Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Przeziębienie

Shaleniec - Pon 20 Cze, 2005 08:22
Temat postu: Przeziębienie
już bardzo długo, dosłownie od zimy jestem chora :/ cały czas kaszle i mam katar, raz mniejsza raz wiekszy. nie dam rady sie doleczyc, a w domu mi sie nie chce siedziec w taka pogode.. czy wiecie co moze mnie skutecznie wyleczyc?Neutral
bini - Pon 20 Cze, 2005 08:47
Temat postu:
Ja przy przeziebieniu lub przy temperaturze robie sobie syropek z malin i ide do łóżeczka jak nie chcesz lezec to zrob sobie wieczorem i idz spac mam nadzieje ze pomoze mi zawsze pomaga zycze zdrowka
Sebo - Pon 20 Cze, 2005 09:04
Temat postu:
może masz uczulenie:p albo idź do lekarza
nasty_girl - Pon 20 Cze, 2005 10:40
Temat postu:
moja kolezanka tez pare miesiecy tak miala.. niby zdrowa, dobrze wygladala ale kaszlala i gardlo ja bolalo.. samo po jakims czasie przeszlo.. jedyne co brala to jakies tabletki na gardlo
Shaleniec - Pon 20 Cze, 2005 15:43
Temat postu:
do lekarza niepojde, bo jak mnie wysmieje ze przy glupim katarze lece do szpitala..?Razz
Chesterka - Pon 20 Cze, 2005 15:51
Temat postu:
Hah, ja mam chrypę i katar od gdzieś tak marca :]
Anonymous - Pon 20 Cze, 2005 16:07
Temat postu:
Moja mama chyba też. Ona jeździ na jakieś zastrzyki, ale nie wiem czy to od długiego przeziębienia.
Shaleniec - Pon 20 Cze, 2005 16:14
Temat postu:
więc koniec koncow mgoe zrobic cos oprocz faszeorwania sie glupimi witaminkami i tebletkami od bolu gardla ktore i tka nie pomagaja?Sad
Elun - Pon 20 Cze, 2005 16:29
Temat postu:
byc moze masz na cos alergie. Moja siostra tez tak ma.
Anonymous - Pon 20 Cze, 2005 18:29
Temat postu:
Obstawiam alergie...

PS. Mozesz sprobowac sobie robic herbate, np. zamiast cukru miod (duzo!) + cytryna... albo dolewac soku np. malinowego (mojej matce to pomoglo)
Sebo - Pon 20 Cze, 2005 22:08
Temat postu:
kup sobie w aptece jakieś tabletki na alergie co nie są na recepte albo idź zrób badania czy nie masz alergii
Anonymous - Pon 20 Cze, 2005 22:14
Temat postu:
HeyaH napisał/a:
Obstawiam alergie...

he he ja tez biggrin
jakies krople na alergiczne krople do nosa + alertek czy cos w tym stylu Smile
nasty_girl - Pon 20 Cze, 2005 22:34
Temat postu:
lekarz jest nie po to zeby sie smiac ale zeby pomoc.. i nawet przy malym przeziebieniu jesli bedzie taka potrzeba przepisze ci jakies tabletki na gardlo, krople do nosa czy co tam uzna za stosowne.. ;p

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group