijesze Romeo mógł biegac z rapierem
olgaku - Pon 27 Cze, 2005 15:04
Temat postu:
jak poznać że go kocham? A po moim tekście myślicie że co do niego czuje
nasty_girl - Pon 27 Cze, 2005 16:06
Temat postu:
jestes zauroczona i nic wiecej..

a jak bys kochala.. sama bys to wiedziala
Shana - Sro 29 Cze, 2005 13:18
Temat postu:
jakbyś go naprawdę kochała to byś to po prostu wiedziała, nie miałabyś co do tego wątpliwości... sama odpowiedz sobie na to pytanie. może przyjaźnicie się, może jesteś nim zauroczona... ale czy to miłość, trudno mi jest to jednoznacznie stwierdzić. sama powinnaś sobie odpwiedzieć na to pytanie, powtarzam.
Anonymous - Sro 29 Cze, 2005 13:21
Temat postu:
Jeżeli to był zwykły przyjacielski pocałunek, to faktycznie niech chłopak nie ma nadzieji...
sama powinnaś wiedzieć czy go kochasz czy nie.. a co do obozu to on was zbliży mówie Ci to Razz
Sebo - Czw 30 Cze, 2005 06:45
Temat postu:
kolega powiedział że Cię kocha buhehe bardzo ciekawe może jeszcze Ci się oświadczy co najwyżej podobasz mu się i lubi Cię, a ty sama mósisz dojść do tego co do niego czujesz
Shaleniec - Czw 30 Cze, 2005 10:00
Temat postu:
ja Ci radze narazie nie mowic mu, ze go kcoahsz jesli nie ejstes pewna.. mozesz za to mu powiedziec ze cos do niego czujesz i ze moglibyscie bcy razme i to pielegnowac i byc mzoe z czasme zmeiniloby sie to w milosc...
Anonymous - Nie 17 Lip, 2005 20:39
Temat postu: Re: kolega pomóżcie
olgaku napisał/a:
Mam 13 lat. Skończyłam właśnie podstawówke. Od niedawna mój kolega M wyznał mi miłość. I teraz czeka na moje wyznanie. Ale ja nie wiem co czuje. Ostatnio przepraszał mnie za coś i wtedy powiedział żebyśmy dali sobie buzi na zgodę czy coś w tym stylu. Ale to było zwykłe buzi. A ja później napisałam mu w smsie żeby za dużo sobie nie pomyślał po tym. Bo to było tylko przyjacielskie buzi. On to zrozumiał ale powiedział że skoro tak od razu się bałam że on sobie coś pomyśli to znaczy że nic do niego nie czuje. A ja mu powiedziałam że nie wiem co czuje bo taka jest prawda. W lipcu jedziemy na ten sam obóz i jeszcze pare osób z klasy i ja mu już dawno obiecałam że powiem co czuje do niego. Tylko co ja czuje? Pozatym on teraz odchodzi do innego gimnazjum i nie wiem czy warto . Nie wiem co mam robić pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie da się kochac na siłe. Nie wpajaj facetowi ze cos do neigo czujesz kiedy nei ejstes tego pewna. Ty sama wiesz czy jednak jest cos miedzy wami cyz tez nie. Smile
Anonymous - Nie 17 Lip, 2005 21:21
Temat postu:
Powinnaś sama wiedzieć, czy coś do niego czujesz. Jeśli nie wiesz jakie to uczucie, pewnie to zwykłe zauroczenie, mieszane uczucie, ale Ty powinnaś sama o tym wiedzieć, bo nikt inny nie wie co Ty na prawdę czujesz.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group