Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - co to może oznaczać?

lew1993 - Sob 25 Cze, 2005 18:27
Temat postu: co to może oznaczać?
Mam na oku chłolpaka z mojej klasy. Lubimy się(ja go kocham). Co może oznaczać: Zaprosił mnie na pizze, zaproponował mi spacer o godz. 19:30, ciągle na mnie patrzy i uśmiecha się, pożycza zeszyty, pyta się co będzie na sprawdzianie, i fajnie się nam rozmawia. Co to może oznaczać?? Plis odpowiedzcie
Ma... - Sob 25 Cze, 2005 18:29
Temat postu:
raczej znaczy to to ze mu sie podobasz;) Very Happy
Nikita - Sob 25 Cze, 2005 18:36
Temat postu:
Widocznie podobasz mu się i chce Cię bliżej poznać Smile Chce sprawdzić czy ty też do niego coś czujesz Wink
Crimson Lady - Sob 25 Cze, 2005 19:18
Temat postu:
to oznacza, ze jestes slepa i malo bystra. ;p
jezu, mowisz, ze sie w nim bujasz i przeciez widac jak cholera, ze chlopakowi na tobie zalezy, a ty sie jeszcze pytasz? ;) kuj zelazo poki gorace! ;D
Shaleniec - Sob 25 Cze, 2005 20:10
Temat postu:
nie ma watpliwosci: podobasz mu sie a mzoe cos wiecej:D wkraczja do akcji albo pozwol mu dzialac ;]
Anonymous - Sob 25 Cze, 2005 21:34
Temat postu:
Hmmmm... nie zauważyliście, ze to jest chłopak? XD
Elun - Sob 25 Cze, 2005 21:36
Temat postu:
co to moze oznaczac???
hmm... ze jestescie pedalami???
XDDD
lew1993 - Sob 25 Cze, 2005 21:37
Temat postu: n
nie jestem chłopakiem tylko tak się zalogowałam bo mam taki znak z odiaku!!!!!!!@!!!!!
lew1993 - Sob 25 Cze, 2005 21:37
Temat postu:
jesteście bardzo miłe ;( Crying or Very sad
Elun - Sob 25 Cze, 2005 21:38
Temat postu:
ale nie oto chodzi, masz obok nicka ikonke plci meskiej, no a tak poza tym, twoj nick tez jest meski Wink
no to wiesz, troche dziwnie zabrzmial twoj post
a skoro uwazasz, ze to twoj znak zodiaku, to moze lepiej bylo sobie dac na lwica? Razz
Anonymous - Sob 25 Cze, 2005 22:22
Temat postu:
Masz ikonkę męską, a po za tym to, zę idziecie o 19.30 oznacza coś innego niz to, zę idziecie o 15.00?
Anonymous - Sob 25 Cze, 2005 22:33
Temat postu: Re: co to może oznaczać?
leci na ciebie ty na niego też no SUPER!!
bedziecie dobrą parą bardzo do siebie pasujecie!! wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!! super super super poderwij go! załóż temat jak go poderwać!
o tak!!

!!!
Akacja12 - Nie 26 Cze, 2005 14:13
kradziejka napisał/a:
załóż temat jak go poderwać!
o tak!!
Ktoś chyba Twoje słowa wział za serio Razzbiggrin
Chesterka - Nie 26 Cze, 2005 20:07
Temat postu:
Czy naprawdę tego nie widać? Nie możesz się domyślec o co chodzi? No przecież o co tu może chodzić.... Jak czytam takie posty, to wydaje mi sie, ze rozmawiam z kimś opóźnionym....

Boże, nienawidze takich tematów...
nasty_girl - Nie 26 Cze, 2005 20:52
Temat postu:
jaka jest roznica czy by zaprosil na spacer o 15,30 a 19,30. a to ze zaczepia, porzycza zeszyty nie musi od razu znaczy ze cie podrywa, no a ty go na pewno nie kochasz, najwyzej zauroczona jestes, porozmawiaj z nim to bedziesz wiedziec..
Sebo - Nie 26 Cze, 2005 21:00
lew1993 napisał/a:
Mam na oku chłolpaka z mojej klasy. Lubimy się(ja go kocham). Co może oznaczać: Zaprosił mnie na pizze, zaproponował mi spacer o godz. 19:30, ciągle na mnie patrzy i uśmiecha się, pożycza zeszyty, pyta się co będzie na sprawdzianie, i fajnie się nam rozmawia. Co to może oznaczać?? Plis odpowiedzcie

buhehehehe podobasz mu się
p.s. nie kochasz go może Ci się strasznie podoba jak można kogoś kochać nie znając go prawie wogóle za wygląd?? buhehehe

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group