Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Jak powiedzieć

maggie1992 - Nie 26 Cze, 2005 21:55
Temat postu: Jak powiedzieć
Jak odróżnić zakochanie od zauroczenia?? Jak powiedzieć/napisać chłopakowi że się go kocha? Jakich słów użyć?? Pomóżcie (znam Go dobrze mam jego maila, nr. domowy, mogę mieć koma) Odpowiedzcie na wszystkie pytania proszę
nasty_girl - Nie 26 Cze, 2005 21:56
Temat postu:
zauroczenie - ktos ci sie podoba
zakochanie - to duzo wiecej.. kiedy sie dobrze zna ta osobe, jest sie jej bliska..
Anonymous - Nie 26 Cze, 2005 22:05
Temat postu:
Zauroczenie jest chwilowe... podoba Ci się ktoś i nagle już nic nie czujesz do tej osoby, podoba Ci się kto inny...
A jeżeli to miłośc to jest na jakiś czas... rozwija się... Love

Najprościej jest użyć słów ,,Kocham Cię'' biggrin
Sebo - Nie 26 Cze, 2005 22:09
Temat postu:
ale użyj tych słów jak już z nim jesteś i to jakiś czas, a nie tak że nie jesteście razem, a ty wyskoczysz kocham Cię, albo po dwóch dniach chodzenia ze soba
Shana - Nie 26 Cze, 2005 22:12
Temat postu:
miłość jest czymś głębszym od zauroczenia. zauroczenie obejmuje raczej tylko warstwę zewnętrzną... czyli wygląd mam na myśli. zauroczenie, przychodzi szybko i równie szybko odchodzi. miłość natomiast nie przyjdzie tak szybko. potrzeba na to czasu, energii i także chęci, myślę. chociaz czasami miłość przychodzi bez naszej wiedzy Wink hm przypomniało mi się coś. zauroczenie - ktoś powie "kocham cię, bo cię potrzebuję" ; miłość - ktoś powie "potrzebuję cię, bo cię kocham".
jeśli nie chcesz przeżyć jakiegoś wielkiego "szoku", że tak powiem, najpierw dowiedz się, czy ty podobasz się temu kolesiowi. w każdym bądź razie ja bym tak najpeirw zrobiła, niż od razu wyjeżdżać z tekstem "cześć, co u ciebie, wiesz co, kocham cie... " troszke śmiesznie Wink a jeśli tak, to po prostu... "kocham cie" powinno wystarczyć.
maggie1992 - Nie 26 Cze, 2005 22:13
Temat postu:
ale chodzi o to że ja z nim nie chodze czasem wydaje mi się że on coś czuje.. w ogóle sytuacja jest porąbana bo to brat mojej bratowej ;*)
Shana - Nie 26 Cze, 2005 22:18
Temat postu:
heh to czyli to jakaśtam rodzina?? :O ja sie nie znam w tych sprawach no ale... :O
Mroczny_jogurt - Nie 26 Cze, 2005 22:28
Temat postu:
Milosc od milosci platonicznej rozni sie tez tym, ze kochajacy akceptuje wady partnera/ parnterki, natomiast zauroczonych tych wad w ogole nie dostrzega

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group