Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Prezent dla chłopaka

Ari - Sob 25 Cze, 2005 11:16
Temat postu: Prezent dla chłopaka
Czy wypada dać chłopakowi jakiś mały upominek czy jakieś coś Neutral ...??
Anonymous - Sob 25 Cze, 2005 11:20
Temat postu:
A czemu ma nie wypadać?
Czyżby chodziło Ci o upominek bez przyczyny?
nasty_girl - Sob 25 Cze, 2005 11:21
Temat postu:
no wlasnie.. prezenty zawsze uszczesliwiaja:p czy jest okazja czy nie..
Anonymous - Sob 25 Cze, 2005 11:22
Temat postu:
Jakby co to :
- Grę komputerową, perfumu (to zależy jakie lubi), jakąś książkę (jeśli lubi czytać), itp.
Anonymous - Sob 25 Cze, 2005 11:29
Temat postu:
Kosta napisał/a:
Jakby co to :
- Grę komputerową, perfumu (to zależy jakie lubi), jakąś książkę (jeśli lubi czytać), itp.

Nom, ale moim zdaniem jako upominki najlepsze są jakieś symboliczne figurki, z porcelany na przykład.
nasty_girl - Sob 25 Cze, 2005 11:42
Temat postu:
czy ja wiem.. ja nie nawidze figurek porcelanowych.. i wiele osob znam ktorym tez sie takie prezenty nie podobaja..
maslanka - Sob 25 Cze, 2005 13:10
Temat postu:
Hey!!! A ja swojemy ex kupiłam słodziutkie bokserki i bardzo mu się podobały....Smile
Anonymous - Sob 25 Cze, 2005 13:40
Temat postu:
To zalezy czy z okazji czy bez okazji... bez okazji najcześciej się kupuje coś małego co pomoże pamietać, niektózy także dają swoje zdjcie w jakiejś ładnej rameczce, co pomaga jeszcze bardziej pamietać...
Z jakieś okazji moze nawet waszego następnego miesiąca bycia razem albo urodzin czy coś... coś większego może być smieszne lub bardziej romantyczne, tutaj polecam koszulkę z ciekawym nadrukiem biggrin ew. napisem JESTEM ZAJĘTY Cool
Shaleniec - Sob 25 Cze, 2005 14:16
Temat postu:
ja odradzma kupowania perfum, bo to jest wybor indywidualny i intymny wrecz.. cos co sie tobie moze spodobac, jemu moze zupelnie nie pasowac.
ktos tu napomnial cos o koszulkach.. ;] to tez jest jakis pomysl. jednak najlepiej zrobic niespodzianke w stylu zdjecie w rameczce.. Smile jesli to mozliwe to ciebie i jego, ale wtedy nie ebdzie niespodzianki:P
Anonymous - Sob 25 Cze, 2005 14:20
Temat postu:
Chyba, ze ma już wczesniej zdjecie ich razem Razz ...
Perfumy to zalezy czy on zdaje się na nią, czy raczej na siebie np. mój woli pachniec tak jak ja tego chce niż tak jak on woli
Anonymous - Sob 25 Cze, 2005 14:25
Temat postu:
Shaleniec napisał/a:
ja odradzma kupowania perfum, bo to jest wybor indywidualny i intymny wrecz.. cos co sie tobie moze spodobac, jemu moze zupelnie nie pasowac.
ktos tu napomnial cos o koszulkach.. ;] to tez jest jakis pomysl. jednak najlepiej zrobic niespodzianke w stylu zdjecie w rameczce.. Smile jesli to mozliwe to ciebie i jego, ale wtedy nie ebdzie niespodzianki:P

1000 razy jest perfum niz koszulka
ja mam np taki gust, ze w zyciu nikt by w niego nie trafil ;]
nasty_girl - Sob 25 Cze, 2005 15:19
Temat postu:
Shaleniec jak sie kogos dobrze zna i wie jakich perfum wczesniej uzywal to sie potrafi kupic w prezencie takie zeby mniej wiecej odpowiadaly;p albo zawsze mozna pojsc z osoba ktorej sie kupuje zeby sobie wybrala.. ale to juz nie to samo co niespodzianka ;p
Anonymous - Nie 26 Cze, 2005 16:43
Temat postu:
Cytat:
Nom, ale moim zdaniem jako upominki najlepsze są jakieś symboliczne figurki, z porcelany na przykład.
ty na prawde jesteś jakiś odchyłkowy, na pewno jesteś facetem?
Shaleniec - Nie 26 Cze, 2005 18:08
Temat postu:
figurki z porcelany to najgorsze co moze byc Razz oklepane i w ogole.. tym bardziej sloniki!! Neutral
Anonymous - Nie 26 Cze, 2005 18:40
Temat postu:
Tsej napisał/a:
Cytat:
ty na prawde jesteś jakiś odchyłkowy, na pewno jesteś facetem?

