Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - On mnie nie chce.
monia771 - Czw 23 Cze, 2005 15:37
Temat postu: On mnie nie chce.
Kocham jednego chłopaka ale on chodzi z inna. Na dyskotece widziałam jak tańczyli razem zrobilo mi sie bardzo przykro a nadodatek mamie tego powiedziec nie moge bo uwaza ze jestem ja to zamłoda
kłuce sie z nia cały czas niewiem co zrobic.
nasty_girl - Czw 23 Cze, 2005 15:46
Temat postu:
jezeli on chce byc z nia to nic nie poradzisz... nie zakocha sie przeciez na sile w tobie..
Nikita - Czw 23 Cze, 2005 16:03
Temat postu:
Nic nie poradzisz ... Nie zakocha się w Tobie na siłę ...
Tak naprawdę w tym wieku nie można kogoś naprawdę kochać ... zauroczyłaś się nim po prostu ;] z czasem przejdzie ;]
Crimson Lady - Czw 23 Cze, 2005 16:07
Temat postu:
najlepiej to tupnij nogą i puść dącha... ;p
jak juz dziewczyny pisaly - przestan zwracac na niego uwage. ;] przejdzie z czasem. nie proboj go 'odbijac' bo najprawdopodobniej wyjdziesz z tego z jeszcze wiekszym dolem. ;] postaw sie tez w sytuacji tej jego dziewczyny. co bys zrobila, gdyby jakas laska zaczela podrywac twojego faceta? ;]
odpusc. posluchaj sie mamy. ;]
Francesca - Czw 23 Cze, 2005 17:35
Temat postu:
Tak, czasem mamy mają rację
Elun - Czw 23 Cze, 2005 18:49
Temat postu:
skoro on wybral inna, i jest jemu z nia dobrze, to raczej nic nie zrobisz, nie wymusisz na nim, zebys ty mu sie podobala.
pogodz sie z tym, life is brutal ;]
Sebo - Czw 23 Cze, 2005 21:07
Temat postu:
może jesteś za młoda, a jeśli ma inna to nic nie zrobisz przecież go nie przywiążesz do krzesła i nie powiesz masz mnie kochać
opętana - Czw 23 Cze, 2005 22:25
Temat postu:
Ja mam tak samo, no tzn. powiedzmy, że miałam... całkiem niedawno. Bujałam sie w tym chłopaku ok. 2 lata. Miał dziewczyne, teraz ma inną...widać nie jest pisane nam być razem. Znalazłam chłopaka [dobra, to on mnie znalazł buehehe ;p] i jest fajnie, nie musze sie starać zeby tamten mnie zauważył... miłosc sama przyszła :]
Poprostu zrezygnuj z Niego, wiem ze to nie jest łatwo. Bardzo dobrze wiem. Ale czemu Ty masz zabiegać o jego względy? Niech inny chłopak zabiega o Twoje
Miłosc przyjdzie w odpowiednim czasie, nie martw sie
Anonymous - Pią 24 Cze, 2005 19:37
Temat postu:
Nie ma po co się smucić.
Proawie każda dziewczyna tak kiedyś miała. Zabujała się w kimś bez wzajemności.
Powodzenia
Znajdziesz sobie jeszcze kogoś innego!
Lolcia - Pon 27 Cze, 2005 17:56
Temat postu:
Nawet nie zawracaj sobie nim głowy, bo żaden facet nie jest warty ani jednej Twojej łzy. Przyjdzie odpowiedni moment i czas to znajdziesz sobie innego o niebo lepszego
Shana - Pon 27 Cze, 2005 18:06
Temat postu:
już niejednokrotnie zdarzała się tzw. miłość platoniczna - jednostronna. jeżeli on ma dziewczynę, to niech z nią będzie i niech jak najlepiej im się powodzi. nie staraj się ich rozdzielić, bo to nie miałoby sensu. nie wiem, ile dokładnie masz lat, ale możliwe, że to co "czujesz" do tego chłopaka, jest jedynie zauroczeniem, co, na twoje szczęście, szybko przechodzi. po prostu postaraj się o nim zapomnieć, wiem, że to nie łatwe, ale wykonalne. na pewno będzesz miała jeszcze kogoś innego, lepszego. bo w końcu to strata tego chłopaka, że cię nie zauważa
pozdrawiam serdecznie, 3maj się!
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group