Cytat: |
Przyja�ń to zaufanie, to wzajemne pomaganie sobie, to szczero�ć, lojalno�ć, wierno�ć!!
Wydaje mi sie żeby zostac przyjacoelem nie trzeba odrazu zje�ć "beczki soli" żeby nim zostać!! Trzebu dużo przej�ć razem, i wiele pokonać, przeciwno�ci losu, kłutnie, konflikty!! Je�li cos takiego nie zniszczy jej to mysle że jest to prawdziwa przyja�ń!! Taki powinien byc dobry przyjaciel.... Uczciwy, godny zaufania, szczery itp.... Mam nadzieje ze to nie tylko moje zdanie!! |
bylo juz kilka takich tematow. |
robić z nią wiele rzeczy |
misiaczek19 napisał/a: |
Napisałes ze to jeden z elementów miłości!!
Mogłes to troche bardziej rozwinąć!!! Masz racje przyjaźn to jest cos w rodzaju miłości,to to samo ale coś zupełnie innego!! Rozumiesz?? Chłopaków czy dziewczyn można mieć wiele, można zmienac jak rękawiczki a przyjaciela mozna miec jednego no moze dwoch w porywach tego prawdziwego!! Dlatego dla niektorych wazniejsza jest przyjaźń!!! |
Zauważ, ze teraz miłośc jest strasznie pustym słowem przyjaźń także, te najpiękniejsze miłości wraz z przyjaźniami są zagłuszane przez chwilowe zabujania nazywane tymi jedynymi i chwilowe zachwycanie się kimś, kto zostaje niby przyjacielem na całe życie |
O miłości i przyjaźni moze dłuuuugo dyskutowac, to prawda że dobry związek powinin opierac sie tez na przyjaźni!
A teraz prawdziwego przyjaciela szukac ze świeca!! Zawsze ma sie jakieś wątpliwości, ale kiedy ich nie ma wtedy mozna o tym mowic!! |
_Moli napisał/a: |
Przyjaźń jest trudniejsza od miłosci, jeśli chodzi o samo uczucie. Takie jest moje zdanie... Ja wierzę w przyjaźń. |