Jeśli mi powiesz, że tego typu symboliczne prezenciki nie są dobre, to normalnie wyśmieję ci się w twarz.
Anonymous - Nie 26 Cze, 2005 18:55
Temat postu:
spróbuj to obudzisz sie juz tylko w śpiączce
porcelanki nie sa fajne...uważam je za chamskie...jakby kogoś nie stało na odrobine wyobraźni do obdarowywanego i daje byle co by dać, jak tak dajesz prezenty aż sie zdziwie jak powiesz że wśród tak obdarowanych masz przyjaciół...kumpli(szczerych) pewnie tak szczerych jak te prezenciki
Anonymous - Nie 26 Cze, 2005 19:06
Temat postu:
MWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <śmieje się Tsejowi w twarz> ;P
Chciałbym jednakowoż zauważyć pewną rzecz:
Cytat:
porcelanki nie sa fajne...uważam je za chamskie...

No właśnie. UWAŻASZ. A ja mam inne gusta i uważam inaczej. Czy to jest dla ciebie wystarczający powód, żeby twierdzić, że "jestem odchyłkowy"? Jeśli tak to jestem nieco zaskoczony, bo miałem o tobie nieco lepsze zdanie.

I jeszcze jedno. Jak można obudzić się w śpiączce? O_o
Anonymous - Nie 26 Cze, 2005 19:12
Temat postu:
no właśnie takie gusta powodują że tak myśle

Cytat:
MWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <śmieje się Tsejowi w twarz>
dziwny śmiech...choć prubuje nie jestem w stanie tego w żaden sposób fonetycznie wypowiedzieć...musisz mieć gembofon by tak sie śmiać...
rozumiem że ten usmieszek ";P" świadczy o tym że zdajesz sobie jak durne to twoje śmianie sie było

obudzić sie w śpiączce ... nie ma to sensu logicznego jednakże tak sie mawia, zawsze mógłbyś sie wogule nie obudzić biggrin
Anonymous - Pon 27 Cze, 2005 10:00
Temat postu:
Tsej a co jak ktoś zbiera porcelanki? Ja znam wiele takich osób, albo takich co je lubią i zamoistnie jak mam im coś kupić to kupuje porcelanki, bo wiem,z e one się z tego najbardziej cieszą... no czasem kupuje jakieś ciekawsze w sklepie ze smiesznymi rzeczami
Anonymous - Pon 27 Cze, 2005 10:37
Temat postu:
ale ty jednak prymitywna jesteś...
równie dobrze komuś moga sie podobać skarpetki i ten ktoś je zbiera...szczególnie używane
totalnie bezsensowny przykład i poczytaj dokłądnie...jak bardzo nie na temat
Anonymous - Pon 27 Cze, 2005 17:00
Temat postu:
Akurat rozmowa jest o figurkach, a jak ktos bedzie zbierał skarpetki to mu sparpetki kupie, jeśli ktoś bedzie wolal gumowe penisy to prosze bardzo...
nasty_girl - Pon 27 Cze, 2005 17:37
Temat postu:
elfka to teraz bedziesz miala cala liste zamowien :d
Anonymous - Pon 27 Cze, 2005 17:47
Temat postu:
mówiłem że [cenzura] nie czytasz...rozmowa nie ejst o figurkach ale o tym co znaczy dawać figurke i w dodatku z porcelany
nie bądz młotem-orientuje sie
Anonymous - Wto 28 Cze, 2005 12:53
Temat postu:
Wiem,z e jest o dawaniu figurek... ale przecież dac można zawsze... nie tylko figurki potrafią być nietrafnym prezentem, ja akuratm mam troche figurek, ale pochowanych po pudłąch, bo mi sie pułce nie mieszczą, bo mang przybywa
Anonymous - Wto 28 Cze, 2005 14:31
Temat postu:
o bogowie...
może pomoge...spróbuj powiedziec co może oznaczać danie figurki z porcelany jako prezent, z reszta wogule figurki za symboliczną złotówke...postaraj sie wymienić wszytskie znaczenia symboli takiego zdarzenia
Anonymous - Wto 28 Cze, 2005 14:38
Temat postu:
Z tymi słonikami to jest na serio takie troche... zwyczajne, jakby było jeszcze jakiś taki orginalny np. z napisem "mam ogromną trąbe" czy coś takiego, ale taki zwykły biały, z niebieskimi wykończeniami jest juz troche przereklamowane
Anonymous - Wto 28 Cze, 2005 15:47
Temat postu:
Tsej napisał/a:
no właśnie takie gusta powodują że tak myśle

Cytat:
MWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <śmieje się Tsejowi w twarz>
dziwny śmiech...choć prubuje nie jestem w stanie tego w żaden sposób fonetycznie wypowiedzieć..

jestes chyba uposledzony ;]
Anonymous - Wto 28 Cze, 2005 17:34
Temat postu:
mówisz o mnie czy o "Chichraczu"
Anonymous - Wto 28 Cze, 2005 17:55
Temat postu:
o Tobie, bo nie wiem, jak mozna nie potrafic tego przeczytac na glos ;]
Shaleniec - Wto 28 Cze, 2005 18:05
Temat postu:
da sie.. chcoazby przeliterowac:P
Anonymous - Wto 28 Cze, 2005 19:11
Temat postu:
prawda...powiedzieć sie da wszystko co jest napisane w fonetycznym języku bo własnie do tego ów służy..powiedzieć sie da...ale nie ma żadnego powodu uważać by jakikolwiek "normalny" śmiech brzmiał w taki sposób...nie z początkiem "mw"
dlatego też uważam że ów śmiech nalezy poprostu do osoby nienormalnej...

wersja dla policjanta...chwycone czy nie?
Shana - Wto 28 Cze, 2005 22:30
Temat postu:
co do tematu... dlaczego miałoby niewypadać? według mnie można Razz a to zależy też trochę od tego, jak blisko siebie jesteście, w jakich stosunkach [międzyludzkich, naturalnie, mam na myśli Razz ] jesteście, czy on ma dziewczynę, itp., itd. ... ale według mnie możesz, bo co staje na przeszkodzie? Wink
Anonymous - Wto 28 Cze, 2005 23:18
Temat postu:
polecam kupiś jako prezent wióry podłogowe...to zawsze ma pozytywny efekt, najlepiej zapakowane po amerykańsku!
Anonymous - Sro 29 Cze, 2005 00:24
Temat postu:
Tsej napisał/a:
choć prubuje nie jestem w stanie tego w żaden sposób fonetycznie wypowiedzieć...

Nie krec Tseju, znowu probujesz wyjsc na sprytnego i zabawnego?

//a tak btw to dla mnie nienormalne jest napisanie "prubuje".. nie pojmuje tego o_O
Shaleniec - Sro 29 Cze, 2005 08:08
Temat postu:
Shana: mozna, ale lepiej zeby chlopak kupil jednakowoz:D znaczy dziewczyna niech kupuje ajk ejst okazja a chlopak bez okazji i przy okazji:D
Shana - Sro 29 Cze, 2005 13:03
Temat postu:
Shaleniec napisał/a:
Shana: mozna, ale lepiej zeby chlopak kupil jednakowoz:D znaczy dziewczyna niech kupuje ajk ejst okazja a chlopak bez okazji i przy okazji:D

no tak, ale w temacie mowa jest o dawaniu prezentów chłopakom Wink
bubcia - Czw 07 Lip, 2005 11:54
Temat postu:
hmmm jesli chodzi o prezent tak bez przyczyny to tak - mozesz mu dac bez powodu calusa(na pewno sie ucieszy =))
mozesz znalezc jakies piekne miejsce i go w nie zaprowadzic Smile( tez powinien sie ucieszyc)
jesli marzy o czyms(jakiejs plycie)a akurat nie ma forsy a Ty masz to mozesz mu zaponsorowac Smile i inne takie

ja np. robie czesto takie oryginalne prezenty swojemu chłopakowi i z doświadczenia wiem że mu sie podobają Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group